- Вікторія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Голубой
Гарна та зручна щітка. Купували діткам віком 2-3 роки в садочок
- Достоинства:
- Зручна в маленьких ручках, мʼякі щетинки
Представник постачальникаВікторіє, щиро дякуємо за ваш відгук!
Нам дуже приємно, що щітка сподобалась і виявилась зручною для діток 2–3 років. Особливо раді, що вона добре підійшла для використання в садочку - це означає, що вона справді комфортна та практична.
Будемо раді бачити вас знову серед наших покупців!
- Ірина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Голубой
Гарна щіточка,дитина 3 рочки сама з задоволенням чистить зубки .
Представник постачальникаІрино, дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що щіточка сподобалася вашій дитині та робить процес чищення зубів приємним. Гарного настрою та здорової усмішки вашій малечі!
- АлінаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Розовый
Дуже задоволені щіткою, вона класно очищає і завдяки тому, що дитині зручно тримати її в руці, то майже весь процес чищення відбувається самостійно дитиною. Ну і звичайно, рожевий колір))
- Достоинства:
- Зручна для тримання, мʼяка
Представник постачальникаАліно, дякуємо! Приємно знати, що щітка не лише м’яка та зручна, а ще й приносить дитині радість завдяки кольору та формі.
Щітка дуже класна, малеча в захваті! Ручка справді зручна і дитині зручно її тримати. Мʼякенька і гарно очищає. Ми задоволені!
- Достоинства:
- Мʼяка, дитині зручно тримати, гарно очищає
Представник постачальникаАліно, дуже дякуємо! Приємно знати, що щітка зручна для маленьких ручок і дарує комфортне чищення зубів.