- Данил П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Норм
Представник постачальникаДобрий день, Данило! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!
- Олександр Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Працює добре. Сину подобається. Звук якісний. Великий плюс в тому, що спілкування онлайн допомогло сину самостійно вивчити розмовну англійську. Тому інвестиція окупиласЯ
- Достоинства:
- Якісний звук
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день, Олександр! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!
- Данил П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Користуюсь рік все добре звук класний нічого не поламалося
- Достоинства:
- Звук, Підсвітка, довгий шнур
- Андрей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Покупал полтора года назад, сегодня он умер. Ни разу не падал, не бился, не обливался водой. Перестала работать функция выключения сверху, периодически просто перестает работать, слышно обрывками
- Достоинства:
- Хорошее звучание за свои деньги
- Недостатки:
- Проработал полтора года
Представник постачальникаДобрий день, Андрій! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!
- Стас И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Відмінний звук. Використовую вбудований шумодав в OBS для покращення якості, але навіть без нього мікрофон звучить чудово. Завдяки важкій п’яті та гумовому покриттю він дуже стійкий. Мінусів, навіть найменших, не помітив. Чудовий мікрофон за таку невелику ціну.
- Достоинства:
- Звук, ціна
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день, Станіслав! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!
- Богдан Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Чудовий мікрофон. Обирав дуже довго, але все таки вибір зупинився на цьому.
Купував з ціллю запису кращого звуку для відео на YouTube - результат мене повністю влаштував. Дуже подобається підсвічування, додає певної естетики. В загальному все на висоті)- Достоинства:
- Хороший звук, гарне підсвічування, захват звуку з 1-2 метрів від мікро (можна не перейматись, коли відхилились від мікрофону - Вас буде чути).
- Недостатки:
- Не помітив
Представник постачальникаДобрий день, Богдан! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!
- Гриша К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Отличный микрофон за такие деньги
Советую
Представник постачальникаДобрий день, Григорій! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!
- Анна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Не високий, займає не багато місця
- Достоинства:
- Не фонить. Легко підплючити
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день, Анна! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!
- Альона М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Доброго вечора)
Замовляла, разом із навушниками,мікрофон)
Дуже крутий))
Гарно чути співрозмовнику,прикольна кольора підсвітку,дуже зручний підставка додатково навіть не знадобилась)- Достоинства:
- Якісна передача звуку,прикольна підсвітка, зручний )
- Недостатки:
- Немає )
Представник постачальникаДобрий день, Олена! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!
- Дима Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Имба микрофон, лучший за данные деньги
- Достоинства:
- Хороший звук
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день, Дмитро! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!
- ІванОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Брав на подарунок, не відкривав, по упаковці все гарно, більше нічого не можу сказати
- Достоинства:
- Можливо якісь є))
- Недостатки:
- Не знайшов
Представник постачальникаДобрий день, Іван! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!
- Олександр Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Все сподобалось, проблем ніяких немає
- Достоинства:
- Хороший звук
- АРТЕМ Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Цей мікрофон дуже файний, все працює на урааа
- Достоинства:
- Прикольний дизайн, якісний матеріал, і дуже якісний звук
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день, Артем ! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!
- Харошая П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Микрофон классный! Розетке спасибо за быструю доставку, и сам звук очень хороший и слышно меня четко и не тихо! Советую этот микрофон, хороший выбор за свои деньги!
- Достоинства:
- Хороший звук, выключение микрофона по сенсорной кнопке, легкость в сборке и подключении, красивый дизайн и не занимает много места. Быстрая доставка
- Недостатки:
- нету
Представник постачальникаДобрий день, Хороша Пташка! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!
- Надія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Мікрофон просто чудовий. Звучання супер. А який він гарний.....
- Достоинства:
- Звук
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день, Надія! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!
- Юрий З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
...
- Достоинства:
- Якісни мікрофон за своїх кошти
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день, Юрій! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!
- АртемОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Годный микрофон за свои деньги
Представник постачальникаДобрий день, Артем! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!
- АндрейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
добре звучання за малу ціну
- Антон П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Хороший микрофон за эту цену. Шумы не присутствуют в звуке, все работает корректно.
- Достоинства:
- Не дорого
Качественный звук
Внешний вид
Представник постачальникаДобрий день, Антон! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!
- Анастасія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Дуже подобається! Гарно чутно
- Достоинства:
- Гарно чутно
- Недостатки:
- Поки що немає
Представник постачальникаДобрий день, Анастасія! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!
- Александр Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Заказал сыну ему всё понравилось и друзья оценили)
- Неля П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Чому ,коли я говорю в мікрофон- звук ледве чути. І це я виставила на максимум. Що з мікрофоном,що без- різниці у звукові немає. Його хтось тестує перед відправкою?
- Юрій
Перевірте в налаштуваннях звуку вінди. Я коли підключив вперше то воно на мінімумі було.
Представник постачальникаДоброго дня, Неля! Вдячні за ваше питання. Радимо перевірити налаштування в операційній системі та чи коректно відображається пристрій, якщо ви помітили несправність приладу, то для вирішення ситуації, бренд Fifine надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до найближчого відділення магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. З повагою, Fifine!
- Діана Г***
В мене таке саме було, я думала що щось з мікро,але під мікрофоном є регулятор звуку,викрутіть його на максимум
- Караван А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Я не являється досвідченим користувачем різних мікрофонів, але як на мене цей досить хороший за свої гроші, хіба попфільтр яб замінивби.
- Ирина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Очень хороший микрофон с хорошим качеством звука и запчастей которые сделаны из метала. Присутствует Поп-фильтр в комплекте, И микрофон сам занимает очень мало места. Советую покупать, топ за свои деньги
- Достоинства:
- Хорошее качество звука, занимает мало места, Удобная сенсорная кнопка для выключения микрофона, хорошая стабилизация микрофона. есть Поп-фильтр в комплекте.
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день, Ірина! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
дуже гарний та чистий звук, гарно блимає, працює вже півроку без проблем
- Недостатки:
- нема
Представник постачальникаДобрий день, Катерина! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!
- Борис Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Перевірив на декількох ноутбуках з різними ОС. Підключається пристрій, світиться підсвітка, але не записує. Буду повертати і другий цього бренду не візьму.
- Недостатки:
- Не працює
Представник постачальникаДоброго дня, Борис! Вдячні за Ваш відгук. Для вирішення ситуації, бренд Fifine надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. З повагою, Fifine!
- БогданОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Получил быстро и подключение заняло не более пары минут, рекомендую
- Достоинства:
- Качество звука, вес
- Недостатки:
- Не заметил
- Назарій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Топ
- Достоинства:
- Хороший микрофон за свои деньги
- Недостатки:
- нету
Представник постачальникаДобрий день, Назарій! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням!
- Владислав П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Чудовий і чистий звук, гарна підсвітка і зручна підсатавка. За свої гроші один з найкращих мікрофонів
- Достоинства:
- Чудовий звук, кольора підсвітки
- Недостатки:
- Поки немає
Представник постачальникаДоброго дня, Владислав! Вдячні за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобалась якість звучання та підсвітка мікрофона Fifine RGB Ampligame A6. Чудово, що ви отримали зручність у користуванні та бажаємо гарного досвіду з нашим товаром.
- Назар З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Отличный микрофон за хорошую цену, звук качественный. Отлично подойдёт для записи роликов, общения и при хорошей ШИ даже для озвучки.
- Достоинства:
- Дизайн, удобная подставка, звук
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Назар! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобався мікрофон Fifine RGB Ampligame A6 та якість його звучання. Користуйтесь з легкістю та задоволенням.
- Владислав П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Представник постачальникаДоброго дня, Владислав! Вдячні за ваш відгук. Ми дуже раді, що мікрофон Fifine RGB Ampligame A6 відповідає вашим очікуванням. Користуйтесь з легкістю та задоволенням.
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Мікрофон хороший, легко розібралася у використанні.
- Достоинства:
- Звук чистий; без різних шумів на фоні; легко зібрати та підʼєднати до ПК; завжди можна вимкнути натиснувши на нього зверху
- Недостатки:
- Чомусь записує трохи тихше, ніж хотілося б. Доводиться мікрофон дуже близько ставити
Представник постачальникаДоброго дня, Анна! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобався мікрофон Fifine RGB Ampligame A6 та ви отримали зручність у користуванні. Спробуйте, будь ласка, збільшити чутливість мікрофона за допомогою регулятора на його нижній частині. Бажаємо гарного досвіду та сподіваємось надалі ще будемо радувати вас.
- Андрей З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Покупкой доволен , хорошая инвестиция в будущее , если хотите улучшить качество звука в стримах , видео на ютубах .
- Достоинства:
- Качество звука очень хорошее . Хорошая стойка которая не скользит на столе. Доступная цена . Красивый стиль.
- Недостатки:
- При сильных шумах за окном как дождь , гром - шумы слышны , при минимальных : как холодильник , шум компьютера не слышно шумов
Представник постачальникаДоброго дня, Андрій! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобалась якість звучання мікрофона Fifine RGB Ampligame A6. У випадку інтенсивних шумів поруч з мікрофона рекомендуємо зменшувати його чутливість за допомогою регулятора на його корпусі. Бажаємо гарного досвіду та задоволення у користуванні.
- Ярослав Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Мiкрофон супер, красивий, стильний. практичний, а саме головне вiн дуже бюджетний.
- Достоинства:
- Просто прекрасний мiкрофон
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Ярослав! Вдячні за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобався мікрофон Fifine RGB Ampligame A6 та його якість. Користуйтесь з легкістю та задоволенням.
- Хадир К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Користуюсь два місяці, нарікань немає
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за ваш відгук. Вдячні за вибір нашого бренду Fifine. Ми дуже раді, що мікрофон Fifine RGB Ampligame A6 відповідає вашим очікуванням та бажаємо гарного досвіду у користуванні.
- Олександр Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
прекрасний мікрофон. 10/10. 0 ошибок.
- Достоинства:
- звук, вигляд, стійкість на столі, можливість виключити мікро дотиком до верхушки мікрофона.
- Недостатки:
- смайлик погано видно, точніше майже не видно
Представник постачальникаДоброго дня, Олександр! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобався мікрофон Fifine RGB Ampligame A6 та його дизайн. Бажаємо гарного досвіду та задоволення у користуванні