Отзывы покупателей о Микрофон Fifine Ampliagame A9 RGB

Оценка пользователей 4.83/5
  • Максим Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Придбав нещодавно, поки все класно.
    Головне, що мене нормально чути.

Достоинства:
    Працює гарно з коробки, гарна і не токсична для ока підсвітка, Чотири режима роботи.
    Недостатки:
    Кабель чорний, сумно...

Вітаємо! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!

• Максим Н***

В кого проблеми відсутністю голосу в іграх чи додатках, вимкніть у віндовсі clear voice

• Кобець Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Хороший микрофон с отличным качеством звука. Легко настроить правильный режим.

Достоинства:
    управление и простота настройки
    Недостатки:
    не сохраняет настройку выключенной подстветки, но выключается быстро

Добрий день, Євген! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!

• Микита Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Використовую Fifine AmpliGame A9 RGB вже рік — враження суто позитивні.
    Чудова якість звуку — голос чистий, глибокий, без зайвих шумів.
    Дуже зручна підставка, не ковзає по столу й має гарний кут нахилу.
    Приємне RGB-підсвічування додає атмосферності, але не відволікає.
    І найголовніше — за свою ціну це просто топ. Мікрофон справді вартує кожної гривні.
    Загалом — рекомендую. Якщо вагаєтесь між кількома моделями — цей мікрофон точно не розчарує.

Достоинства:
    Чудовий звук, зручна підставка, вартує своїх коштів.

Добрий день, Микита! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!

• Владислав М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Користуюсь вже понад пів року — жодних нарікань! Якість звучання та сам мікрофон просто топ

Достоинства:
    якість звуку, матеріал корпусу, дизайн
    Недостатки:
    не виявлено

Добрий день, Владислав! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!

• Роман Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Придбав цей мікрофон і залишився дуже задоволений! Якість запису — на високому рівні, звук чистий і глибокий. Дуже сподобався дизайн — стильний і сучасний, а підсвітка додає атмосферності, особливо в темряві. Кріплення зручне, мікрофон добре тримається на місці, не хитається. Ідеально підходить для стрімів, запису відео чи подкастів. Однозначно рекомендую тим, хто шукає якісний і естетичний мікрофон!

Достоинства:
    Висока якість звуку — чіткий, чистий і насичений звук без шумів. Стильний дизайн — сучасний вигляд з яскравим підсвічуванням, що створює круту атмосферу.
    Недостатки:
    Немае

Добрий день, Роман! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!

• Нікіта О***

Супер микрофон

• Нікіта О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Топ микро ,друг взял и в восторге

• Алина И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Шикарный микрофон , можно включить и сразу пользоваться нет заморочек , чтобы настроить к более стримерскому звучанию можно настроить через оф приложение steel series gg звук шикарный !

Спасибо розетке за быструю доставку
    Рекомендую микрофон 10 из 10 по соотношению цена /качество

Достоинства:
    Качественный корпус , хороший звук уже с коробки , удобная подставка, приятная подсветка,кнопка mute сверху
    Недостатки:
    Неочень удобное расположение кнопок и микшера (но это и так видела когда брала )

Добрий день, Аліна! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Качество звука более чем прекрасное прямиком с коробки, сам по себе микрофон выглядит довольно таки симпатично, настройка с коробки простая и понятная даже для ребёнка, ведь всё, что вам потребуется, это покрутить чувствительность под ваше требование. К сведению, коробка пришла упакованная у воздушно-пузырьковой плёнке, на самой коробке была пломба (некоторые покупатели пишут, что она сорвана или отсутствует), следов каких-либо прикосновений или трещин - не было, в общем всё на высоте. Единственное пока ещё не понял, есть ли к этому микрофону какая-то утилита, в которой можно выжать ещё больше с данного микрофона :)

Достоинства:
    Отличный звук, дизайн, простая настройка, rgb подсветка.
    Недостатки:
    Конкретно в моём случае, я их не увидел.

Добрий день, Денис! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!

• Юрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Я користуюся цим мікрофоном уже кілька днів і залишився задоволеним. Якість запису звуку чудова, хоть і лишні звуки прохдять, але це норма для конденсаторних мікрофонів. Ідеально підходить як для стрімів, так і для запису подкастів чи вокалу.
    Також хочу відзначити простоту підключення – буквально plug-and-play, жодних складних налаштувань не потрібно. Всі матеріали виглядають якісно, а стійка забезпечує стабільність під час використання.
    Але один з мінусів це те, що, після кожного виключення і включення ПК налаштування РГБ колорів скидаються до стандартного режиму дихання, і ні як колір не зберегти. Було б добре, якби про це попереджали

Добрий день, Юрій! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!

• Иван С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Отличный микрофон, легко подсоединить, удобное управление. Это мой первый микрофон такого вида. И конечно самое главное, хорошо записывает голос.

Достоинства:
    Хорошая запись звука
    Недостатки:
    Не обнаружил

Добрий день, Іван! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!

• Юрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Загалом я задоволений мікрофоном! Хоча якщо ви хочете вдома досягти ефекту студії, тобто без ехо, потрібно позаду нього ставити якийсь звукопоглинаючий бар’єр, я наприклад, обкладаюся подушками)

Достоинства:
    Чудова якість запису, є можливість підключити навушники і контролювати якість запису
    Недостатки:
    usb type a, хотілося б usb type с

Доброго дня, Юрій! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобалась якість мікрофона Fifine A9. Користуйтесь з легкістю та задоволенням.

• Богдан
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Коли купляєш цей мікрофон на розетці під ним пишуть «з цим товаром купляють» і там мікшер від fifine. Я з недосвідченості взяв, і тільки через 3 тижні як вийшов з лікарні вирішив підʼєднати і виявляється що це неможливо зробити жодним чином. І тепер цей мікшер буде просто лежати і покриватися пилом. Дуже прикра ситуація і винен в ній не тільки я.

Достоинства:
    Чудовий звук
    Недостатки:
    Несумістність з мікшерами fifine

Доброго дня, Богдан! Вдячні за ваш відгук. Чудово, що якість звучання мікрофона Fifine A9 сподобалась вам. Нам дуже прикро, що за алгоритмами Розетки підібрався несумісний товар. Сподіваємось надалі ще будемо радувати вас.

• Дмитрий С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Цена со скидкой шикарная, очень приятно было получить качественный продукт по такой заманчивой цене. Звук чистый, слышно очень качественно и громко, микрофон использую на 30%, выше нет смысла, меня очень хорош слышно. Приятный опыт, надеюсь долго будет работать:)

Достоинства:
    Качество звука отличное
    Недостатки:
    Не нашел

Доброго дня, Дмитро! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобався мікрофон Fifine A9 та якість його звучання. Впевненні ви отримаєте гарний досвід та задоволення у користуванні.

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

У відгуках прочитав, що людям приходить упаковка без пломби та що так бути не повинно. Мені також прийшло без пломби, що трішки напружує. Проте якщо не брати до уваги пломбу, то мікрофон добре звучить та дуже приємний на вигляд і дотик.

Достоинства:
    Хороший звук, приємні матеріали.
    Недостатки:
    Прийшов без пломби.
    • Денис

Коробка точнісінько як в Олександра Гнидюка, де нема і натяку на пломбу. Так, якби її взагалі не клеїли з заводу.

Добрий день!
      Дякуємо за відгук та вибір бренда Fifine! Ми раді, що вам сподобався мікрофон і ви задоволені звуком. Денис, ви отримали абсолютно новий товар. Оновлена партія мікрофонів виявилась без пломб, тому вона була відсутня на вашому товарі. Бренд Fifine надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Якщо у вас виникнуть питання щодо товару, зверніться, будь ласка, до сервісного центру магазина Розетка, менеджери у найкоротші терміни допоможуть вам.
      З повагою, Fifine!

Добрий день! Денис, ви отримали абсолютно новий товар. Оновлена партія мікрофонів виявилась без пломб, тому вона була відсутня на вашому товарі. Бренд Fifine надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Якщо у вас виникнуть питання щодо товару, зверніться, будь ласка, до сервісного центру магазина Розетка, менеджери у найкоротші терміни допоможуть вам.

• Заряна Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Мікрофон класний і зручний, звук мені подобається

Доброго дня, Зоряна! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобались якість мікрофона Fifine A9 та його дизайн. Впевненні ви отримаєте гарний досвід та задоволення у користуванні нашим товаром.

• Станислав
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

это лучший микрофон за свои деньги, серьезно

Недостатки:
    нету

Доброго дня, Станіслав! Вдячні за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобався мікрофон Fifine A9 та він повністю відповідає вашим очікуванням. Користуйтесь з задоволенням та сподіваємось надалі ще будемо радувати вас нашим товаром.

• Олександр Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Мікрофон чудовий, виконаний якісно з якісних матеріалів. Упаковка солідна, зроблена якісно.
    Єдиний "мінус" - нема пломби на коробці, геть, навіть слідів.
    Відбитків пальців на мікрофоні чи підставці не зафіксовано. Все виглядає новим, от тільки чомусь без пломби)
    Додав фото коробки моєї (без пломби) і скрін коробки з відеоогляду (з пломбою)
    Розетка, скажіть, це нормально? У Вас всі коробки з А9 без пломб?
    Представник Fifine - Розетка закуповує А9 у Вас чи ні?
    Бо ситуація дивна, я не перший вже, хто з цим стикнувся.
    Інших претензій до мікрофону не маю

Достоинства:
    мовністю металевий корпус, різні діаграми направленості, чутливість, якість звуку (як за такі гроші)
    Недостатки:
    нема пломби на коробці

Доброго дня, Олександр! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобався мікрофон Fifine A9 та якість його звучання. Чудово, що матеріали мікрофона відповідають вашим очікуванням. Коробки мають бути з пломбами. Рекомендуємо оглядати товар при отриманні в магазинах Розетка. Бажаємо гарного досвіду та задоволення у користуванні нашим товаром.

• Виталий З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Хочу рассказать свой опыт покупки данного микрофона!
    Связался с официальным представителем FIFINE –
    Главное мое требование:
    Меня плохо слышно через микрофон в наушниках Logitech G PRO X
    Хотел громче и чище звук (соглашусь что звук микрофона в наушниках хороший + есть софт для улучшения)
    представителем FIFINE был рекомендован к покупке Микрофон Fifine A9
    __
    Поскольку официальный сайт FIFINE делает доставку товара в рабочий день, решил заказать в розетке – поскольку доставка была уже на следующий день на субботу.
    Заказал:
    Стойка пантограф Fifine BM63
    Микрофон Fifine A9
    __
    Забрал все на следующий день.

Теперь главное!
    Микрофон Fifine A9 – звук чистый но тихий !
    Микрофон на уровне наушников Logitech G PRO X – только тише, но слышно чище.

Fifine A9 - громкость микрофона100 % (очень хочется добавить еще громкости но нет возможности)
    к примеру Logitech G PRO X – громкость микрофона 80% звучит также как Fifine A9 - громкость микрофона100 %.

п.с.
    Я уверенный пользователь ПК / пробовал разные разъёмы USB
    MSI MAG B650 TOMAHAWK WIFI
    Процесор AMD Ryzen 7 7700X

Проверил чтоб в самой виндовс микрофн был 100 %,
    на самом микрофоне покрутил ползунок на 100%

Одним словом все друзья сказали что через наушники меня слышно лучше !
    Что микрофон не оправданно.

!!!
    А еще что меня смутило – коробка микрофона была без пломб – просто открыта!
    Следов пломб не было, как будто так должно быть.
    Написал представителю FIFINE – они ответили что это не правильно! Такого не должно быть – предложили вернуть товар в магазин где купил!

* rozetka – показали себя максимально профессионально – забрали товар – вернули деньги.
    Спасибо за ваш сервис !

Достоинства:
    не нашел!
    Недостатки:
    Тихий микрофн / Расспакованная коробка

Доброго дня, Віталій! Вдячні за ваш відгук. Нам дуже прикро, що трапилась така ситуація з упакуванням мікрофона. Ми постійно працюємо над покращенням якості нашого товару. Сподіваємось надалі ви отримаєте виключно гарний досвід у користуванні нашим товаром.

• Арсеній М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Отличный микрофон. Очень хорошее качество звука и огромный плюс это возможность изменения направления микрофона

Доброго дня, Арсеній! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобався мікрофон Fifine A9 та якість його звучання. Бажаємо гарного досвіду та задоволення у користуванні нашим товаром.

• Аноним

Микрофон очень крутой.

Достоинства:
    Качественный звук
    Недостатки:
    Не обнаружил

Добрий день! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!

• Анатолий В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

если вы хотите купить качественный микрофон, берите этот, не пожалеете !

Достоинства:
    звук
    Недостатки:
    их нет

Добрий день, Анатолій! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!

• Marina F***

Лучше чем а8 плюс?

Добрий день, Марина! Дякуємо за запитання. Мікрофон Fifine A9 має металевий корпус, а Fifine A8 Plus - пластиковий. За технічними характеристиками дані мікрофони є ідентичними. З повагою, Fifine!

• Олексій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Мікрофон топовий! Використовую для запису, озвучення і він повністю справляється зі своєю задачею

Добрий день, Олексій! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!

• Владислав В***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Не удалось протестировать. Коробка приехала открыта (без пломб)
    Не первый раз покупаю микрофоны данной фирмы, такого не должно быть.
    Доставши микрофон, увидел дефекты в виде размазанных царапин на фильтре.
    Отказался

Доброго дня, Владислав! Вдячні за ваш відгук. Дякуємо за інформацію та впевненні, що надалі будемо радувати вас нашим товаром.

• Михайло С***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Прямий конкурент топових мікрофонів. Найкращий звук за свою ціну

• Нікіта

Этот микрофон получше чем Ampligame A8?

Добрий день,Нікіта! Дякуємо за звернення. Основні відмінності мікрофона Fifine A9 від Fifine A8 це те,що він має кнопку вибору діаграми спрямованості,повністю виповнений із алюмінію та має трохи кращі технічні характеристики. З повагою,Fifine!