- АртемОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
При підключенні навушників через мікрофон через рандомний час (година-тиждень) звук починає ріпіти.
При перепідключенні самого мікрофона , проблема зникає
Також дуже рідко та всеж, може просто вимкнутись(із зеленої лампочки на червому перемкнутись) і все, перепідключення теж рятує , але як це дратує
По якості звуку нічим не відрізняється від вбудованих у навушникі(навіть найдешевші)- Достоинства:
- Візуальний вигляд та те що це окремий мікрофон
- Недостатки:
- Якісь звуку у навушниках при підключенні через мікрофон
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!
- Богдан Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Дуже чудовий мікрофон за свої кошти . Не пожалкував що придбав його
- Андрей С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Вживую, внешне, просто загляденье) Подсветка огонь.
По подключению никаких проблем.
Как человек, который сидел с микрофоном от ушей (cloud core), звук мне показался просто шикарным. Чисто, приятно.
А вот сенсорная кнопка огорчила, работает через раз, проверил на двух пк. Так что пока возврат и буду смотреть чем закончится) пока 4 из 5.- Достоинства:
- Звук, подсветка, подключение.
- Недостатки:
- сенсорная кнопка.
- Анатолій А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Мікрофон класний
все працює
- Дар'я С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Чудовий мікрохвон, якість звуку і ще прикольно що він горизонтально крутиться і не закриває монітор , гарно світиться . Задоволені,дякую
Представник постачальникаДобрий день, Дар'я! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!
- Дмитро З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Класний мікро
- Достоинства:
- Хороший звук
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день, Дмитро! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!
- Татьяна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Син задоволений
- Достоинства:
- Гарний мікрофон
Представник постачальникаДобрий день, Тетяна! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!
- Максим Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Гарно працював, в описі написали правду
- Достоинства:
- Звук, прийомний оку, удобний
- Недостатки:
- Після 5-6 місяців кабель перестав працювати, коли підключив мікрофон до комп'ютеру написало ошибку де сказано що Windows не може розпізнати USB провод
Представник постачальникаДобрий день, Максим! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!
- Валентин Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Виглядає гарно, важкий, голос передає чудово. Працює відразу після підключення без додаткових налаштувань. Прикольна підсвітка, товаром задоволений
- Достоинства:
- Якість ціна вигляд
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день, Валентин! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!
- Кіра Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Мікрофон перестав працювати через декілька місяці користування,це мікрофон а не провід тому що пробувала другий теж не працює
Представник постачальникаДоброго дня, Кіра! Вдячні за Ваш відгук. Для вирішення ситуації, бренд Fifine надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до найближчого відділення магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. З повагою, Fifine!
- Ростислав З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Поки нарікань нема
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не виявив
Представник постачальникаДобрий день, Ростислав! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!
- Інна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Хороший мікрофон,син сказав все супер!
Представник постачальникаДобрий день, Інна! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Хороший звук можна прямо ASMR записувати. Зручні кнопки, регулятори звуку.
Якість звуку падає, коли мікрофон ставиться трішки далі. (вирішується покупкою тримача для мікро)- Достоинства:
- Хороший звук, роз'єм для навушників, зручне налаштування.
- Недостатки:
- Якість звуку падає, коли мікрофон ставиться трішки далі
Представник постачальникаДобрий день, Олександр! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!
- Іван Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
прийшов за один день, мені сподобався, брав на довгу перспективу, поки що без нарікань, а там подивимось
- Достоинства:
- Стильний, зручне керування, непоганий звук
- Недостатки:
- Відсутність драйверу або додатку для керування підсвіткою, (можливо я просто не знайшов в мережі), вночі весь час світиться
- Іван Ю***
upd: потрібно було просто затиснути кнопку зміни підсвітки на 5с, і вона вимикається
Представник постачальникаДобрий день, Іван! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!
- ЯрославОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Вернул на следующий день. В этом спасибо Розетке. Теперь по работе - в ОБС студио громкость более-менее нормальная, особых претензий нет. В вайбере собеседник еле слышит. Я точно выкрутил ручку на максимум на микрофоне и в настройках вайбера, точно попробовал разные режимы с помощь регулятора на микрофоне. Я уверен, что микрофон за такую цену обязан работать из коробки лучше, чем идеально. Полное разочарование - я долго решался на эту покупку и такой результат. Больше не планирую такое покупать...
- Достоинства:
- Красивый
- Недостатки:
- Очень тихий на максимальных настройках
Представник постачальникаДоброго дня, Ярослав! Вдячні за Ваш відгук. Для вирішення ситуації, бренд Fifine надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до найближчого відділення магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. З повагою, Fifine!
- Ярослав
Здравствуйте. Подскажите, а что обменивать, если, судя по отзывам, это общая проблема? Получить взамен такой же? Я вернул его обратно в магазин.
- Данил С***
Так проверяй не только в вайбере, взял микро месяц назад, всё более чем идеально) только кроме того что наушники нужно подрубать через настройки
- Назар Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
При тестуванні даного товару була виявлена технічна нсправність, яка являє собою неприємний звук який виникає з чітким інтервалом та унеможливлює експлуатацію мікофону. Варто зазначити, що тестування поводилось на кількох пристроях і результат змін не зазнав. Не рекомендую через високу ймовірність заводських дефектів.
- Достоинства:
- Зовнішній вигляд та дизайн
- Недостатки:
- Технічна несправність
Представник постачальникаДоброго дня, Назар! Вдячні за Ваш відгук. Для вирішення ситуації, бренд Fifine надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до найближчого відділення магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. З повагою, Fifine!
- Ярослав
Периодичность шума говорит о находящемся рядом излучателе. Возможно, рядом лежал мобильный телефон и давал свои наводки. Просто уберите подобные устройства на расстояние хотя бы 1 метр от микрофона и это может решить проблему.
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Купляв для роботи і онлайн ігор, довольний. Всі мене чують добре. Особливо подобається сенсорна кнопка вимкнення мікрофона, користуюся нею по 100 раз на дню
- Достоинства:
- Гарна чутливість мікрофона
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день, Сергій! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!
- Никита К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Очень хороший и качественный микрофон за свою цену. Работает без ошибок
- Достоинства:
- Звук и внешность
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день, Микита! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!
- Даниил П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Користувався цим мікрофоном 5 місяців, нарікань не має. Якісно працює, з недоліків можна зазначити низьку гучність у іграх та самої ОС. Тобто під час гри мої знайомі та інші гравці не чують, чи зазначають що мене дуже тихо чутно.
Проте в discord, obs та під час озвучки в відеоредакторах все було у нормі.
Також з недоліків (проте скоріш за все це просто брак) через 4 місяці після повторного підключення до комп'ютера мікрофон почав змінювати мій голос. Тобто кожні 4-6 хвилин мій голос ставав роботизованим на 1 секунду.- Достоинства:
- Якість звуку, гарний шумоподалювач
- Недостатки:
- Тихий у застосунках
Представник постачальникаДоброго дня, Данило! Вдячні за Ваш відгук. Для вирішення ситуації, бренд Fifine надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до найближчого відділення магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. З повагою, Fifine!
- Владислав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Отличный микрофон, как для бюджетного сегмента. Голос звучит басисто и приятно. Подходит как для записи речи, вокала и инструмента так и для геймеров. Рекомендую
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не обнаружил
Представник постачальникаДобрий день, Владислав! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!
- Маргарита У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Ккрутий мікрофон, чудова якість передачі звуку як в стрімі так і у зумі
- Достоинства:
- якість
- Недостатки:
- НЕМАЄ
Представник постачальникаДобрий день, Маргарита! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Класний зручний
- Достоинства:
- Гарний звук
- Недостатки:
- Коробка трішки побита та це не проблема магазина
- Роман С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Топ за свої гроші
- Достоинства:
- Чистий звук
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день, Роман! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!
- ЛесяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
чудовий мікрофон, топ за свої гроші
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день, Олеся! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!
- БогданОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Досить гарний мікрофон. Звук - файний та приємний, за таку ціну все супер! Єдине за що мінус бал - це те, за мікро не уходить в сон. Тобто я вимикаю комп'ютер, вся інша переферія погасла, але підсвітка у мікрофона - ні (на другому фото можна побачити, що клавіатура та монітори вимкнулись, але підсвітка на мікрофону - ні). Також досить ярко горить зеленим світлодіод стану мікрофона, б'є в глаза (думаю його ізолентою заклеїти..).
- Достоинства:
- Звук, якість зборки, приємна підсвітка
- Недостатки:
- Підсвітка не уходить в сон автоматично, яркий світлодіод стану.
Представник постачальникаДобрий день, Богдан! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!
- Роман П***
офни подсветку
- Валерія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Чудовий мікрофон, знижка дуже гарна, за свою ціну просто бомба
Представник постачальникаДобрий день, Валерія! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!
- Игорь Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Хороший выбор в этой ценовой категории. Качество звука и сборки на высоте.
- Достоинства:
- Хорошее качество звука, хорошее качество сборки, устойчивая подставка, Удобная сенсорная кнопка для выключения микрофона. Есть Поп-фильтр в комплекте.
- Недостатки:
- Не выключается вместе с компом.
Представник постачальникаДобрий день, Ігор! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!
- Назар В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Топ
- Достоинства:
- Хороший звук
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день, Назар! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!
- Ілля М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Топ за свої кошти.
Представник постачальникаДобрий день, Ілля! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!
- ВладиславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Чудовий мікрофон. Дитина у захваті.
- Достоинства:
- Хороша якість звуку. Переливаеться яскравими вогнями.
- Недостатки:
- Поки що нема.
- Роман Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Перші враження просто пушка) У порівнянні з моїм стареньким Fifine K669B, цей мікрофон значно більший. Звучання набагато краще, люди, які вперше мене почули з цим мікрофоном, одразу запитали, чи не змінював я його) Підсвітка має класні кольори, але комусь може здаватися занадто яскравою, на жаль, змінити яскравість неможливо, але можна повністю вимкнути. Розглядав варіант з А8, але цей мікрофон новіший і його ціна нижча. Ще тут є шумозаглушення, але воно жахливе — сильно погіршує якість звуку. Однак, якщо у кімнаті багато шуму, можливо, це буде корисно. Я його не тестував, оскільки не маю потреби)
Функцію “game/chat” тестував один раз, щоб перевірити, чи працює. Прикольна фіча, але постійно використовувати не зможу, оскільки користуюся USB-гарнітурою.
Загалом, вважаю, це топ за свої гроші)))- Достоинства:
- Якість звучання, сбірка, легкість
- Недостатки:
- Підсвітка не вимикається разом із пк, функція game/chat не працює з usb навушниками
- Деня Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Топчік
- Достоинства:
- Якійсний
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день, Денис! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням!
- ДіанаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Я дуже задоволена цією покупкою.Мої задачі він виконує просто на 200%.Навіть не очікувала такої якості.Однозначно топ по свівідношенню ціна якість
- Достоинства:
- Все чудово
Представник постачальникаДобрий день, Діана! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням!
- Олег П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Придбав конденсаторний мікрофон для домашнього студійного запису і був приємно вражений його якістю. Звук чистий, без зайвих шумів. Налаштування було простим, і мікрофон добре працює з моєю аудіокартою. Корпус міцний, а дизайн стильний. Єдиний недолік – він досить чутливий до навколишніх звуків, тому потрібно добре ізолювати приміщення. Але загалом, це відмінний вибір за свої гроші! Рекомендую всім, хто хоче поліпшити якість записів.
- Достоинства:
- Якість,звук
Представник постачальникаДобрий день,Олег! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням!
- МаріяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Все топ,рекомендую
- Достоинства:
- Якість,дизайн
- Недостатки:
- Не виявила
Представник постачальникаДобрий день, Марія! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням!
- Berest M***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Давно хотів придбати собі мікрофон. В цьому мікрофоні є все, що мені потрібно. Фіча з переключанням гра/чат це прям вау. За кількість варіацій підсвітки я взагалі мовчу, бо таке враження, що їх мільйон, але її можна вимкнути взагалі. Є шумозаглушення, можна підключити навушники. Все інтуїтивно зрозуміло, але хто не розуміється на цьому взагалі є інструкція.
- Достоинства:
- Ціна, швидке перемикання між чатами, наявність всього необхідного мені функціоналу
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день, Микола! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням!