Топи продажів

Отзывы покупателей о Стойка пантограф Fifine BM88 Black

Оценка пользователей 4.52/5
  • AI аналіз відгуків
    38 відгуків:  позитивний: 83%, нейтральний: 10%, негативний: 7%
    Загалом користувачі високо оцінили пантограф Fifine BM88, відзначаючи його якість збірки, міцність, компактність та зручність використання. Особливо підкреслюють стильний дизайн, інтуїтивне складання, надійність кріплення та універсальність у сумісності з різними мікрофонами. Серед недоліків згадують проблеми з утриманням важких мікрофонів, деякі обмеження в налаштуванні положення, передачу вібрацій та високу ціну в порівнянні із аналогами.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Добрий С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Якісний та надійний і може витримати точно мікрофон майже в 1 кг ваги (я про свій RODE PodMic)
    Єдиний недолік що в уяві здавався довшим але це не так. Тим не менш все рівно 5 зірочок

Достоинства:
    Якісний, міцний, комфортний
    Недостатки:
    Короткий

Доброго дня, Серафим! Дякуємо за ваш відгук.Ми дуже щасливі, що вам сподобалась стійка пантограф Fifine BM88 Black. Чудово, що якість пантографа відповідає вашим очікуванням. Розмір стійки додатково вказаний у відео - огляді товару в картці самого товару магазину Розетка. Бажаємо гарного досвіду та задоволення в подальшому користуванні нашим товаром.

• Володимир П***

Подскажите пожалуйста, крепко держится на нём микрофон? Без люфтов и т.п.? У меня тоже PodMic думаю взять себе такой.

• Дмитро Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

занимает мало места,многофункциональный,быстро устанавливает,кайф,но дороговато)но опять же,аналогов нету!9/10

Вітаємо! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!

• Дмитро М***

Хорошая стойка

Добрий день, Дмитро! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!

• Анна Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Купили на заміну "ноунейм" пантографу, якій пішов у смітник) В цьому прекрасно все - від пакування до кріплення до столу. Він важкий, міцний, гарно тримає положення. На вигляд дуже надійний. Син дуже задоволений. Ні на мить не пожалкували, що купили його. Рекомендую.

Достоинства:
    якісь в усьому
    Недостатки:
    ціна)) але воно того варте

Добрий день, Анна! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!

• Владислав І***

Брав для fifine A8, все підійшло

Виникла тільки одна проблема. Не зміг зняти пластикові слайди, за якими потрібно провести дріт, але не відкриваючи їх провів дріт так.

Достоинства:
    Зручний, якісний матеріал
    Недостатки:
    Дуже важко зняти пластикові слайди

Добрий день, Владислав! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!

• юрий а***

первый раз пишу комментарий
    реально классная штука

для записи дома , для любого микрофона или телефона

очень удобно , одно движение руки и оп у тебя уже все есть, просто плей нажать и запись пошла

супер! благодарю!

Доброго дня, Юрій! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже щасливі, що ви відчули зручність та задоволення від користування пантографом. Користуйтесь з легкістю та сподіваємось надалі ще будемо радувати вас нашим товаром.

• Артем

А можна запитання , що у вас за YouTube канал або twitch ?

• Володимир К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Сказати що я в шоці, це нічого не сказати. Шкодую тільки що раніше його не купив. Дуже добротний і міцний пантограф. Давно хотів взяли на нижній осі пантограф і тепер він у мене. Моє задоволення не має меж. Побачимо як буде далі себе поводити, але поки що 10 з 10. Сам пантограф виконаний з матового металу, міцно тримає мікрофон, не люфтить, зручна ручка на тримачі, її можна фіксувати у любому положенні, навіть якщо у вас стіл з стінкою, вам всерівно буде зручно його прикрутити оскільки ручка фіксується на пружині. Шнур легко ховається всередину пантографа, потрібно лише посунути кришку, вставити кабель закрити кришкою та зафіксувати її.
    Рекомендую!

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    не знайшов

Доброго дня, Володимир! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобався мікрофон та якість його матеріалів. Чудово, що ви отримуєте зручність та задоволення від користування. Сподіваємось надалі ще будемо радувати вас нашим товаром.

• Діана М***

В мене також мікрофон хайпер.
      Де ви взяли перехідник до нього для стійки ?

Доброго дня, Діана! Вдячні за ваше питання. у комплекті пантографа Fifine BM88 мікрофонна штанга поставляється з трьома видами різьблення: 1/4'', 3/8'', 5/8'', що позбавляє вас клопоту з вибором додаткових адаптерів.

• Максим К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый

• Сергій А***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Давно шукав заміну звичайним високим пантографам, які вічно бовтаються перед очима або лізуть у кадр веб-камери. Fifine BM88 — це зовсім інший рівень комфорту.

Мої враження після встановлення:

Якість збірки: Стійка монолітна. Це не той тонкий метал, що гнеться пальцями. Вага відчувається одразу, конструкція масивна і вселяє довіру.

Низький профіль: Це просто знахідка. Мікрофон тепер виходить ніби «з-під» монітора. Це звільняє купу візуального простору, і стрім виглядає набагато професійніше.

Кабель-менеджмент: Дуже сподобалося, як реалізовано канали для дротів. Вони закриваються пластиковими кришками, тож кабель не просто висить поруч, а повністю схований усередині.

Рухливість: Суглоби крутяться на 360 градусів, можна налаштувати будь-який кут. При цьому фіксація надійна — мікрофон не просідає під власною вагою навіть через кілька годин роботи.

Струбцина: Кріплення до столу міцне, має м'які проставки, тож за стіл можна не хвилюватися — подряпин не буде.

Вердикт: Якщо вам набридли дешеві стійки, які скриплять і заважають огляду, Fifine BM88 — це найкраща інвестиція в робоче місце. За таку ціну конкурентів з подібною якістю металу просто немає. Однозначно рекомендую!

Достоинства:
    Повністю металева конструкція, низький профіль (не перекриває монітор), прихований кабель-менеджмент, відсутність пружин, що дзвенять, надійні затискачі.
    Недостатки:
    Потребує трохи вільного місця на столі для розвороту «коліна», але це особливість усіх низькопрофільних стійок.

• Вадим К***

10/10

• Олександр П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

за своєю ціною непоганий продукт

• Рустам Н***

Гарний

• Ольга Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Максимально задоволена, дуже зручна підставка під мікрофон, легко збирається

Достоинства:
    Повністю відповідає опису

• Денис Г***

Мені дуже сподобалось!

Достоинства:
    Швидко та надійно

• Дмитро К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Прекрасний пантограф все ідеально тримається і виглядає

Достоинства:
    Чудово виглядає, приїхав у ідеальному стані і дуже швидко

• Владислав М***

++++

• Максим Б***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Отличный кронштейн, брал в комплекте с микро как на картинке

Добрий день, Максим! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!

• Ілля
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Хороший пантограф, удобный, брал вместо с АМ8.

Достоинства:
    Хороший пантограф
    Недостатки:

Добрий день, Ілля! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!

• Ігор Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Хороша стійка для мікрофону, користуюсь вже декілька місяців з моменту покупки, працює без нарікань.

Достоинства:
    Міцність
    Надійність
    Ергономіка
    Недостатки:
    Відсутні

Добрий день, Ігор! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!

• Андрій Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Чудовий пантограф зручний і маленький, можна прокласти кабель в середині. Мені не вистачає можливості розвинути раму...

Достоинства:
    Для малих місць саме то...

Добрий день, Андрій! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!

• Андрій Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Чудовий мікро, в мене чомусь працює в моно-каналі, але звук з мікрофона чудовий вже прибрані шуми і оцифрований.

Достоинства:
    Видає цифровий оброблений звук на пк.
    Недостатки:
    Незручність користування гучністью мікро.

• Назар Л***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

супер

Добрий день, Назар! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!

• Василь К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Все чудово швидко приїхало проблем не було.Товар в гарному стані

Добрий день, Василь! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!

• Олександр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Зафіксував без проблем. Користуюся вже пів року - без нарікань.

Добрий день, Олександр! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!

• Владислав З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Мені сподобався . Нічого зайвого .

Достоинства:
    Міцний, зручний , мінімалістичний стиль
    Недостатки:
    Є потертість

• Наталя
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Якісний девайс. Син 11 років самостіцно без зайвого клопоту встановив на пантограф мікрофон і постійно користується.

Недостатки:

Добрий день, Наталія! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!

• Анастасія А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Хороша зручна стійка, надійний матеріал

Добрий день, Анастасія! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!

• Денис С***

Все чудово!

Достоинства:
    Зручний, сучасний, швидка доставка.

Добрий день, Денис! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!

• Gordey
    Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Я пытался найти пантограф подходящий для меня, из за того что у меня два монитора я думал обычный пантограф не подойдёт. Но нашёл этот лоу профайл пантограф. Такого качества я не видал, приятный метал, можно спрятать провод, можно настроить жёсткость, коснтрукция надёжная ОЧЕНЬ. Я сомневался мол, может и обычный пантограф пойдёт, но психанул и решил взять этот, и не пожалел. Советую !!!

Достоинства:
    Лучший пантограф который я видел. Подходит для меня идеально, металическая конструкция очееень приятная.
    Недостатки:
    Нету.

Добрий день, Гордій! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!

• Альона Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Гарно упакований, матеріал якісний, збірка чудова.

Добрий день, Альона! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!

• Егор М***

Шикарный пантограф

Недостатки:
    Иногда ослабевают крепления, но ничего страшного

Добрий день, Ігор! Дякуємо за корисний відгук, компанія Fifine постійно працює над покращенням продукції, тому ваш відгук стане вагомим внеском для вдосконалення нашого товару. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!

• Виктор П***

Очень удобный и качественный
    брал для микрофона fifine am8

Достоинства:
    Удобство в эксплуатации и установки
    Недостатки:
    Ржавая резьба на зажимном болте но это не критично

Доброго дня, Віктор! Вдячні за Ваш відгук. Для вирішення ситуації, бренд Fifine надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до найближчого відділення магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. З повагою, Fifine!

• Назар

Класний пантограф

• Дмитро С***

Норм

Доброго дня, Дмитро! Дякуємо за ваш відгук. Чудово, що пантограф Fifine BM88 Black відповідає вашим очікуванням. Бажаємо гарного досвіду та зручності у користуванні.

• Александр Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Недавно приобрел пантограф Fifine BM88W White, и он превзошел все мои ожидания! Вот несколько причин, почему я очень доволен этой покупкой:

Качество сборки: Пантограф выполнен из высококачественных материалов, что придает ему прочность и долговечность. Все соединения надежны, и конструкция не расшатывается со временем.

Дизайн: Белый цвет и стильный дизайн идеально вписались в мой рабочий стол. Он выглядит современно и аккуратно, что особенно приятно, когда проводишь много времени на видеозвонках или стримах.

Удобство использования: Пантограф легко регулируется и фиксируется в нужном положении. Это позволяет быстро и без усилий настроить микрофон под себя, что особенно важно для качественной записи звука.

Функциональность: Система крепления подходит для различных типов микрофонов, что делает этот пантограф универсальным. Он также хорошо справляется с поглощением вибраций, благодаря чему звук получается чистым и без лишних шумов.

Цена: За такую цену это отличное приобретение. Он сочетает в себе качество и функциональность, которые обычно встречаются у более дорогих моделей.

В итоге, я крайне рекомендую пантограф Fifine BM88W White всем, кто ищет надежное и стильное решение для установки микрофона. Он значительно улучшил качество моих записей и упростил работу с микрофоном, чтобы он не мешал.

Достоинства:
    Качество сборки, удобство, функциональность, цена
    Недостатки:
    Отстутсвуют

Доброго дня, Олександр! Вдячні за ваш відгук. Дякуємо за те, що ділитесь власним досвідом у користуванні та можете рекомендувати пантограф Fifine BM88W. Чудово, що якість збірки стійки відповідає вашим очікуванням та ви отримали зручність. Користуйтесь з задоволенням та сподіваємось надалі ще будемо радувати вас.

• Олексій З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Гарний пантограф, мінімалістичний. Виглядає на столі чудово. Підкрутив шестигранником і стоїть топово. Дякую.