- Єлізавета Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бело - черный
Дуже гучний,легкий у користуванні, веселий. Можна змінювати голос. Дитина дуже задоволена. Рекомендую і товар і цей магазин.
- Достоинства:
- 100%переваг
- Недостатки:
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!
- Вікторія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бело - черный
Подарували дитині на Миколая. Все було чудово, але менше ніж через тиждень перестав працювати саме мікрофон (тобто співати неможливо), працює тільки як колонка. Почали користуватися 6 грудня, а сьогодні 11 грудня виявили, що мікрофон не працює (
Представник постачальникаВітаємо! Вдячні за Ваш відгук. Для вирішення ситуації, бренд Fifine надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до найближчого відділення магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. З повагою, Fifine!
- Олександр Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бело - черный
Добре виглядає, але на цому і все, звук хвилястий не чистий, гучність слабий, діти закинули у дальній ящік одразу
- Альона С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Дитині сподобався)
Представник постачальникаДобрий день, Альона! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!
- СергейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бело - черный
Микрофон супер ребёнок доволен и теперь все время с ним
- Достоинства:
- Качество
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день, Сергій! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Сподобався!
Представник постачальникаДобрий день, Ольга ! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!
- Татьяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бело - черный
Доня у листі до святого Микалая попросила мікрофон. Шляхом тривалого моніторингу, обрали цей. Зручний, легкий, гарний, з підсвіткою, що робить прилад ще привабливішим. Є різні режими, і в одному з них, голос доні звучить як голос старшого сина Єдина незручність до якої довелось звикати те, що голос звучить якісно лише коли торкаєшся губами поролону це не гігієнічного, але він зйомний і можна випрати
- Достоинства:
- Дизайн, вага, якість
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день, Тетяна! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!
- Александр Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бело - черный
Представник постачальникаДобрий день, Олександр! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!
- Александр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Звук класний, майже як JBL колонці, режими працюють цікаво, можна посміятись. Єдине що для голосу направляти потрібно прямо по центру і досить близько до фільтру. В цілому для дитини те що потрібно.
- Олександр В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Купував дитині, дитина у захваті! Особливо, функція, яка підміняє голоси. За ці гроші топ.
- Достоинства:
- Чудова батарея, гучність
- Недостатки:
- Не знайшов
- Славінський О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бело - черный
Купив цей мікрофон для вечірок, і він реально крутий! Підсвітка RGB додає настрою — виглядає дуже яскраво і весело. Звук чистий, голос передає добре, навіть якщо співати голосно. Підключити дуже просто, працює без заморочок. Легко взяти з собою на виїзд — компактний і зручний. Якщо любите співати або хочете зробити караоке-вечір вдома, це чудовий варіант!
- Достоинства:
- Класна річ для розваг
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день, Олег! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!
- Артем П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бело - черный
Просте підключення — просто вставив у комп’ютер і можна співати. Звук чистий, без зайвих шумів, а голос звучить природно і чітко. Дуже зручно, що є регулятор гучності прямо на мікрофоні. За свою ціну — це чудовий вибір для домашнього караоке! Рекомендую
- Достоинства:
- Гарний мікрофон,діти в захваті
Представник постачальникаДобрий день, Артем! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!
- Альона К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Як колонка працює нормально, як мікрофон таке собі..
- Достоинства:
- Недостатки:
- Мікрофон не мікрофон
Представник постачальникаДоброго дня, Альна ! Згідно з Законом України "Про захист прав споживачів" Ви маєте право на повернення товару належної якості протягом 14 днів.
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Дітям дуже подобається, гарна якість виконання самого мікрофона, але забагато ехо, яке не регулюється.
- Достоинства:
- Якість пластику, корпуса, динаміків
- Недостатки:
- Трохи забагато ехо, яке не регулюється
Представник постачальникаДоброго дня, Олександр! Вдячні за ваш відгук. Ми дуже раді, що якість мікрофона Fifine E2P Pink сподобалась вам. Спробуйте, будь ласка, розташувати мікрофон трішки далі для уникнення ехо.
- Ина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Класний
Представник постачальникаДоброго дня, Інна! Вдячні за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобався мікрофон Fifine E2B. Бажаємо гарного досвіду та задоволення з нашим товаром.
- Нина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Представник постачальникаДоброго дня, Ніна! Вдячні за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобався мікрофон Fifine E2P Pink. Користуйтесь з легкістю та задоволенням.
- ДанилоПродавец: Rozetka. Цвет: Черный
Класний мікрофон, матеріал якісний, звук мені подобається. Можна використовувати як колонку
- Достоинства:
- Якість матеріалів і збірки, звук, підсвітка
- Недостатки:
- Треба тримати мікрофон під певним кутом, щоб він працював
Представник постачальникаДобрий день, Данило! Дякуємо за корисний відгук, компанія Fifine постійно працює над покращенням продукції, тому ваш відгук стане вагомим внеском для вдосконалення нашого товару. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!
- СвітланаПродавец: Rozetka. Цвет: Бело - черный
Купили дитині 4 роки, тому що любить співати. Мікрофон неймовірний, дитина у захваті. За допомогою блютусу на мобілці можна вибирати пісню або музику та вона звучить у мікрофоні. Рекомендую
- Достоинства:
- Описала
- Недостатки:
- Спадає паралоновий чехол
Представник постачальникаДобрий день, Світлана! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!
- Блодчук А***Продавец: Rozetka. Цвет: Бело - черный
Гарна річ для розваг
Представник постачальникаДоброго дня, Арсен! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобався мікрофон Fifine RGB E2W White. Користуйтесь з задоволенням та сподіваємось надалі ще будемо радувати вас нашим товаром.