Отзывы покупателей о Наушники Fifine H16 7.1 RGB Black

• Ілона Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Дуже класний мікрофон та регулююча підсвітка

Вітаємо! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!

• Сергій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White

Користуюсь навушниками вже 2 тижні (через кілька місяців оновлю відгук). Ці навушники вийшли відносно недавно, а мої fifine h9 зламалися, тому потрібно було швидко купити нові, а саме цих не було у наявності ні в якому магазині, але розетка доставила за півтора дня. У відгуку буду порівнювати з старішою моделлю h9.

У навушників трохи прокачався звук, через таку чіткість навіть зменшив стандартну гучність на комп'ютері.

На відміну від попередніх, де був лише режим 7.1, на звуковій карті додатково є 3 режими: музика, ігри, кіно. Хоча поки як і самим звуком 7.1 не разу ними не користувався. На тестах сподобався режим кіно, прикольно ютуб дивитися.

Також на звуковій карті з'явилися зручні повзунки гучності замість кнопок і додаткова фішка гейм/спік, це така функція, що на комп'ютері з'являються два аудіопристрої один просто h16, другий h16 game, можна наприклад в діскорді обрати звичайну версію, а в грі - гейм. В на звуковій карті є повзунок, яким можна надавати перевагу лише одному звуку, наприклад тихішим діскорд, голоснішим гру. І на практиці зручна фішка, просто потрібно не забувати що вона є.

Також з'явилася підсвітка, на h9 її не було (завдяки цьому був 3.5 роз'єм), але на нових через це 3.5 роз'єму немає, тому підключення виключно usb. Також надзвичайно зручна фішка, якщо вимкнути мікрофон кнопкою на звуковій карті, мікрофон підсвітится червоним, так що тепер дуже важко забути увімкнути його назад.

Самі навушники отримали крепший хват, якщо не помиляюся у h9 він був найслабший. Але натомість став більший розмір для вух і мої вуха тепер туди повністю влазять, через це навіть з крешим хватом вуха не болять після 6 годин користування, як в h9.

Також окремо напишу про функцію активного шумопоглинання мікрофону. Її можна увімкнути на звуковій карті, звісно шумподав не такий класний як у діскорд, але непоганий. І його можна увімкнути в іграх для голосового чату чи в телеграмі під час звінку.

Загалом покупкою задоволений, fifine гарно зробили нову модель.

Достоинства:
    Гарний звук
    Чудовий мікрофон
    Мені особисто подобається стиль
    Підсвітка
    Шумопоглинання
    Зручний хват
    Багато прикольний фішок
    Недостатки:
    Через те що з'явилася підсвітка, прибрали підключення через 3.5 роз'єм.

• Богдан К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White

Все вроде бы отлично, вроде даже нашел софт, но настроить их что бы все было отлично так и не смогу
    Звук отличный микрофон не проверял по сколько у меня микрофон отдельно !
    Если кто-то шарит как их настрить напишите пожалуйста !

Достоинства:
    10/10
    • Богдан К***

и еще вопрос, тут есть смена амбушуры ? Было бы круто если бы были

Доброго дня. Навушники від Fifine не мають офіційного софту. Вони спроєктовані за технологією Plug and Play, щоб не потрібно було витрачати час на додаткові налаштування. Стосовно амбушур — на жаль, у цієї моделі вони незмінні.

• Дмитро
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Сподобались навушники, покупкою задоволений на всі 100%. Гарний звук як динаміків, так і мікрофона. Всім рекомендую.

Достоинства:
    граний дизайн, зручна форма
    Недостатки:
    Не помітив

• Анжеліка П***

Топ 1 на ринку. За свою ціну

Достоинства:
    Топ

• Макар
    Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Топ навушни мінусів нема я не боюся нічого брати на розетці

Достоинства:
    Все
    Недостатки:
    Нен