Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Микрофон конденсаторный Fifine K726 XLR

Оценка пользователей 4.62/5
  • Вова Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Отличный микрофон! Очень качественный звук, удобно пользоваться, хорошая чувствительность. Никаких посторонних шумов при записи. Рекомендую!

Ребята, этот микрофон просто чудо за эти деньги!!!

Достоинства:
    Звук, цена
    Недостатки:
    Нету

Вітаємо! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Кто знает, помогите, пожалуйста, купила микрофон, чтоб записывать на телефон аудио, но в комплекте какой-то непонятный провод без адаптера к телефону! Микрофон не предназначен для записи на телефон? Что делать? Какой провод докупить? СПАСИБО!!!

Вітаємо! Вдячні за ваше питання.Так, Fifine K726 XLR — це XLR-мікрофон, тому він не підключається напряму до телефону і в комплекті немає кабелю для смартфона. Для роботи потрібен аудіоінтерфейс або мікшер із фантомним живленням, а вже потім підключення до телефону через USB-C або Lightning адаптер з підтримкою OTG.
      Без зовнішнього інтерфейсу мікрофон працювати не буде. . Впевнені ви отримаєте гарний досвід та задоволення у користуванні. З повагою, Fifine!

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Здравствуйте, пришёл без провода одного, хотя в описании написано, что два провода!

Вітаємо! Вдячні за ваше питання. Просимо вибачення за невірну інформацію. Впевнені ви отримаєте гарний досвід та задоволення у користуванні. З повагою, Fifine!

• Людмила Г***

Так не хватает одного провода! Пользоваться не могу, пришлите второй провод, пожалуйста.

Вітаємо! Вдячні за ваше питання. В даній моделі є лиш один провід. Впевнені ви отримаєте гарний досвід та задоволення у користуванні. З повагою, Fifine!

• Олександр М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Дуже класний мікрофон,нажаль мало хто про нього знає.

Достоинства:
    Дуже класний звук

Добрий день, ! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!

• Вячеслав З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Взагалі, я придивлявся до ТАК55, від "Takstar", пробував у співробітника. Але, трохи придивившись до "Fifine" та побачивши більшу мембрану.... Не встояв. І добре що придбав!

Достоинства:
    Якісний. Гарно виглядає. Чудова комплектація.
    Недостатки:
    Немає.

Добрий день, В'ячеслав! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!

• Максим Б***

Топ за свої гроші

Добрий день, Максим! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!

• Павел К***

++++

Достоинства:
    Працює, нормально, звуки записую і чудово передає
    Недостатки:
    Не знайшов

Доброго дня, Павло! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобалась якість звучання мікрофона Fifine K726 XLR. Впевненні ви отримаєте гарний досвід та задоволення у користуванні.

• Юрий М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Добрий день. Якісний мікрофон за свої гроші. Купив для запису текстів. Тест пройшов. Кращого за таку ціну не знайдеш...

Достоинства:
    Ціна, якість.
    Недостатки:
    Виправте опис продукту...

Доброго дня, Юрій! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобався мікрофон Fifine K726 XLR. Бажаємо гарного досвіду та задоволення у користуванні.

• Олексій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Мікрофон вогонь! Чудове співвідношення ціна-якість, гарна комплектація.

Доброго дня, Олексій! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобався мікрофон Fifine К726 XLR та його якість Впевненні ви отримаєте гарний досвід та якісне звучання у користуванні.

• Шевчук Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

В описі вказано 1 шт. 25 см XLR кабель (male-female), хоча по факту там кабель на 1.5 метри, я подумав, що 25см мені буде замало і замовив собі інший кабель, а по факту не потрбіно було! цим трохи розчарований, бо витратив лишні гроші, отакий от плюс який став мінусом

до самої якості мікрофону питань немає, все дуже класно

Достоинства:
    Хороший якісний мікрофон, гарний мякий звук, хороша комплектація, все є
    Недостатки:
    поганий опис, через що я витратив лишні 600грн

Добрий день, Богдан! Вдячні вам за коментар та вибір мікрофона Fifine. Ми раді, що вам подобається якість мікрофона та його мʼякий звук. Ми у найкоротші терміни змінили дану характеристику. Дякуємо вам, що помітили та наголосили про це. Щодо додаткового кабеля, згідно з законом України "Про захист прав споживачів" ви маєте право на повернення товару належної якості протягом 14 днів. Тому якщо магазин ліцензований, ви маєте право повернути цей товар. Вибачте за незручності! З повагою, Fifine!

• Юрій З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Як користувач із любителем хорошого звуку можу на слух сказати, що мікрофон чудово передає голос, додає трохи теплих компресованих барв звучання, використовую в парі із Schteibrg UR12

Достоинства:
    Ціна, якість звуку

Доброго дня, Юрій! Дякуємо за ваш відгук. Чудово, що вам сподобалось звучання мікрофона. Впевненні, що ви отримаєте гарний досвід у ході користування нашим товаром.

• Юрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Мікрофон, супер. Робить те, для чого його і було обрано.

Достоинства:
    Дуже широкий діапазон частот і не шумить при записі
    Недостатки:
    Дуже тугі зажими для металевого пор-фільтра

Добрий день, Юрій! Вдячні вам за відгук та вибір Fifine! Користуйтесь із задоволенням. З повагою, Fifine!

• Матвій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Звук чудовий! Передає голос дуже круто особливо низькі частоти дуже атмосферно і лампово звучать.
    Мікрофон якісно зібраний, тяжкий і виглядає дуже дорогим.

Павук теж чудовий хоча дещо незвичайний, якщо зламаєтся то можливо будуть проблеми з пошуком нового)
    XLR комплектний теж виглядає надійним.

Єдине що трохи бісить це відсутність версій з пантографом чи хочаб з триногою, я б краще доплатив і взяв з пантографом.

Достоинства:
    Якість, Звук, XLR.
    Недостатки:
    Відсутність версій з пантографом.

Добрий день,Матвій! Дякуємо за відгук та вибір Fifine. Радимо придбати стійку пантограф Fifine BM63 задля зручності. З повагою,Fifine!

• Дмитро Р***

У комплекті йде тримач?

Доброго дня, Дмитро! Дякуємо за ваше питання.У комплект мікрофона Fifine К726 входить: протиударне кріплення (включаючи 1 перехідник 3/8" на 5/8" всередині), різьбове кільце, поп-фільтр, 1 25 см XLR кабель (male-female). Бажаємо гарного досвіду та задоволення у користуванні нашим товаром.

• Дмитрий П***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Вокал пишет плохо мягко выражаясь...Перегружается и вокал трещит на записи чем громче вы поете.Так что для пения так себе варик что удивительно за такие деньги.Ну или если вы поете как-то тихо или низами.Но для записи голоса разговорного чисто довольно неплох,но можно купить в 2 раза дешевле для таких целей что-то имхо.

Добрий день, Дмитро! Дякуємо за корисний відгук, компанія Fifine постійно працює над поркащенням продукції, тому ваш відгук стане вагомим внеском для вдосконалення нашого товару. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!

• Дмитрий Е***

Який вибрали для вокалу?