- Віталій Л***Продавец: Rozetka
Купил, правда в другом магазине. Так и не понял, где крышка, куда вставлять кассету с MP3. Отнес в сервис-центр - сказали, что это заводской брак, и вернули деньги.
- Достоинства:
- Статусно. Достойный выбор.
- Недостатки:
- Заедает.
- Степан В***Продавец: Rozetka
Побачивши ціну чисто по приколу зайшов почитати коментарі,70к Карл за мп3 )) і навіть диктофона нема то кидалово ))
- Олексій С***
Це не мп3
- Сергій Г***
Так само)
- Володимир
Той, хто писав заголовок до сторінки з товаром, ще не повернувся з кінця 90х
- Койнаш А***Продавец: Rozetka
Всі такі кумедні в коментарях, але по факту воно мабуть десь так і коштує. На ринку є і більш дорогі варіанти, пошукайте Astell&Kern.
Велике питання до того хто написав MP3 плеєр, а не Hi-Fi або Hi -Res.
Слухав колись подібний девайс, з гарними навушниками і якісними треками (в плані якості запису) - різниця є і вона доволі відчутна, але це треба бути дуже фанатичним аудіофілом, щоб купувати портативну аудіо-техніку такого рівня, або мати багато грошей і не знати куди їх витратити- Володимир
Подивіться на коментарі на навушники до 1к баксів. Це теж дорого для тих, хто не розуміє хороший звук
- Володимир І***Продавец: Rozetka
Думал купить данный экземпляр, а потом увидел, что нет диктофона. Вы за меня дурака держите? Я ж не простофиля, шоб такую чепуху покупать за такие деньги. Я лучше наушники за 50 тысяч возьму и буду наслаждаться музыкой в лучшем МП3 качестве в 128 килобит
- Достоинства:
- Приятная цена
- Недостатки:
- Нету диктофона(
- Андрей П***
Так 128кбит это не лучшее качество мр3. Худшее.
- Сергій К***Продавец: Rozetka
Час роботи, приблизно 10,6 годин,час зарядки, приблизно 4,5 години.
Це якийсь стаціонарний плеер))) - Іван Д***Продавец: Rozetka
А він на роботу буде ходити? Бо простіше за такі гроші найняти Олега винника щоб заспівав вовчицю)
- Достоинства:
- Недостатки:
- Незнаю
- Юля Б***
І розетка дивує, за 70000 ще й за доставку 200 грн хочуть ,за такі кошти вже можна було ці нещасні 200 грн не брати ,ще й дрібне ,за що така дорога доставка, це наче холодильник, мдааа
- КористувачПродавец: Rozetka
Шо я вам хочу сказати, довго думав чи брати його, але все ж взяв!! Тут як оказалось не просто плеєр, коли вмикаєш якогось виконавця то він одразу приїхає і через цей плеєр вилазить і вживу лабає, з цілим оркестром, акустикою і толпою народу!! В інструкції цього не було, то я як включив собі powerwolf, зі страху чуть не перелякався, як то всьо вилізло і почало рок грати в моїй і до того не великій кімнаті, придушили плеєр випав з рук не міг виключити, ці там грали по повній, зараз в кінці мушу склити вікна, ремонтувати будинок, збирати то все за ними!! Скажу так! Якщо хочете купити собі його то треба щоб ви були безхатьком і жили в полі!! Бо забагато галасу!!)
- Недостатки:
- Не підтримує 380v.
- Сергій Г***
Підкажіть будь-ласка, а він каву випадково не готує, думав використовувати його як будильник, бо після гарного лайф-концерту Dire Straits пісня яких стоїть на будильнику я ще б кавусі випив, і музикантів пригостив
- Рома Г***Продавец: Rozetka
Купив разом з навушниками за 50к. І чудо слух став 100%. Думаю розпочну бізнес але боюся що лікарі дадуть по фейсу так як перекрию їх бізнес
- Окакий Х***Продавец: Rozetka
5 років з жінкою збирали, думали купити шевроле Авео, але купили плеер мр3, всі тепер довольні я так і їзжю на маршруткі але з музикою)
- Достоинства:
- Музика
- Недостатки:
- Мріяв про Авео
- АлександрПродавец: Rozetka
Нормальна штука, походив тиждень закинув в тумбочку як і всі попередні МР3 плеєри які в мене були в житті, разом з пошарпаними навушниками.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Швидко набрид
- Алексей Ш***
А за що такі гроші? Ладно 400-500 грн за мп3 плеер. Ладно схожий на смартфон - 3500. За що там ще 70к? Може він іде із аудіосистемою в комплекті?
- Владислав Г***Продавец: Rozetka
Особливий екземляр для знавців свого діла, я за допомогою цього пристрою доробив покрівлю, коли зламався молоток, чудовий замінник
- Достоинства:
- Зручно забивати цвяхи
- Недостатки:
- Німа