- Алла К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже хорошиц засіб, відмінна якість, питань не виникло
- Достоинства:
- Недостатки:
- Наліт через рік користування, незнаю чи це від нього залежить
- Таня Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Після користування даним засобом, вся посуда покрилась нальотом, який неможна довгий час відмити. Неякісний товар, дуже не задоволена. Не рекомедую. Спочатку думала,що винен в нальоті ополіскувач, але ні.
- Недостатки:
- Залишає наліт на посуді який тяжко відмити
Представник постачальникаТаню, добрий день!
Нам дуже шкода, що ви отримали такий досвід при використанні нашої продукції! Компанія дуже серйозно ставиться до якості продукції, що випускається.
Хотіли б звернути вашу увагу на те, що порошок Finish Classic є засобом для миття посуду з базової лінійки, тому ми рекомендуємо використовувати даний тип засобів (порошок і таблетки Classic) обов'язково з сіллю для посудомийних машин і ополіскувачем Finish згідно інструкції до вашої посудомийної машини, враховуючи параметри води.
Дані засоби забезпечать нормалізацію жорсткості води, тим самим допоможуть запобігти появі нальоту на посуді, а також забезпечать сяйво і захист від патьоків при сушінні.
Для детального розгляду ситуації, що склалася, просимо вас звернутися в Службу підтримки споживачів за номером телефону 0 800 307 244 або написати на електронну пошту [email protected].
З повагою, команда Finish
- ЮрийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Порошок полностью выполняет свои функции, но мне больше и удобней пользоваться таблетками. Как альтернатива пойдёт.
- Достоинства:
- Качественный товар
- Недостатки:
Представитель поставщикаЮрий, благодарим за ваш отзыв и за выбор продукции Finish!
- Мамонт Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Миє гарно, свою функцію виконує.
- Достоинства:
- Якісний товар
Представник компаніїЛарисо, щиро дякуємо за ваш відгук і за високу оцінку продукції Finish! Користуйтеся із задоволенням!