Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Таблетки для посудомоечных машин FINISH All in 1 65 шт (5900627066654)

Оценка пользователей 4.49/5
  • AI аналіз відгуків
    386 відгуків:  позитивних — 62%, нейтральних — 18%, негативних — 20%
    Таблетки Finish All in 1 мають багато задоволених користувачів, котрі відзначають добру якість миття, вигідну ціну, зручну упаковку та економічність, особливо під час акцій. Серед основних переваг – чистота посуду без розводів, функціональність таблеток all-in-one та стабільний результат. Проте значна частина відгуків містить нарікання на дуже різкий хімічний запах, іноді – на нерозчинення таблеток, сліди чи білі плями на посуді, а також випадки розбіжностей у комплектації замовлень. Деякі покупці вважають якість товару гіршою ніж раніше, згадують імовірні підробки чи неякісні партії. Загалом, продукт вважають оптимальним за співвідношенням ціна-якість, проте для вимогливих користувачів або при жорсткій воді є ризик лишитися незадоволеним.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Володимир
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 94

Глянцевий блиск маркетингової мрії. Таблетки – білі солдатики, що кидаються у вир брудного посуду, рятуючи залишки вчорашніх оргій із макаронами та дешевого вина. Вони пахнуть стерильністю, мов лікарняні коридори після нічної зміни. 94 94 – звучить як математичне заклинання від бездоганного світу, де жир зникає, а відбитки пальців стають історією. Ти кидаєш одну, і вона розчиняється у піні хімічного катарсису. Це маленьке чудо сучасного комфорту. Вічний цикл: бруд – таблетка – чистота – знову бруд. Але хіба не так влаштоване життя?

• Виктория М***

Дайте Оскара цьому коментарю. Я просто в захваті. Вже хочу ці чудо таблетки ;)

Володимире, дякуємо за зворотній зв'язок - це дуже цінно для нас! Щиро бажаємо і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції. З повагою, команда FINISH

• Євгеній В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 94

Читаючи відгуки, теж трохи насторожило про різкий запах і те що таблетки не розчиняються. Замовив все таки, і так, запах трохи є, але не такий що аж на всю квартиру і декілька днів, це ж хімія. Упаковка має застібку, як на зіп пакетах. З приводу що не розчиняється таблетка, ще не пробував але можу сказати що попередній раз замовили дві упаковки по 92шт SOMAT, так от там таблетки теж не розчинялись, і доводилось знімати цю плівкочку, після чого таблетка розчинялась. Спробую, ще відпишу. На фото таблетка Finish і Somat. І кіт)

Достоинства:
    Недостатки:
    Невпевнено можу сказати про запах..

Євгенію, нам дуже приємно, що Ви обрали нашу продукцію та залишили відгук на сайті. З повагою, команда FINISH

• Іван К***

Користуюся Сомат постійно - плівка завжди розчиняється

• ТОЛІК і***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 94

Пользуюсь только этим средством и хочу поделиться опытом. На счет повреждений на стекле: не всякое стекло можно мыть в посудомойке (в инструкции к машине об этом не может быть не сказано). На счет налета на стекле: на упаковке указано, что рекомендуется пользоваться ополаскивателем (это как раз для стекла. Если не хотите использовать ополаскиватель, покупайте Финиш Квантум). На счет нерастворения таблетки при мойке: такое возможно по двум причинам: 1) использовали целую таблетку для короткого режима мойки (температура здесь ни при чем, так как оболочка растворяется даже в холодной воде) - в инструкции к посудомойке не может быть не написано, что для коротких режимов нужно использовать 1/2 таблетки или средство в других видах (порошок, гель); 2) отсек для таблетки был влажный, мойку запустили не сразу после того, как положили таблетку - оболочка таблетки успела прилипнуть внутри отсека, и таблетка упала внутрь машины не сразу после открытия отсека, поэтому и растворилась не сразу и даже могла повредить посуду

Достоинства:
    Можно перед использованием снимать упаковку с таблетки и использовать целую таблетку или половинку
      Представник бренду

Спасибо за отзыв! Очень рады, что вам нравится наша продукция!

• Ірина Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 65

Завжди користуюся такими, вже багато років. Якість відмінна.
    Бачу, що дехто пише що не розчиняються, залишають розводи,, не відмивають - люди! перевірте чи добре працює ваша машинка, чи посуд розставлений правильно, щоб не перешкоджав потокам води.

Достоинства:
    Миють посуд відмінно!

Ірино, дякуємо за довіру! З повагою, команда FINISH

• Денис
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 94

Не понимаю в каком состоянии люди засовывают тарелки в посудомойку что они пишут «плохо отмывает». Пользуемся постоянно данными таблетками согласно инструкции посудомойки. Отмывает идеально, приятный запах. Вымывается полностью. Шестилетние Кастрюли, сковородки цептер и бергоф сияют как новые. Никаких проблем никогда не возникало. Запаслись по Акции 1 1 на год вперёд, которая, надеюсь в следующем году на розетке будет снова)

Достоинства:
    Лучшее средство для посудомойки Bosch
    Недостатки:

Денис, спасибо за отзыв о Finish! Пользуйтесь с удовольствием!

• Ілля Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 94

Незнаю чому пишуть що не розчиняється! Навіть на 45 хвилинній програмі розчиняються , плівку я не знімаю, навіщо, вона теж розчиняється плюс це написано на упаковці що її не потрібно знімати
    (плівку з таблетки)

Достоинства:
    Гарно відмиває посуд

Нам дуже приємно, що Ви обрали нашу продукцію та залишили відгук на сайті. З повагою, команда FINISH

• Юрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 94

все просто: чекаєш, коли йде акція 2 шт за ціною 1 і купуєш. Відповідно, вистачає майже на півроку. Потім знову ловиш акцію ...

Достоинства:
    якісні таблетки для миття
    Недостатки:
    відсутні

Юрію, нам дуже приємно, що Ви обрали нашу продукцію та залишили відгук на сайті. З повагою, команда FINISH

• Сергей
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 94

Читал отзывы ниже и сомневался. Либо хейтят, либо может реально партия у кого-то такая. Уже 7я таблетка с пачки, отмывает идеально, никаких разводов.
    В отличии от сомата алл ин ван, этот финиш отмывает лучше. Хуже только одно, у финиша запах более химический.

Достоинства:
    Отлично отмывает
    Недостатки:
    Сильный химический запах
  • Виталий
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 94

Отмывают хорошо, но не всегда растворяется оболочка.

Достоинства:
    Читсто моет
    Недостатки:
    Оболочка может не раствориться

Віталію, дякуємо, що обрали наш бренд та поділились своїми враженнями. З повагою, команда FINISH

• Валерія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 94

Беремо три роки ці таблетки ,нас все влаштовує ,все завжди відмиває ,не зважаючи що деякі пишуть що в них не відмиває або розводи на посуді ..,в нас завжди все ок

Достоинства:
    Недостатки:
    Запах не дуже приємний при відкритті

Валеріє, дякуємо за зворотній зв'язок - це дуже цінно для нас! Щиро бажаємо і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції. З повагою, команда FINISH

• Євгеній В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 94

Доповнюю попередні два відгуки. Після 5 лютого, коли написав останній коментар, користувались таблетками кожен день, завжди розчинялись навіть не знімаючи плівку. Тверда пʼятірка. Єдине залишається запах після першого відкриття, але я думаю це через герметичну упаковку, тому не бачу мінусів.

Достоинства:
    Все

• Андрей П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 94

Хорошие таблетки, цена отличная 188 шт. Думаю хватит на долго … качество цена отлично нужно докупить желательно ополаскиватель … соль само собой разумеется … берите хорошую соль крупную… дольше все прослужит …. Мелкая забивает фильтры и внутренним трубки

Андрію, щиро дякуємо Вам за вибір наших засобів та за відгук! Раді, що Вам усе сподобалося! З повагою, команда FINISH

• Екатерина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 94

Отлично моют, даже делю таблетку напополам, тоже хорошо, и нет резкого запаха в таком случае

Достоинства:
    Отлично моют
    Недостатки:
    не нашла

Екатерина, спасибо за ваш отзыв и высокую оценку продукции Finish!

• Руслан М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 94

Перепробовали массу производителей таблеток и таки вернулись к Финишу из-за лучшего на рынке качества мытья посуды (семья 4 чел, моем посуду каждый день). Другие производители или недомывали, оставляя грязь, или оставляли разводы (на стекле особенно видно). С Финишем все идеально (даже не понимаешь, как такое может быть).

Достоинства:
    Лучший
    Недостатки:

Руслан, спасибо за отзыв! Очень рады, что вам нравится продукция Finish!

• Анна Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 94

Мой годовой запас Finish))
    Спасибо Розетке за акции и быструю доставку!!!
    Обожаю свою BOSCH
    Раньше думала, что какая разница чем моет машина, а нет...
    После того как я от одного средства по акции, тоже достаточно раскрученного еле отмыла и посуду и помошницу(познакомилась со спец.средством для чистки finish, теперь раз в пол года им чищу пмм)
    Я после перешла на гель, мне нравится, что его можно дозировать(при проге 1/2 отличная вещь) он не оставляет резкого запаха на посуде.
    Таблетки тоже хорошо моют, можно экономить на соли ополаскиватель(у нас очень жесткая вода выставлено на макс. эти средства у пмм)
    Ну, и конечно по акции я взяла соль 4кг, как уже писала расход ее у меня большой.
    И вот решила попробовать таблетки quantum, при мытье полной загрузкой жирная посуда)
    Итого по чеку это вышло 1,5к/ =4,1 грн за мойку, а если учесть, что я экономлю при малой загрузке средство жидкое двух зонный счетчик, вот бы еще за воду техн. платить как за воду техн.)))
    В общем мытье пмм -это благо 21 века и надо им пользоваться)))

Достоинства:
    Хорошие средства для пмм, а если еще и по акции бомба
    Недостатки:

Анна, спасибо за отзыв о Finish! Рады, что вам все понравилось!

• Степанова І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 65

Ці таблетки вигідно купувати саме великою упаковкою. Зручно, що лише вкидаєш таблетку і не потрібно сипати порошок, а ще окремо тримати ополіскувач і сіль. Щодо якості миття - я не помітила різниці між цими таблетками та окремо порошком/сіллю/ополіскувачем.

Достоинства:
    Зручно
      Представник бренду

Ірино, дякуємо за відгук! Дуже раді, що вам подобається наша продукція!

• Євген
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 94

Відмиває гарно, але запах мені не сподобався, якійсь їдкий, та й посуд після мийки з цими таблетками мені не дуже пахне, запах хімії. Краще повернуся до використання Somat.

Достоинства:
    Відмиває гарно
    Недостатки:
    Запах

Євгене, дякуємо, що поділилися своїми враженнями!
      Якщо після використання засобу для миття посуду залишається запах, рекомендуємо використовувати більш довгу програму миття або функцію додаткового ополіскування.
      Ви також можете звернутися в Службу підтримки споживачів за номером телефону 0 800 30-72-44 або написати на електронну пошту [email protected]. Наші фахівці зафіксують Ваше звернення, нададуть необхідну консультацію та допоможуть Вам підібрати продукцію, враховуючи Ваші побажання та потреби.
      Дзвінки зі стаціонарних телефонів по Україні безкоштовні. Вартість дзвінків із мобільних телефонів визначається згідно з тарифами мобільного оператора.
      З повагою, команда Finish

• Сергій

Підтверджую, запах навіть після найдовшої програми

• Роман П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 94

Перевагу надаємо іменно цим таблеткам із червоним вкрапленням, оскільки вони добре зарекомендували себе для миття посуду роками. Добра ціна/якість миття. Звичайно є і дешевші і дорожчі засоби. Але ці таблетки оптимальні за свою ціну.

Достоинства:
    Добре миє
  • Артур
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 94

Взяв таблетки для посудомийної машини FINISH All in 1 на 94 штуки й можу сказати, що працюють вони просто відмінно. Посуд після мийки чистий, без жиру, без нальоту й білих розводів, склянки прозорі, наче нові. За якістю мийки взагалі немає відчуття, що потрібні якісь «ще дорожчі» таблетки — ці повністю справляються зі своєю роботою.

Зручно, що це формат «все в одному»: поклав таблетку, запустив програму — і вона працює бо виконує декілька функцій. Результат стабільний від циклу до циклу, без сюрпризів. Велика упаковка 94 шт дає хороший запас на довгий час, і в перерахунку на одне миття виходить цілком вигідно. Покупкою задоволений, бачу сенс просто періодично брати саме такі, а не шукати щось дорожче.

Достоинства:
    Дуже хороша якість мийки, посуд реально виходить чистим і без нальоту
    Немає потреби переплачувати за дорожчі таблетки, ці добре справляються зі своїм завданням
    Недостатки:
    Якщо посудомийка маленька й користуєшся нечасто, така велика упаковка може надовго «зависнути» в шафі )), але це не про мене, я використовую постійно, тому задоволений, що така кількість і гарна ціна!

Артуре, нам дуже приємно, що Ви обрали нашу продукцію та залишили відгук на сайті. З повагою, команда FINISH

• Анна Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 65

Хороші капсули. Особливо коли по акції.

Анно, вдячні за довіру та високу оцінку нашої продукції! З повагою, команда FINISH

• ІРИНА Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 94

Чудові таблетки, посуд аж скрипить) рекомендую)

Ірино, дякуємо за зворотній зв'язок. Ваша рекомендація має велике значення для нас. Користуйтесь із задоволенням. З повагою, команда FINISH

• Олександр Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 94

Таблетки як таблетки. Відмиває все добре. Запах звичайний хімозний. Що додати – нз. Бачите на акції – беріть

Достоинства:
    Миє
    Недостатки:
    Не помічено

Олександре, щиро дякуємо за вибір нашої продукції. З повагою, команда FINISH

• Віра Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 94

Відмивають все ідеально до блиску - каструлі, сковорідки, протвені, посуд, бокали, стакани.
    Користуємося такими таблетками та всією серією Finish для посудомийних машин майже 8 років.

Достоинства:
    Не залишають розводів, вимивають навіть підгорівше.
    Недостатки:
    Немає.

Віро, вдячні за довіру та високу оцінку нашої продукції! З повагою, команда FINISH

• Андрей И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 94

Отличный вариант,за хорошую цену, пользуюсь ими давно . В рекомендациях к посудомоечной машине Ariston Hotpoint, были именно они.

Достоинства:
    Машина работает на этих таблетках с 2014года.
    Недостатки:
    Не вижу.

Андрію, дякуємо за Ваш відгук! Користуйтеся із задоволенням! З повагою, команда FINISH

• Марина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 65

Таблетки хороші, дуже подобаються.
    Навіть набагато більше ніж капсули від Фініш.

Марино, дякуємо, що залишили відгук на сайті. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, команда FINISH

• Ліана О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 94

Дуже хороші таблетки, гарно вимивають посуд. І по знижці брала, вигідно. Буду брати ще

Достоинства:
    Ціна маленька, якість висока
    Недостатки:
    Не знайшла

Ліано, дякуємо за зворотній зв'язок - це дуже цінно для нас! Щиро бажаємо і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції. З повагою, команда FINISH

• Андрій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 94

Якісні таблетки -рекомендую , тільки фініш але без акцій не купую бо дорого.

Достоинства:
    Якість, ціна з акцією
    Недостатки:
    Без акцій дорого

Андрію, дякуємо Вам за зворотній зв'язок. Ваша думка дуже важлива для нас! З повагою, команда FINISH

• Катя Р***

Чудові таблетки

Достоинства:
    Чудова ціна. Гарно відмивають посуд, не мають запаху

Катерино, дякуємо за Ваш відгук! Користуйтеся із задоволенням! З повагою, команда FINISH

• Максим Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 48

Выгодно

Максиме, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку нашої продукції.
      З повагою команда Finish

• Михаил С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 94

Качество мойки данными таблетки отличное. Остался доволен, тем более по такой цене, дешевле чем порошком.

Достоинства:
    Качество мойки

Михайле, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! З повагою, команда FINISH

• Марина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 94

Хороші таблетки. Гарно відмивають посуд і не тільки)) Ще я їх (без червоної частини) додаю до прання білих речей або кухонних рушників. Дуже добре справляються з плямами, які ми можемо отримати на кухні)

Марино, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! З повагою, команда FINISH

• Леся А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 48

хороші таблетки, гарно відмивають. економні, даю половинку на одне миття

Достоинства:
    по скидці приємна ціна
    Недостатки:
    не помітила
  • Сергей
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 94

Акция 1=2 работает, это приятно.

Достоинства:
    Хорошее качество
    Недостатки:
    не нашлись

Сергей, спасибо за отзыв! Очень рады, что вам нравится наша продукция!

• Тетяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 94

Влітку цього року теж замовляла по акції 1=2, але отримала 1 пачку. Звернулася до працівників Розетки, вони вибачилися і надіслали ще 1 пачку - дякую їм за це. Бонусом була доставка за рахунок Розетки.
    P.S. Засіб відмінно миє посуд, нарікань не маю.

Достоинства:
    Діє по призначенню
    Недостатки:
    Запах

Тетяно, дякуємо, що обираєте Finish!

• Олег Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 65

Чудові таблетки. Користуємося тільки продуктами фірми Finish.

Достоинства:
    Відмінно миють
    Недостатки:
    Відсутні
      Представник бренду

Олеже, дякуємо за відгук! Дуже раді, що вам подобається наша продукція!

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 94

Чудові таблетки ... миють гарно ... не дуже різкий запах ... що ще треба?!

Достоинства:
    Посуд чистий
      Представник бренду

Олександре, щиро дякуємо вам за вибір наших засобів та за відгук! Раді, що вам усе сподобалося!