Отзывы покупателей о Очиститель для посудомоечных машин FINISH 250 мл (8000580215025/8594002680138/4820232971154)
- Андрій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 250 мл. Количество в упаковке: 1
Брав дві штуки. Застосовував по інструкції. Склалось стійке враження що його в процесі перевернуло і процес не пройшов нормально бо синя рідина всередині лишилась. Спробую в інший раз фіксувати пляшку
Представник брендуАндрію, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! З повагою, команда FINISH
- Наталья Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 250 мл. Количество в упаковке: 1
С першого разу не дуже відмив.
Замовила ще два.
Буду другий і третій раз мити.
Просто дуже давно посудомийна машина в мене...тому я думаю треба рази три, чотири мити.
Представник брендуНаталіє, нам дуже приємно, що Ви обрали нашу продукцію та залишили відгук на сайті. З повагою, команда FINISH
- Олеся Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 250 мл. Количество в упаковке: 1
Просто вау!! Я в шоці Всередині стало все, ніби нове. Приємний запах. Приємно здивувало, що жир, який накопичився в зливі і там, де сіль засипати, повністю зник. Я вже не знала, чим його відчищати. Ставити треба на найвищу температуру, яка можлива
- Достоинства:
- Повністю очищує машинку, має приємний запах
- Недостатки:
- Немає недоліків.
Представник брендуОлесе, щиро дякуємо Вам за вибір наших засобів та за відгук! Раді, що Вам усе сподобалося! З повагою, команда FINISH
- Вікторія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 250 мл. Количество в упаковке: 1
Висока якість. Рекомендую!
- Достоинства:
- Ціна- якістт
- Недостатки:
Представник брендуВікторіє, нам дуже приємно, що Ви обрали нашу продукцію та залишили відгук на сайті. З повагою, команда FINISH
- Владислав Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 250 мл. Количество в упаковке: 1
Хороший засіб. Користуюсь постійно.
Представник брендуВладиславе, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда FINISH
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 250 мл. Количество в упаковке: 1
Чудово чистить
Представник брендуЮрію, нам дуже приємно, що Ви обрали нашу продукцію та залишили відгук на сайті. З повагою, команда FINISH
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 250 мл. Количество в упаковке: 1
Раз в два місяці обовязково купую цей товариі чищу, запах пропадає неприємний
Представник брендуАндрію, щиро дякуємо за вибір нашої продукції. З повагою, команда FINISH
- Анастасія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 250 мл. Количество в упаковке: 1
Хороший засіб
Представник брендуАнастасіє, щиро дякуємо за вибір нашої продукції. З повагою, команда FINISH
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 250 мл. Количество в упаковке: 1
Не знаю що змінилось в складі, але з'явився якийсь дуже насичений аромат, який вже третю добу тримається. Не сказала б, що він вкрай неприємний, але сторонній хімічний запах в квартирі не дуже подобається.
- Достоинства:
- Працює
- Недостатки:
- Стійкий хімічний запах
Представник брендуІрино, добрий день! Дякуємо за Ваш відгук! Цей засіб слід використовувати при температурі від 65°С у порожній посудомийній машині, без додавання миючого засобу. Якщо є необхідність видалити запах після використання очищувача, рекомендуємо використовувати додаткове ополіскування або коротку програму миття без посуду. Ви також можете звернутися в Службу підтримки споживачів за номером телефону 0 800 30-72-44 або написати на електронну адресу [email protected]. Наші фахівці нададуть необхідну консультацію та допоможуть Вам підібрати продукцію, враховуючи Ваші побажання.
Дзвінки зі стаціонарних телефонів по Україні безкоштовні. Вартість дзвінків із мобільних телефонів визначається згідно з тарифами мобільного оператора.
З повагою, команда Finish- Ірина П***
Доповнюю відгук після відповіді представника бренду. Я користуюсь цим засобом близько 10 років. Це вперше таке. Засіб використовувала при температурі 70°. Ополоснула без посуду і мийного засобу двічі, ще було одне миття з посудом і мийним засобом. В результаті запах зберігається, він тепер і на посуді. Брала 2 упаковки, одну буду пробувати повертати
- Богдан С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 250 мл. Количество в упаковке: 1
Відмило посудомийку, в якій з'явився запах цвілі
- Достоинства:
- Гарно миє
- Недостатки:
Представник брендуБогдане, дякуємо за зворотній зв'язок - це дуже цінно для нас! Щиро бажаємо і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції. З повагою, команда FINISH
- Віра Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 250 мл. Количество в упаковке: 1
Відмінна якість
Купуємо постійно
Представник брендуВіро, щиро дякуємо за вибір нашої продукції. З повагою, команда FINISH
- андрій к***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 250 мл. Количество в упаковке: 1
Задоволена
Представник брендуАндрію, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда FINISH
- Алиса Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 250 мл. Количество в упаковке: 1
добре працює, посудомийка чиста і приємний запах.
Представник брендуАлісо, нам дуже приємно, що Ви обрали нашу продукцію та залишили відгук на сайті. З повагою, команда FINISH
- ІлляОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 250 мл. Количество в упаковке: 1
Гарний засіб! Швидка доставка
- Достоинства:
- Швидка доставка, гарна якість
- Леся Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 250 мл. Количество в упаковке: 1
Хороший очисник
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 250 мл. Количество в упаковке: 1
Хороший товар, доставка швидка
- Достоинства:
- Все добре
- Недостатки:
- Олег Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 250 мл. Количество в упаковке: 1
Дійсно гарно чистить посудомийну. Прибирає наліт та запахи.
Раз на 3 місяці можна і нужна купувати щоб техніка була в хорошому стані- Андрій П***
Ввикористовується коли майорить чистка тоді і робимо
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 250 мл. Количество в упаковке: 1
Постійно користуюсь, недоліків не помітив.
- Достоинства:
- Гарно робить свою роботу
- Дарья К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 250 мл. Количество в упаковке: 1
Хороший засіб
- Ольга Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 250 мл. Количество в упаковке: 1
Чудовий засіб!
- Владлен В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 250 мл. Количество в упаковке: 1
Дякую.
- Татьяна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 250 мл. Количество в упаковке: 1
Беру для очищення посудомийки тільки цей засіб. Подобається, що по акції. Гарно відмиває машину. Рекомендую
- Достоинства:
- Ціна/якість
Легко користуватися - Недостатки:
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 250 мл. Количество в упаковке: 1
Класний очищувач для посудомийки. Відчистив майже весь наліт від неякісних таблеток для миття посуду. Незамінний для техніки.
- Достоинства:
- Працює!
- Недостатки:
- Не виявила.
- Дар'я О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 250 мл. Количество в упаковке: 1
Після інших людей, які не чистили машинку, знадобилась екстренна допомога.
Додала сіль, ополіскувач і поставила на найвищу температуру з очисником finish. Результат на фото- Олег
Вы хотели сделать, как лучше, а лучше написано в инструкции ) Есть специальный режим для очистки, вот его и нужно использовать, а тем более у Вас крутая БОШ с красным цветом)
- Оксана Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 250 мл. Количество в упаковке: 1
- Дарія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 250 мл. Количество в упаковке: 1
Хороша штука. Сподобалась
Представник постачальникаДаріє, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда FINISH
- Анастасия Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 250 мл. Количество в упаковке: 1
Представник постачальникаАнастасіє, щиро дякуємо за вибір нашої продукції. З повагою, команда FINISH
- Юлія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 250 мл. Количество в упаковке: 1
Гарно миє
Представник постачальникаЮліє, дякуємо, що обрали наш бренд та поділились своїми враженнями. З повагою, команда FINISH
- Анна А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 250 мл. Количество в упаковке: 1
Дуже задоволена!
Представник постачальникаАнно, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда FINISH
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 250 мл. Количество в упаковке: 1
Гарно чистить посудомийку. Запах жесть.
Представник постачальникаОльго, щиро дякуємо за вибір нашої продукції. З повагою, команда FINISH
- Анастасія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 250 мл. Количество в упаковке: 1
Доставка і товар супер
- Достоинства:
- Чудово очищує посудомийну машину.
- Недостатки:
Представник постачальникаАнастасіє, нам дуже приємно, що Ви обрали нашу продукцію та залишили відгук на сайті. З повагою, команда FINISH
- Олег В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 250 мл. Количество в упаковке: 1
Це просто супер!
- Достоинства:
- Ідеально
- Недостатки:
Представник постачальникаОлеже, дякуємо, що обрали наш бренд та поділились своїми враженнями. З повагою, команда FINISH
- Олександр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 250 мл. Количество в упаковке: 1
Доволен сотрудничеством. Быстрая доставка, качественный товар.
Представник постачальникаОлександре, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда FINISH
- Денис А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 250 мл. Количество в упаковке: 1
Чистить добре
Представник постачальникаДенисе, дякуємо, що залишили відгук на сайті. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, команда FINISH
Быстрая доставка, качественный товар.
Представник постачальникаОлександре, дякуємо, що залишили відгук на сайті. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, команда FINISH