Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Музыкальная книжечка Fisher-Price со стишками (DKK16)

Код:  9196107
Оценка пользователей 4.6/5
  • AI аналіз відгуків
    27 відгуків:  85% позитивні, 8% нейтральні, 7% негативні.
    Клієнти здебільшого залишили позитивні відгуки про музичну книжку Fisher Price, наголошуючи на її цікавості для дітей, якості виконання, яскравому дизайні та функціональності. Більшість задоволені тим, що іграшка озвучена українською мовою, має міцну конструкцію та добре підходить для подарунків. Серед слабких місць згадувалися неякісна упаковка, окремі випадки браку (помилки в озвученні чи неякісне складання), а також запитання щодо відповідності зовнішнього вигляду та мови до фото на сайті.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Надія М***

Добрий день.
    Книжка прийшла на польській мові, оформили повернення, але з 27.03.2026 р. гроші так і не повернули....

• Надія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Чекала книжку на подарунок племіннику - прийшла кнажка на польській мові.
    Як, взагалі, таке можливо - на сайті книжка на українській мові, а тут польська....
    Коли пакували на це хтось увагу звертає?

Достоинства:
    не знайшла
    Недостатки:
    польська мова

• Юлія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Гарна книжечка, пластик якісний, звук приємний не ріже вуха. Добре що позаду вимикається звук.

Достоинства:
    Якість виробу, краш-тест пройдено на 100%
  • Назарій

Гарна іграшка

Достоинства:
    Якісна, дитині подобається
  • Крістіна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Дякую за швидку доставку і класну знижку! В магазині таку саму вчора купили на 350 грн дорожчу))

Достоинства:
    Якість
  • Дарья Ш***

Гарний товар

• Алла Т***

Швидко доставили
    Відповідає опису

Достоинства:
    Укр мова
    Недостатки:
    Не виявили
  • Тетяна Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Ребёнок в восторге,хорошее соотношение цена- качество,рекомендую

Вітаємо!
      Ми дуже раді, що іграшка сподобалась Вам та Вашій дитині. Для подальшого розвитку малюка рекомендуємо також переглянути Розумне цуценя з технологією Smart Stage (укр.) (FPN91), Ноутбук "Веселе спілкування" з технологією Smart Stages (укр.) (HHH09).

• Марина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Книжечка не корректно працює.Не відтворюються всі віршики, а саме перші два віршики не проспівуються, а при відкритті відразу грають віршики починаючи з другої сторінки. В результаті 4 віршики замість 6. Як можна замінити на справну?дякую

• Тетяна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Чудова книжечка, прикольні пісеньки, приємний звук

• Вікторія А***

Дитині дуже подобається

• Залина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

дуже гарна книжка, онуку дууже подобається, рекомендую

Достоинства:
    Гарні пісні
    Недостатки:
    відсутні
  • Юлія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Хороша іграшка, синочку дуже сподобалася.

• Артем К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Книжечка українською мовою, якісно зібрана, дитині, якій призначався цей подарунок, дуже сподобалась

Достоинства:
    Якісна розвиваюча книжечка, українською мовою
  • Крістіна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Книжечка класна, окрім віршиків є збоку кнопки, після натискання на які, голос говорить про цифри, кольори.
    Матеріал на вигляд міцний, на ділі ще не перевірявся дитиною під час гри.

Але справді є проблема з тим, що вона у сумці випадково вмикається і ви, і водій таксі пів дороги будете слухати віршики

Достоинства:
    Українськомовна; гарні малюнки
    Недостатки:
    як її вимкнути???
    • Валерія З***

Заді на книжечці з лівого боку є кнопочка до низу викл до верху гучність(три рівні)️

• Елена Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Чудова книжечка, купувала для онучки 6 місяців, дуже сподобалась малечі.

Достоинства:
    Чудовий подарунок для малечі
  • Ольга Д***

Дуже задоволена іграшкою!!!
    Великий плюс що на українській мові!
    Взагалі всі іграшки цієї фірми якісні!
    Матусі рекомендую!!
    Також це буде чудовим подарунком )

Достоинства:
    все чудово
    Недостатки:
    було б краще якби було трішки більше віршиків, або якісь рахувалочки)
  • Надежда С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Игрушки этой фирмы очень качественные и красивые.

Достоинства:
    Качество
    Недостатки:
    Дороговато
  • Мар'яна Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Книжечка класна. Не упакована, не обмотана навіть плівкою. Позаду книжечки картон і все. Причому книжечка постійно відкривається і грає мелодія. Якщо замовляєте на подарунок, майте на увазі що потрібне буде пакування. Мені прийшла без подряпин, але це скоріш удача, тому перевіряйте.

Достоинства:
    Яскрава, гучні мелодії
    Недостатки:
    Пакування немає
  • Наталка К***

Яскрава книжечка,озвучка хороша,на 1 рочок ідеал ний подарунок

Достоинства:
    Світовий бренд,якість
    Недостатки:
    Мало сторінок
  • Оксана Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Дуже цікава розвиваюча книжечка. Дитину 1 року дуже зацікавило.))

Достоинства:
    Навчає
  • Таня Л***

Малюку 10 місяців сподобалася

• Елена З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Дитині 8 місяців дуже цікаво слухати пісеньки, гортати сторінки та нажимати на клавіші/кнопки!!!

Достоинства:
    Цікаві пісеньки розважаючи та захоплюючи розвивають дитину!
  • Марина Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Книжечка дійсно цікава, дитині сподобалася одразу після розкриття посилки. А вже тут пішли певні розчарування по якості самого виробу. В мене таке питання «Чи не соромно вам таке виготовляти»? Я була дійсно в шоці від побаченого, і зрозуміла що такої поганої якості іграшка від ™Fisher Price в нас в перше. Остання сторінка в книжечкі в 3 невеликих пузирьках які вже просто не розгладжуються (фото не додам, тому що всерівно погано буде видно, тому що це невеликі пузирьки), на першій і третій сторінці не рівно наклеєні листки з віршиками, на першій і другій сторінці на лінії з боку з середини шершаве (таке дійсно бачу вперше, завжди іграшки гладенькі, ніякої шершавості, а тут і пальчик дитина подряпати може, з першою сторінкою так точно, бо до другої навряд чи достане), на першій сторінці лінія зіжмакана, напевно теж не правильно сторінка клеїлась. Можливо неправильно пояснила про недоліки, але фото додаю щоб було зрозуміліше. Прикро не 100 гривень віддала :( Можливо саме такої якості моя іграшка, можливо вона така одна, а вам дістануться книжечки нормальної якості, так що по моєму відгуку сильно орієнтуватися не потрібно, книжечка дійсно варта для покупки. Ще додам фото, що фото даної іграшки на сайті відрізняється і кольором і мовою якою вона зображена, ох як мене хвилювало питання «Чи вона така як на фото, тобто слова англійські, а озвучення українською? хоч ніхто і відповіді не надав, сама купила і побачила, що слова українською як і зрозуміло озвучка. Книжечка яскрава, має чудовий розмір, не сильно важка, має цікаві віршики, їх хоч і набагато, всього 6, але приємно слухати по 100 раз, і 3 кнопки (букви, цифри і фігури) які розташовані на останній сторінці коли на них нажимаєш то до кожної сторінки які перегортаєш різне озвучення.

Эксперт Rozetka

Доброго дня, Марина! Дякуємо за звернення, Ваш відгук переданий відповідальному співробітнику для уточнення інформації та вирішення питання.

• Анна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Хорошо продуманная нетравматичная игрушка из качественного пластика. Звучание приятного тембра. Стишки и песенки короткие, хорошо запоминаются

Достоинства:
    нетравматичная, экологичная
    • Марина Ф***

Скажите пожалуйста, меня это очень важно, книжка вам пришла так как изображена на фото с английскими буквами? Дело в том, что я видела здесь на сайте эту самую книжку с украинской озвучкой, только в другого продавца, но на фото книжка была с украинскими буквами, а не с английскими как изображено здесь на фото. Спасибо заранее за ваш ответ!

• Анна М***

Марина Франішина, мне прислали украинскую версию. Вариант языка мной не оговаривался (хотя, вероятно, это можно сделать заранее), так как развивающий принцип этой игрушки вижу не в запоминании слов, а проявлении интереса к тому, что ребенок может найти и услышать сам что-то новое при совершении направленных действий (перелистывание страниц, нажатие кнопок) В семье применимы три языка, поэтому была бы рада любому из них.

• Maryna F***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Поясніть будь ласка чому в характеристиках вказано що книжка українською мовою, а на самій книжці вказані англійські букви?

• Ируся

может потому что бренд американский

• Олександр Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Книжечка класна але вона не коштує цих грошей.

Недостатки:
    Мало віршиків
  • Олександр Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Скажіть будь ласка на якій мові вірші у даної моделі???

• Мария

Украинский

• Гость

А у нас на русском. Покупала год назад. Ребёнку на годик. Пылиться уже год на полке. Интерес не вызывает. По качеству хорошая. Но своих денег не стоит.

• Ольга Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Якісна книжечка для Дитини. Весела, різні пісеньки. Та за такі гроші я сподівалася книга матиме більше функцій.

Достоинства:
    Гарні пісеньки.
    Недостатки:
    Замало функцій
  • Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Гарна якість, дитині дуже подобається.

Достоинства:
    Чудова книга українською мовою
  • Коваленко Н***

Книжечка дуже класна.
    Синочку сподобалась.
    Вже три місяці грається, не набридає, а навпаки цікавиться.
    Рекомендую.

Достоинства:
    Якісна, цікава.
  • Анна
    Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

За таку ціну мало наповнення- всього шість віршиків і близько 10 "ніби нових" слів. Важкувато для дитини, а в лежачому положенні закривається динамік. За дану ціну є набагато цікавіші іграшки(((

• Сергій П***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Хороша іграшка, при відкритті кожної сторінки лунає віршик українською до відповідного зображення.

Достоинства:
    Хороша якість, без запаху, подобається дитині.
    Недостатки:
    Не виявлено.
  • Ирина Б***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Нам подарили данную книжку, ребёнку 6 месяцев он от неё не отлипает, сколько раз она уже ронялась, облизывалась и тд, все идеально работает, очень рекомендую )

Достоинства:
    Противоударная, интересная
  • Nataliya B***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Добрый день! Интересует книжечка на английском языке. В ней весь текст написан на английском + песенки звучат на английском + интерактивные слова также на английском?

• Юлия

Книжка українською

• Ирина
    Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Хорошая игрушка, покупали ребенку на 1 год. Она его не заинтересовала, не хочет даже смотреть.

Достоинства:
    Хорошая игрушка, качественная.
    Недостатки:
    Не обнаружила.