Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Гребной тренажер FitLogic R1901

Оценка пользователей 4.73/5
  • Ганна М***

Отримали тренажер,швидка доставка.Зібрали за годину,дуже якісний і функціональний.

Достоинства:
    Ціна,якість.
    Недостатки:

Ганно, дякуємо за відгук! Раді, що ви залишилися задоволені якістю тренажера. Нехай тренування будуть легкими та результативними!

• Максим Ш***
  • Давид Л***

Хороший товар
    Чуть слабенький если вы атлет ))но для тренировки норм

Давиде, дякуємо за відгук! Для підтримки форми та кардіо — це чудовий варіант. Раді, що тренажер вам підійшов.

• Олексій І***

Тільки позитивні враження. Гарна платформа без люфтів. Великий спектр програм в базі самого контролера, ще більше в застосунку який качається окремо.

Олексію, дякуємо за відгук. Раді, що тренажер залишив позитивні враження.

• Костянтин Б***

Вже більше року у використанні. Для транспортування при купівлі тре великий багажник в машині, якщо самостійно забираєте з пункту видачі. Поставив в приватному будинку в окремій кімнаті, збирав сам по інструкції, потребує розетку 220 для підключення монітору. Міцні матеріали, 100-110 кг тримає впевнено, за рік нічого не відкрутилось й не зламалось. Має купу програм, по навантаженню більш як кардіотренажер для тих хто потребує помірного тренування. Гарне розвиває й підтримує м'язи спини, ніг, грудей. Використовую в купі з турніком, брус'ями, віджиманнями, тренуванням пресу, як додатковий розвиток спини, ніг.

Достоинства:
    Витримує 100-110 кг. Міцні матеріали, купа програм
    Недостатки:
    Поки не знайшов

Дякуємо, Костянтине!
      Приємно чути, що FitLogic R1901 служить справно навіть після року активних тренувань.
      Ваша детальна оцінка - чудовий орієнтир для тих, хто підбирає надійний гребний тренажер. Бажаємо й надалі ефективних занять і відмінної форми!

• Артем Ж***

Після місяця занять дуже задоволений. Хотілося б щоб був режим зміни опору лопастів ще окремо від магніту

Достоинства:
    багато режимів, підходить для великого зросту
    Недостатки:
    працює тільки від розетки, але це не критично

Дякуємо, Артеме, за ваш відгук і високу оцінку моделі FitLogic R1901!
      Раді, що тренажер вам підійшов. Бажаємо ефективних тренувань і нових спортивних досягнень!

• Артем Ч***

Хороший тренажер. Плавний хід, якісні деталі, при роботі на ньому 95 кілограмового юнака - люфтів, скрипів немає. Робота в нього достатньо тиха, для квартири піде. На максимальному рівні як на мене навантаження недостатньо, якби була змога - додав би ще. Для дівчини чи жінки буде в самий раз.
    Приходить розібраним, складається до 40 хвилин

Достоинства:
    Якість, плавність роботи
    Недостатки:
    На максимальному рівні навантаження замало. Хотілось би більше

Артем, дякуємо за такий детальний відгук! Раді, що гребний тренажер виправдав ваші очікування щодо якості та плавності роботи. Ваш коментар щодо рівня навантаження цінний для нас — ми обов’язково передамо його виробнику. Бажаємо вам продуктивних і комфортних тренувань!

• Альона О***

Сьогодні отримали тренажер. Вже зібрали. Але виникло питання. При збірці випала гайка з основної рами тренажера. Сподіваюсь, це просто зайва деталь, а не від якогось кріплення. Фото додаю

Альона, дякуємо за ваш відгук! Стосовно гайки радимо звернутися до нашого сервісного центру, щоб упевнитися у безпечній експлуатації тренажера.

• Артем Ч***

Ця гайка схожа на ту, яка тримає вал на ковзаючому сідалі

• Олег Л***

Тренажер виглядає надійним, по роботі скрипи таінші недоречності відсутні, тихий та зручний.

Достоинства:
    Тихий, зручний, ціна.
    Недостатки:
    При тренування на найнижчому рівні важкості, наявна тяга ривками, а не плавна!

Дякуємо за ваш відгук Олег! Ми раді, що тренажер відповідає вашим очікуванням у питаннях зручності, надійності та тиші в роботі. Щодо вашого зауваження про тягу на найнижчому рівні важкості, це важлива інформація для нас. Ми передамо ваш коментар нашим технічним спеціалістам для аналізу.

Дякуємо, що допомагаєте нам ставати кращими! Якщо у вас виникнуть додаткові питання або пропозиції, звертайтеся — ми завжди раді допомогти.

• Олексій

Перший досвід з таким тренажером,загалом все подобається ,розбавив греблею біг щоденний.
    Зібрав швидко ,габарити коробки доволі великі ,в машину в притик влізла.

Достоинства:
    Недостатки:
    Враховуйте габарити упаковки

Доброго дня Олексій. Дякуємо за високу оцінку!

• Олександр С***

Загалом - чудовий дівайс. Аплікуха хоча і "китайщина", але якісна, багато програм, багато опцій. Пульс може зчитувати з годинника Garmin (слід увімкнути HR broadcast окремо, або для активності Row indoor). Ідеально використовувати з планшетом/або шоломом, т.я. є відеороліки різних дистанцій. На поточний момент дуже подобається. Якщо виявлю недоліки - оновлю відгук.

Достоинства:
    Зручний, BT підключення, тихий
    Недостатки:
    Великий, потрібно зібрати

Доброго дня Олександр. Дякуємо що знайшли час написати відгук! Ми раді знати, що Ви задоволені покупкою.