Отзывы покупателей о Зарядная станция Flashfish FFF132 / 1000 Вт / 1048 Вт⋅ч / LiFePO4 (FFF132)

Оценка пользователей 3.88/5
  • Микола М***

Брав для котла.вистачає на 10ч.Щоб на ніч вистачало.

Достоинства:
    Довговічний
    Недостатки:
    Дбж нема

• Андрей Ш***

Хороша станція для квартири. Тягне весь робочий день 2 компьютери, роутер. При потребі можна і холодильник підключити.
    З недоліків, простенька і шумний вентилятор

Достоинства:
    Ціна, ємність
    Недостатки:
    Шумний вентилятор

• Роман

У вас рабочий день 3-4 часа?

• Максим Д***

Перш за все дякую магазину ,, ROZETKA" за продуктивний товар

• Ол А***

Продуктивний товар??? Це як?

• Елена Т***

Місяць пропрацював, один раз розрядився і зарядився. І на момент при вмиканні розеток АС видає помилку і вимикається. USB працює…

Достоинства:
    Ціна, вага, зручність
    Недостатки:
    Швидко вийшов з ладу

Добрий день, будь ласка, зверніться до сервісного відділу.
      Телефон: 044 455 77 77
      Email: [email protected]

• Володимир К***

хто скаже, може розетка знає, чи є швидка зарядка до цієї станції? або якщо взяти швидку зарядку до інших станції (блюетті тощо) чи підійде?

Достоинства:
    дійсно тримає свій заряд
    Недостатки:
    довго заряджається.

Добрий день, швидкої зарядки немає. Моделі Flashfish з Li-ion батареєю можуть мати швидку зарядку.

• Олексій Ф***

Користуюсь більше 3 місяців. Навантажую 2 компами, 2 моніторами, телевізором, 2 настільними лампами. При такому навантаженні тягне більше 3-х годин. І це при ціні дуже посередньої фірмової моделі інших виробників! Дуже задоволений і всім рекомендуємо! А те, що комусь не повезло не є підставою для того, щоб поливати брудом весь бренд!

Достоинства:
    Співвідношення якості і ціни, 4 розетки, достатньо компактний, якісна збірка
    Недостатки:
    Шумні кулери (до цього звикаєш), не інформативний монітор (з часом починаєш розуміти)
  • Олександр С***

Ужасная станция а также сервис розетка .

• Олександр С***

Станция садится за 20 минут отдали в ремонт нам с просрочкой срока экспертизы станции заявили о том что станция полностью функциональна и не поломана и возвращают её назад. Станция заряжает телефон за 20 минут и сама полностью разряжается и потом заряжается за 20 минут. НЕ ПОКУПАЙТЕ ЭТОТ ШЛАК и вообще на розетке ничего не покупайте, служба поддержки отвечает по 5 часов.
    Поверьте ваши нервы того не стоят.

• Володимир А***

Це куди ви віддавали?

• Артем.

Вы может её зарядить забыли?
      У меня холодильник, две морозилку, и другая мелочь по типу освещения - держит 4 часа

• Олександр С***

Отдавал на сервис через отделение розетки. По гарантии, зарядить не забыл. Вот сняли видео как она зарядилась, и села за 20 минут. Еще раз будем нести , только уже не через отделение, а напрямую в сервис повезем чтоб с розеткой время не терять, посмотрим что на этот раз скажут.

• Глория М***

За свои деньги шикарно!

Достоинства:
    Тянет даже кофе машину
    Недостатки:
    Шумный и долго заряжается
  • Олександр С***

Розетка працює так собі.
    Сформував на браковану станцію 12.06 акт повернення в застосунку, прийшовши у відділення дізнався від продавця що виявляється в їх відділенні не можна по цьому акту повертати, скзаали можна в іншому ( їхати не стали станція не 2 кг важить) по ітогу станцію віддали на експертизу щоб виявити дефект і провести чи ремонт чи повернення коштів.
    Експертна оцінка заявлена на протязі 14 днів, по ітогу вже 17ий йде з моменту як отримав повідомлення від розетки що товар отримано для оцінки з номером прийому і +- 19ий з моменту як фізично його віддав у відділенні.
    Оператор в тг відповідає по 4-5 годин, номеру гарячої лінії немає. На сайті взагалі не відповідають.

Достоинства:
    Недостатки:
    Станція бракована
  • Олександр О***

Этот хлам вже здав назад !

• Валерій Т***

Пристрій отримав в зарядженому стані. Працює вже 2 (два) дні по 3 години. Розрядився лише на 2 поділки (всього 5 поділок). Підключений ПК, монітор та принтер (думаю десь до 400 Вт).

Достоинства:
    Ціна / Якість - ідеальне співвідношення
    Недостатки:
    Шумить при навантаженнях. Екран не дуже інформативний
  • Олександр О***

Полный отстой! Не отвечает заявленым пораметрам. Дисплей ничто... На нем нет полезной информации!

Достоинства:
    Недостатки:
    Не информатийный дисплей. Не отображает нагрузку. Врет об уровне заряда. Просто лампочка. Разрядился за два часа. Когда остовалось три отметки заряда, из пяти, вырубился за 20 минут, в ноль!
    • Олексій

Пару раз заряди - разряди будет норм

• Дмитрий

Такая же проблема с дисплеем. Зарядил на 100%, потом включаю и через 15 минут показывает 4 деления (80%). После этого 6-7ч (!) Работает и показывает 4 деления... Потом сразу 0, полный разряд. Пользуюсь где-то месяц, уже много раз заряжал станцию. Поэтому индикация щаряда не работает!

• Олександр С***

Александр, добрый день. Такая же ситуация но сервис саботирует ремонт. Сервисный центр написал что никакого дефекта не обнаружено, а поддержка розетка просто отвечает через 6 часов после сообщения. Вы вернули станцию в ремонт, или вам вернули деньги ?

• Дмитро П***

Пользуюсь уже около 3 недель, пока все устраивает. Тянет ноутбук, монитор, все периферию и лампу) советую

Достоинства:
    Все четко
    Недостатки:
    Индикатор емкости неточный
  • Дмитрий К***

Телевизор,Компьютер,Вентилятор, все что мне нужно запускает,пока доволен. Система охлаждения как ниже писали гудит как реактивный пылесос если подпитано больше 400 ват , если меньше то тишина...

Достоинства:
    Хорошая емкость, качество сборки.
    Недостатки:
    Очень долгая зарядка...
  • Ол П***

Купив місяць тому.

Достоинства:
    Ціна батареї, корпус, кількість розеток та портів
    Недостатки:
    Заряджається 8-9 годин (відсутня швидка зарядка), екран не дає майже ніякої інформації про ємність батареї
  • Олександр Б***

Для ноутбука з роутером і додатковим монітором саме те.

Достоинства:
    Ціна. Якість збірки, гарний пластик.
    Недостатки:
    Гудить кулерами. Сильно. Холодильник не тягне, спрацьовує захист.
    • Андрей

Я не знаю що там у тебе,але в мене тягне і холодильник і квартиру (Світло)Тай ще пк із плазмою 60дюймів.. я щей граю 2ві години,і тільки одна поділка витрачается.Правда бойлер виникають.

• Олександр

Купив, поки що зауважень нема. Дістав з коробки, підключив двохкамерний холодильник, все працює. Далі будемо дивитись.

• Александр М***

Из плюсов это ресурс АКБ, циклов 4000 , обычно 8000 циклов спокойно LiFePo4 живут, и дальше немного теряют эмкость
    Использую станцию в разных ситуациях, компьютер, лампы, холодильник, станцией доволен, есть куча юсб для зарядки например тех же фонариков, или телефона
    Есть выход 12 вольт авто прикуриватель, что довольно полезно, ведь например можно иметь авто компрессор дома и накачать велосипед им ребенку, либо другие устройства автомобильные
    Из минусов отмечу как и в других отзывах, это вентиляторы охлаждения, они работают на постоянной скорости, и включаются настолько резко, будто взлетает истребитель, после окончания гарантии буду вскрывать станцию и дорабатывать вентиляторы, бо это не дело) приходится станцию держать на хорошем расстоянии чтобы не мешала)
    Так же минус ручки, их две и неудобно нести вообще, была бы одна ручка было бы отлично, хотя я ношу за одну ручку и станция чувствует себя прекрасно, ничего не отломалось)

Достоинства:
    Цена, USB, возможность приобрести солнечную панель
    Недостатки:
    Очень шумная система охлаждения, информативность заряда батареи
    • Максим І***

ще довгий заряд. а так топ за свої гроші

• Картелян И***

я поставил маленкий тихий вентилятор, со стороны вдува .. просто отдельно и станция не включает свой шумный обдув при умеренных нагрузках типа пк плюс тв..

• Сергій С***

Після 1-го циклу зарядки станція перестала заряджатись. Довелось везти в сервісний центр. Чекаю на вердикт.

• Юрій

Було таке ж, з'ясувалось що проблема в роз'ємі для зарядки, трошки поправив штекери і все працює

• Євген

Вирішили якось ситуацію?

• Олександр С***

Вы по итогу решили ситуацию ? У нас по гарантии сервис отказал в ремонте, написали дефект не выявлено… ?

• Александр О***

Придбав цю станцію три дні назад, поки працює у відносно нормальному режимі. Звичайно, напрягає гучна робота кулерів та відсутність наскрізної зарядки, але окрім цього у мене виникає питання, чому пропадає можливість розряду станції ч/з USB порти, тобто заряджання пристроїв, під час заряджання станції. Конкретизую: при вмиканні кнопки USB на панелі пристрою та підключені девайсу до станції зарядка цього пристрою відбувається на протязі якогось часу, а потім відключається. І ще хотів би запитати, у кого є можливість скинути мануал для користування цією станцією. Буду вдячний за відповіді та пропозиції.

Достоинства:
    Відповідність ціни та якості.
    Недостатки:
    Наявні проблеми заряджанням девайсів через USB порти, гучна робота кулерів.
    • Виталий Ш***

В мене така сама ситуація з відключенням USB через певний час... Хыба так маэ бути? Як це виправити?

• Володимир Б***

При невеликому навантаженні (ноут монітор) система охолодження вмикаетя на 1-2 хвилини кожні хвилин 10-15. При більшому навантаженні (системник монітор) - врубається одразу і маслає без перерви;
    і це не було б проблемою, якби китайці додали контролер обертів.. але ніт, його немає, тому два вентилятора врубаються на повну і ревуть так.. так наче двокіловатний фєн на третій швидкості, наче пилосос на максимальній тязі..

тримати треба десь в сусідній кімнаті за закритими дверима..

зарядка доволі гаряча, але, можливо, вони всі так гріються при такій потужності (150 ват).

Достоинства:
    ціна, якість сборки
    Недостатки:
    система охолодження занадто гучна
    • Артем

При 150 жодна нормальна зарядка не гріється

• Єлизавета Г***

Ніби все не погано але показує зарядку не коректно. Друге ділення дуже довго тримає, а перше та три останні показує розрядку дуже дуже швидко. Не знаю на що орієнтуватися, коли заряджати.

Достоинства:
    Працює довго
    Недостатки:
    Не коректно показує заряд батареї
    • СЕРгій

Точно так само. Дисплей взагалі не інформативний. Купив ваттмерт, тепер по ньому орієнтуюсь.

• Іван К***

Обрав цю станцію за ціною, типом та ємнісю батарей LiFePo та за вихідну потужність, плюс бонусом аж 4 розетки і купа USB. Фактично це найдешевша станція під мої забаганки. Те, що вимикаються виходи під час заряджання для мене не є мінусом, а малоінформативне відображення залишку заряду не дуже хвилює, оскільки немає різниці, станція вимкнеться, коли буде показувати 0% або не буде показувати жодної полоски - ємність від цього не стане більшою. А от гучність системи охоложєення таки стала неприємним сюрпризом. Коли люди писали, що вентилятори дуже гучно працюють, то я навіть не думав, що настільки гучно - наче поряд літак злітає. Знаходитися поряд під час роботи вентиляторів просто неможливо, тому майте на увазі, що банка повинна бути десь в іншій кімнаті.

Достоинства:
    LiFePo акумулятори, велика ємність
    Недостатки:
    дуже гучно працює охоложєення
  • Александр М***

Купил станцию для разных потреб, дом, гараж, работа, доволен ею на все 100%
    Весит не так много как можно было себе представить, довольно компактная.
    Уж намного лучше чем купить автомобильный CA CA аккумулятор, и таскать с собой зарядку и инвертор, да на порядок дороже эта станция, но она имеет очень много плюсов.
    Тянет все что мне нужно, освещение дома, роутер, телевизор, компьютер.
    Доволен

Достоинства:
    Ресурс, гарантийный 2000 циклов, дальше как повезет, но в основном LiFePo4 живут дольше чем LiOn, тут цикл примерно 6000-8000 циклов заряд разряд, намного лучше чем авто аккумулятор
    Недостатки:
    Нет адаптера для зарядки от авто, даже в продаже отдельно
  • Макс Б***

Я військовий і купув зарядну станцію для користування на позиціях. На жаль, при користуванні виявилось, що при заряджанні самої станції перестають працювати розетки на ній, що додає великого дискомфорту. І в описі товару про цей нюанс нічого не було вказано.

Недостатки:
    Відсутність можливості одночасно заряджати станцію і від неї заряджати інші пристрої через розетки.
  • Антон

Дякувати ЗСУ, не довелось за зиму ні разу вмикати!

Достоинства:
    Цінп
    • Наталія Л***

то віддайте на ЗСУ

• Юрій

Третій місяць, працює нормально, хоча гул від вентилятора трохи бісить. Але наскільки ж незручні ці ручки. Періодично буває так що треба брати станцію з собою, і це максимально незручно (навіть донести 50 метрів від квартири до авто). Чому не зробити одну ручну посередині? З цими двома ручками її зручно носити хіба що удвох з кимось, але ж вона не настільки важка. Єдиний зручний спосіб її носити що я знайшов для себе - зачепити за ці ручки ремінь і повісити на плече. Або запхнути її у сумку чи рюкзак, але страшно десь вдарити.

• Артем

Соглашусь, я не парюсь, ношу за одну, ещё не отламал

• Усик Б***

Купував даний девайс для живлення ноутбука, монітора 27'', навушників і телефону.
    Запитом було можливість роботи хоча б 1 робочий день.
    Споживання пристроїв:
    Монітор 40 Вт
    Ноутбук 150 Вт
    Навушники 10 Вт
    Сумарно 200 Вт.
    Відповідно станція розрядилась за годин 7-8, що наче і не погано. Варто добавити, що блок ноутбука постійно був увімкнутий в станцію.

Після повної зарядки вирішив знову протестити, але тепер ноутбуком працювати від батареї самого ноута. Коли розряджався, підключав до станції. Результат: пропрацював 2 повні дні, а індикатор станції знизився лиш на 1 позначку.

У кого споживання ноутбука менше, тоді точно можна працювати дуже довго. З урахуваням споживання мого ноута, вважаю результат шикарним.

Достоинства:
    Ємність станції, кількість розеток (4), час роботи
    Недостатки:
    Максимально не інформативний індикатор зарядки, який обнуляється з середини до нуля

Дякуємо за відгук! Ми раді, що ви лишилися задоволені своєю покупкою.

• Дмитрий

Придбав станцію для живлення компів. Два ноутбуки, два монітори, зарядка для телефону і лед лампа освітлення, усе це пропрацювали 9 годин до повного відключення.
    Не сподобалось:
    - вентилятор охолодження включається та вимикається різко та гучно, інколи навіть лякаєшся від несподіваності;
    - індикатор заряду працює не інформативно. П'ята риска пропала через 10 хвилин використання, четверта протрималась годин 5-6. Третя та друга пропали ще за 2 години, і остання риска протрималась годину, потім почала блимати, і через десь 20 хвилин станція відключилась.
    Скільки буде заряджатися від 0 до 100% не знаю, думаю годин 7.
    Враховуючи що встиг її купити дешевше - цілком задоволений. Але дорожче би вже не купив.

Достоинства:
    Велика ємність. Акційна ціна.
    Недостатки:
    1. Не інформативний дисплей.
    2. Шумний вентилятор.
  • Артем

Стационарный компьютер без перерыва с двумя мониторами по 29 дюймов держит ровно 6 часов, я доволен.

• Роман І***

Думав що за таку ціну буде щось значно гірше, але на диво працює цілком нормально. Однозначно рекомендую

Достоинства:
    Дуже якісна за свою ціну, швидко заряджається
    Недостатки:
    іноді сильно шумить та не дуже інформативний дісплей
    • Борис

Та не дуже то і швидко, годин вісім.

• Богдан К***

Купував для забезпечення роботи котла. Нажаль котел від неї не працює, але тут варто зауважити що скоріше за все тут проблема в самому котлі. Котел марки Протерм. А так, наче все працює, дуже сподіваюсь що мені не прийдеться використовувати її на повну.

Достоинства:
    Достатня кількість роз'ємів для заряджання. Великий об'єм акамулятора
    Недостатки:
    Довгий час зараджання
    • Дмитро

В інтернеті багато відосів на цю тему. Котлу потрібна земля, яка іде з нуля звичайної мережі. Колхозітє подовжувач з двома вилками і працює. Вже перевірив у себе

• Богдан І***

Цю зарядну станцію привезли сьогодні з доставкою на дім. Вже як кур'єр пішов, хотів підключити в розетку і помітив що зламана вилка на проводі.
    Через чат-бота в телеграмі зробити заявку про повернення важко, я не розібрався, там все максимально не інтуїтивно і не зрозуміло. Описую проблему по прикладу наданому ботом, а він після цього вертається до першого питання і все по новому заповнювати.
    Дуже дивно.
    Віднести станцію самому в магазин розетки для мене проблемно, в мене одна нога зламана.

Достоинства:
    Не зміг виявити, бо не маю змоги включити в розетку.
    Недостатки:
    Бракований. Зламана вилка.
    • Юрій

Можете її перевірити без підзаряджання, вона процентів на 70 заряджена. Спробуйте зв'язатись з розеткою напряму, можливо вийде замінити самий зарядний пристрій.

Добрий день. Інструкція з повернення товару є на Розетці: ссылка

Вітаємо, пане Богдане.
      На жаль, брак трапляється, приносимо вибачення. Ми готові замінити вам станцію, подзвоніть нам за номером +38 0444557777
      Гарного дня!

• Ульяна Т***

Основне завдання робота котла справляється на ура

• Артур

А яку синусоїду дає? Випадково не знаєте?

• Ульяна Т***

Згідно інструкції вихід 4*АС pure sine wave

• Микола Б***

Взяв сьогодні на Розетці.
    Дизайн норм. Ємність велика.

Не витягує 600 Вт мікрохвильовки. Тягне 10 сек і виключається з повідомленням про перегрузку. Максимальна потужність мікрохвильовки 800 Вт (ось схожа ссылка).
    З другої сторони кіловатний фен тягне 30 сек і не виключається.
    Тобто питань до максимальної потужності станціїї немає, все чітко, кіловат тягне. Тут або мікрохвильовка має пусковий ток більше ніж 2 кВт, або станція має менший пусковий ток.

В цілому станцією, на даний момент, задоволений. Враховуючи ціну 23К - оцінка 5.

Достоинства:
    Демократичка ціна. Збір якісний. Пластик хороший. Акум - ємність і LiFePO4.
    Недостатки:
    Не тягне 600 Вт мікрохвильову. Шумно заряджається. Не інформативний екран.
    • Дмитро

800 Вт це вихідна потужніст мікрохвильовки. Навіть в описі печі що ви вказали написано: потужність НВЧ (по суті магнетрона, який являється генератором хвиль НадВисокоїЧастоти): 800 Вт.
      Все супутнє обладнання всередині теж має споживання, той самий блок живлення. Подивіться, позаду печі має бути табличка з характеристиками. Скоріше за все там вказана потужність споживання 1100-1200 Вт, що більше, ніж номвнал зарядної станції

• Микола

Відповідь Дмитру.
      Все вірно! Сумарна споживча потужність виявилася 1270 Вт.
      Правильно я зробив що поставив станції "5" балів!
      Дякую!

• Сергей Г***

Спробуйте понизити потужність пікрохвмльовки.. в мене 850 ват але можна скрутити і на 600 і на 450.. так, гріти буде довше трохи проте можливо заведеться від станції