Отзывы покупателей о Портативная солнечная панель FlashFish 60W, 18V TSP60W (TSP60W)

Оценка пользователей 4.83/5
  • konahovsky y***

По мірі розігріву панель втрачає потужність. Прохолодна може видати короткочасно ближче до половини заявленої. Думаю, 40 ватт це максимум.
    Наявність контролеру відстеження точки максимальної потужності мало що дає. Алгоритм незрозумілий, світить один діод червоним

Достоинства:
    Стильна і гарно пошита. Виробляє невеликі струми в напівтіні.
    Недостатки:
    Перегрівається
  • Олександра

В мене є станції flashfish, тому не було питань щодо сумісності девайсів.
    Паверделівері слот в якийсь момент перестає працювати (перегрівається?), але юсб порт відпрацьовує нормально, якщо треба телефони зарядити.

Також зручно цю конкретну панель вивісити з вікна чи балкона, бо має ручку та люверси.

Дякуємо за ваш відгук, приємного використання!

• Ірина Н***

працює відмінно, але через USB найповільніше (дає майже 5 v та 0,47А), див.фото. Роз'єм Type-C: невідомі показники, але в три рази швидше заряджає (порівняла повідомлення телефона про час до повного заряджання), найпотужніший вихід на DC - 24,3 w (фото заряджання станції).
    Батарею надіслали в доброму стані, ціле, якісне. Сама батарея легка, зручна у використанні, користуюсь на своєму сонячному балконі, вільно вивішую назовні, закріплюю на карабінчики.

Достоинства:
    Легка, достатньо потужна як для невеликих гаджетів. Зручна кишенька з перетворювачем дозволяє зберігати телефон та кабелі під час заряджання, застібається на молнію, захищає від перегріву на сонці
    Недостатки:
    Не виявила
  • Володимир

Норм панель, можно купувати, начебто відповідно характеристикам

• Вадим К***

Хороша панель але більше 40 w ще не отримував. Буває і цього досить щоб підзарядити деякі гаджети. Завжди потрібен правильний кут щодо сонця.

Достоинства:
    Легка, дуже зручна в установці навіть на балконі
    Недостатки:
    Не видає 60 w
    • Сергій

Вітаю. Купив панель, протестував. Так, до 40 Вт дає. Але якось вийшло і 42 Вт короткочасно отримати)). Значить може.. Коли є умови.
      А от із type c не вдалося зарядити станцію. Ви не перевіряли, чи видає до 45 вт, як заявлено? Може мені попалась із дефектом? Або всі такі

• Юрій

Придбав дві таких панелі і перехідник до них (FF Cable Anderson) для зарядки станції F132. Працюють добре, на підвіконні заряджає станцію годин за 10-12, якщо ставити надворі то 7-8. Таке питання, чи витримає каркас панелі, якщо до неї прикріпити іншу і вивісити вертикально у вікно (знаю що я ще той інженер, але банально не маю уявлення як її розмістити у однокімнатній квартирі)?

Достоинства:
    У мене є світло
    Недостатки:
    на вигляд доволі тендітна
    • Юрій

Додам, одна панель повністю заряджає телефон (5000мА*ч) за дві години при нормальному сонці.

• Іван К***

Доброго дня. Станція видає струм 220 в розетки під час заряджання сонячними панелями, чи вимикається, як то при заряджанні від розетки?

• Юрій

Вимикається, працюють тільки DC та USB порти

• Garri L***
    Продавец: Rozetka

Все добре

Достоинства:
    Може бути використана і в полі і в кущах, аби сонце було та москалі не стріляли
    Недостатки:
    Немає поки