Отзывы покупателей о Гель для бритья Floid Shaving Gel Vetyver Splash Прозрачный 150 мл (8004395321612)
- В'ячеслав С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Прозорий.Хто ж це вигадав таке?Намазуєшся та не можеш зрозуміти,чи воно є на лбличчі,чи немає...Не дуже зручно.
- Достоинства:
- Запах
- Недостатки:
- Не видно фронта гоління.
- МихайлоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже комфортне гоління і приємний аромат. Досить економний. Нормально працює із звичайним станком. Досить густий і треба змочувати станок. Незвично, що він прозорий, бо зовсім не піниться і незрозуміло як багато вже нанесено.
- Андрій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гель дуже класний запах топовий беру уже другий такий рекомендую!
- Достоинства:
- Аромат
- Михаил В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Быстрая доставка на пункт выдачи Розетки. Запах приятный, слегка уловимый. При нанесении на лицо чувствуется как бы холодок/свежесть. Гель прозрачный, не пенится, такой мне и нравится. Нужно совсем малое колличество, что бы станок комфортно скользил по лицу. Думаю при таком расходе хватит на долго.
- Достоинства:
- Экономный
- Недостатки:
- На тюбике не было защиты от предварительного вскрытия
- ВасильОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Товаром задоволений
- Виктор К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Для своего сегмента - точное бритье без пены - хорошее сочетание цена/качество
- Достоинства:
- Приятный запах, достаточно вязкий для гладкого бритья
- Недостатки:
- Густоватый если сравнивать с Elemis, но и стоит в 5 раз дешевле
- Дмитрий Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже класний гель,не такий як нівея,після нанесення лезо дуже плавно йде,після гоління інші почуття і шкіра по іншому почуває себе,єдина проблема що він прозорий і треба деякий час щоб звикнути до цього
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Після декількох голінь дійшов думки, що це не моє. Не сподобалось відчуття під час гоління і після. Все ж таки звичний гель (синій) від Нівеа/Джілетт більш приємніші. Цей непоганий як альтернатива, але не моє.
- Достоинства:
- Якість, упаковка
- Недостатки:
- Відчуття під час гоління
- Сергій
Додам суттєвий недолік до свого відгуку вище: дуже важко вимивається гель з станка під час гоління. Це суттєвий дискомфорт. Користуюсь станком з пʼятьма лезами. Його важко очищати після кожного проходу. З гелем від інших виробників такого не спостерігав.
- Юрий Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вперше в житті взяв замість звичного жилета чи нівеї інший гель. Перший тиждень використання ніяк не міг призвичаїтися до специфічної консистенції - наносив дуже багато гелю, бо він прозорий, і його не видно на обличчі. Зараз звик. І з подивом констатую, що це саме краще, що в мене колись було із засобів для гоління. Станок чудово ковзає, при щоденному голінні голить начисто за один прохід, немає випадкових порізів. Аромат просто супер - ніякого солодкого унісексу, нормальний дорослий чоловічий аромат котрий довго тримається. Взяв разом з гелем і бальзам після гоління з цієї ж серії який також приємно здивував.
- Достоинства:
- Забезпечує чудове ковзання бритви, аромат
- Недостатки:
- Потрібно звикнути до консистенції
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Думав погано бритиме, бо не пінеться, але помилявся. А запах просто бомба, можна після бриття навіть лосьйоном не користуватись.
- Достоинства:
- Зволожує, запах
- Колесниченко С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
прозорий, чудові почуття після гоління
- Достоинства:
- чудовий ароиат
- Недостатки:
- не побачив
- Дмитро С***Продавец: Rozetka
Загалом, напевно, непоганий. Але мені не довподоби що його погано змивати з обличчя, треба прям наново повноцінно вмиватися. Зі станка ще важче змити, треба дуже ретельно промивати.
Плюс не зрозуміло і не видно де точно його наніс, а де ділянку трохи пропустив. Через це не зрозуміло яка буде витрата - найчастіше береш його забагато- Достоинства:
- Аромат
- Недостатки:
- Погано змивається