Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Лосьйон для волосся з 5% міноксидилом і 0,2% фінастеридом Good Hair (Regenera Activa) Hair Lotion With MinoxidiI 5% Finasteride 0,2% 100 мл

Оценка пользователей 4.83/5
  • Катерина Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DIKV beauty

Товар прийшов швидко (на наступний день після замовлення), що є дуже цінним для мене, як для покупця. Лосьйоном користується чоловік вже не вперше, бо цей продукт є одним із засобів догляду за волоссям і дійсно трохи пригальмовує надмірне його випадіння

• Диана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DIKV beauty

Запах приятный, посылка прибыла быстро, в целости , по результатам продукта буду смотреть но продавец корректно выполнил доставку за день

Достоинства:
    Быстрая доставка, приятный аромат
    Недостатки:
    Не заметила
  • Іван
    Отзыв от покупателя. Продавец: DIKV beauty

Замовляю тут не перший раз. Займаюсь зі своїм трихологом вже більше, ніж пів року, і це найкращий варіант при алопеції, як на мене. Рекомендую!

• Назар М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DIKV beauty

Якість хороша, у цієї партії на піпетці немає позначок(мілілітрів), не знаю чому, не так зручно.

Дякую за відгук.
      В наступній партії виробник обіцяє повернути позначку.

• Тетяна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DIKV beauty

Отличный лосьон, для роста волос и пробуждения луковиц спящих, блокирует дгт. Спасибо, за быструю отправку))

• Олександр Р***

Хочу запитати як результат?

• Ярослав Д***

Работает ?)

• Денис
    Отзыв от покупателя. Продавец: DIKV beauty

Як можна будо зробити дозатор, але не зробити на ньому відмітку щоб набрати дозу 1 мл. Це дуже дивно.
    Це звичайно претензія не продавцю а виробнику.
    Ще й дозатор такий довгий, що якщо повний набрати то буде не меньше 3х мл.

Достоинства:
    Поки не знаю
    Недостатки:
    Дозатор без поділки 1мл, не зрозуміло як відміряти дозу яка написана в інструкції
    • Василина К***

Доброго дня!
      Дистибʼютор відповів, що данної поділки не має лише в одній з партій, це тимчасові незручності. Щодо вимірювання 1 мл, половина піпетки - це 1 мл

• Надія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DIKV beauty

В цьому лосьоні не виявилось міноксиділу, але фінастерид він містить бо еффект якийсь є хочь і дуже слабкий

Недостатки:
    Скам
    • Продавец  DIKV beauty

Доброго дня!
      Данний лосьйон є сертифікований засіб та містить усі складові, які зазначені у складі виробником.

Відновлення волосся - це довготривалий комплексний процес, який займає від 3-4 місяців мінімум. Ви придбали у нашому магазині один флакон, який розрахований орієнтовно на 1 місяць, якщо при використанні після одного флакону Ви уже бачите результат, то це хороший початок.

Сподіваюсь при подальшому регулярному використанні результат буде лише зростати і Ви будете задоволені.

• Олеся М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DIKV beauty

Использую лосьон уже более месяца , к сожалению волосы пока выпадать не перестали . Покупала по рекомендации трихолога.

Достоинства:
    Приятный запах
    • Продавец  DIKV beauty

Доброго дня)
      Лікування випадіння волосся - довготривалий комплексний процес, результат може бути помітним через 3-4 місяці при регулярному користуванні та дотриманні рекомендацій трихолога. Сподіваюсь засіб Вам допоможе