Отзывы покупателей о Упаковка пива Forever La Tomatina светлое нефильтрованное 4.5% 0.5 л х 12 шт (14820183001747)
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество штук в упаковке: 12
Пиво на любителя, сильно виражений томатний смак, трохи солоненьке з невеликою остринкою в кінці, чудово підходить для маринування мʼяса да і в загалі під шашли гарно піде. Коли прийшла упаковка випив її за добу самотужки і зранку був як огурчик)
- Владимир С***Продавец: Rozetka. Количество штук в упаковке: 12
В общем, я один из фанатов данного пива, постоянно беру в магазине пива на районе его, по словам продавца я главный его потребитель у них. В сумме выпил уже не один ящик. Пиво отличное, если оно не прокисло. Но у меня был не один и не два случая, что я брал его прокисшее, хотя срок годность был в порядке. Но спасибо, что продавцы мне верили и возвращали деньги. Не в деньгах вопрос, а в том, чтоб была обратная связь с производителем и такие случаи были реже.
Из всего томатного пива, что я пил - это самое сбалансированное и вкусное.- Достоинства:
- Идеальное, если свежее.
- Недостатки:
- Если не свежее - не идеальное.
- Андрій К***Продавец: Rozetka. Количество штук в упаковке: 12
хороший середнячок між українських томаток. є краще і є гірше
все було б нічого, якби серед 20 банок куплених протягом місяці (не в розетці, інша мережа) 2 були прям гіркі. хлопці - стійкість якості - те над чим треба трохи попрацювати- Достоинства:
- це прям хороший середняк проміж українскьиї томаток, але
- Недостатки:
- 20 банок куплено (не в розетці), 2 серед них були дуже ДУЖЕ гіркі - привід подумати
- Юлія С***Продавец: Rozetka. Количество штук в упаковке: 12
Як не дивно, не люблю томатний сік, а ось томатне пиво обожнюю. Куштувала томатне пиво з багатьох броварень, але для мене це найкраще. Не кожному сподобається, я би навіть сказала, мало кому сподобається, але для мене, ну дуже смачно.
А яка класна банка...- Достоинства:
- Смак
- Владислав М***Продавец: Rozetka. Количество штук в упаковке: 12
Цікаве пиво, любителям томатного смаку і не ствндартного пива зайде
- Достоинства:
- Смачне
- Недостатки:
- Зникло з магазинів Посад
- Рінат Б***Продавец: Rozetka. Количество штук в упаковке: 12
Каральний напій. Брав в супермаркеті. Чесно, це настільки жахливо, що важко передати словами. Я люблю томатні соки і томатне пиво, але цей напій — це просто концентрат страждань і туги. Його важко пити, важко сприймати, воно чомусь не газоване. Це важко назвати пивом чи елем.
Додав одну зірку за експеримент.- Достоинства:
- Вам не обов’язково це пити
- Недостатки:
- Якщо все ж випили, тепер вам з цим жити
- Представник бренду
Дякую за відгук, але у кожного свої смакові вподобання і це пиво входить в ТОП продажу нашого асортименту вже не один рік.
- Ольга З***Продавец: Rozetka. Количество штук в упаковке: 12
Дуже прикольний , для тих хот любить томатний сік з перчинкою. Мені сподобався але багато його не випʼєш.
- МаксимкаПродавец: Rozetka. Количество штук в упаковке: 12
це пити неможливо)) вперше я не допив якийсь напій і вилив..
Спочатку мені здалося смачним, але після пари ковтків цей жах чуть не вивернув мене навиворіт...... брр- Достоинства:
- Недостатки:
- смак
- ОлександрПродавец: Rozetka. Количество штук в упаковке: 12
Купував в супермаркеті...це жах......не знаю для кого воно, але пиво, хоча від пива там нічого не має, дуже специфічне
- Достоинства:
- не має
- Недостатки:
- пече
- Юлия Ф***Продавец: Rozetka. Количество штук в упаковке: 12
Я не знаю скільки зірок можна ставити цьому продукту
Зовнішній вигляд: прикольний дизайн,матова текстура -5⭐
Вартість: не дешево -3⭐
Смакце особиста моя думка... на вкус и цвет...я люблю томатний сік і люблю окремо пиво, кому на думку спало поєднати ці продукти???це типу "ф'южн"
Була думка: "може це для тих кому все одно що пити?" Але вартість
Однозначно, якщо є продукт- є попит, якщо ви не любите щось дивне, купіть 1 банку на чотирьохповірте і цього буде забагато...- Достоинства:
- Дизайн тари
- Недостатки:
- Не для мас
- Руслан Г***
Чекін)