- ІннаОтзыв от покупателя. Продавец: G&A HUB
Нещодавно придбала зарядну станцію і хочу поділитися своїм досвідом. Використовували на різних приладах, задоволені результатом, дає стільки кіловат годин скільки вказано. Зарядка дуже швидка, станція повністю заряджається за 2 години. Різноманітні порти : розетки змінного струму , USB-порти, USB-C, гніздо прикурювача, що підходить для автомобільного обладнання. Хоча станція досить важка, зручні ручки та компактний дизайн роблять її зручною для транспортування. Зарядна станція підтримує функцію одночасного зарядження і розрядження, що дає змогу використовувати її як ДБЖ. Додаю відео де чоловік показує як працює в режимі ДБЖ. Станція пищить при ввімкнені, але коли працює не пищить. Шумить при роботі зовсім не голосно. Шкода що не купили раніше. Дуже класна станція. Заспокоює що гарантія аж 3 роки і сервісний центр є в моєму місті.
- Достоинства:
- Працює в режимі ДБЖ, швидка зарядка, 3 роки гарантії
- Недостатки:
- Пищить при включені
- Сергій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: G&A HUB
Почитав відгуки і якось не розумію цього негативу. В моєму сценарії використання станції все працює ок. Купував її, щоб було не нудьгувати під час вимкнень світла. Підключав одночасно телевізор, ноутбук, 2 смартфони та планшет. Роутер у мене на окремому безперебійнику. Показувала, що пропрацює так ще 3 години. Телефони з ноутбуком зарядились (дякую за швидкі USB-C), вимкнув і далі насолоджуюсь переглядом фільму по телевізору доки світло не увімкнуть (а це сукупно 4 години). Окремо відмічу ліхтарик. Кімнату звісно не освітлює, проте підсвітити може, щоб можна було вночі попасти в розетку або розʼєм. В характеристиках написано про максимальну потужнісь 1000 Вт, вони їм відповідають . Вона повністю задовільнила мої потреби. Відпрацьовує на 100%.
- Достоинства:
- Переваги: Ліхтарик, тривалий час роботи, дуже багато портів
Недоліки: трохи гучна під час зарядки та максимального навантаження.
- ИгорьОтзыв от покупателя. Продавец: G&A HUB
Это отдельный комментарий - как ответ на ответ :) продавца, потому что написать ответ на комментарий так, чтобы он заметил, нет возможности, а письмо к продавцу тоже без ответа.
Итак, на ваше замечание о емкости большей, чем заявленная...
Ви написали:
Так и сделал. Полностью зараженная отработала с киловаттным нагревателем час, словом, ваттметр показал на момент полного отключения 1080 Wh. Так что больше заявленного я не увидел, но 81% - это уже что-то. Жаль, что на малых мощностях (для которых я ее и брал) она такое не показывает...- Продавец G&A HUB
Ігор, ваш прилад яким ви міряєте кіловат години кожен раз показує різні дані. Можливо проблема в приладі з іншого сайту? Ємність акумулятора то є стабільний показник і він не може скакать від зарядки до зарядки як ви пишете
- Никита С***Отзыв от покупателя. Продавец: G&A HUB
Покупал меньше 3-х недель назад, зависла, исполняет вообще весёлую тему, показывает что входное напряжение 8 кВт, выходное 4 кВт, горит сразу всё, вай фай, блютуз, связь, зарядка, зарядка от солнечной панели, но главный момент в том, что в неё ничего не подключено при этом.
А ещё у неё есть такой прикол, что в случайный момент включения, так сказать, она может показать что 0% заряда, пищать на нескольких тональностях сразу и выключаться, а как только подключить к ней зарядку, она подумает, начнёт заряжаться и скажет что она заряжена на 100%
Короче, п****ц одним словом
При этом при всё я её ни разу не перенагружал и максимум сколько она выдавала это ±400 Вт и то, только всего один раз- Достоинства:
- Не увидел
- Недостатки:
- Много
- Продавец G&A HUB
Добрий день. Гарантія 3 роки. Зверніться до сервісного центру. Вони є по всій Україні. Перелік сервісних центрів знайдете в гарантійному талоні
Вам її або поміняють або відремонтують.
- ИгорьОтзыв от покупателя. Продавец: G&A HUB
Шум - дело десятое. Главное, что ждешь - надежности и емкости.
По мелочи: выходную мощность на индикаторе берет с потолка. В основном показывает 0, временами прыгает и показывает при постоянной нагрузке какие-то совершенно левые цифры (типа, нагрузка 150W, показывает - если не 0, что в основном - что-то типа 40-90-75-28-56...).
Реально на полной зарядке вытянула 842 W*h. Я, конечно, в заявленные 1,331 kW*h не верил, но даже до одного не дотянула.
Вот теперь вопрос к продавцу - и что с этим делать?- Достоинства:
- Компактный; хочется верить в гарантию 3 года :)
- Недостатки:
- Не тянет на заявленную емкость
- Продавец G&A HUB
Добрий день, Ігор. Як саме ви міряли кіловат-години? Ми підключали цю зарядну станцію до обігрівача 1000 ватт. Вона пропрацювала 1 годину 37хв. на 7% вимкнулась що показує що вона дає навіть більше ніш заявлено. Якщо є можливість - заміряйте саме так і ви впевнитесь що вона відповідає заявленим характеристикам. Відпишіться по результату
P.S. Гаранія 3 роки - Игорь
Мерял вот таким, многократно проверенным :) прибором.
См. тут ссылка
Эксперимент с предельной нагрузкой постараюсь провести через день-два, когда сделаю очередной замер на отключениях электричества... - Игорь
На мощности 1 кW вытянула 1080 Wh.
КПД при номинальной мощности 81%.
- ГарОтзыв от покупателя. Продавец: G&A HUB
Якщо ви вагаєтесь чи обрати варіант акумулятор інвертор або станцію, і потужність та бюджет буде однаковий в цих порівняннях, то цей варіант звісно буде краще рішення.
Але якщо у вас є досвід користування зарядними станціями, то ви одразу зрозумієте що ця збірка від Forte до станцій відомих брендів зовсім не дотягує… має багато неприємних моментів з якими прийдеться миритись, і котрі продавці називають нормою її роботи.
Якби я зміг побачити її роботу в реалі до покупки, я би її не купив.
Краще докласти ще тисяч вісім та купити всім відомий бренд.
І не шкодувати, що придбав «кота в мішку», яким доведеться користуватись.
Хотів повернути товар.
Продавець відмовив у поверненні апелювавши що товар вже був включений і був у використанні. Запропонували повернення через висновок сервісу якщо товар признають бракованим. А він не може бути бракований, як пояснили мені в сервісі, це «специфіка його роботи».- Достоинства:
- тип акумулятора - швидка зарядка;
- Недостатки:
- затяжний сигнал пищання при будь-яких маніпуляціях; сама не вимикається після повної зарядки; відсутність функції дбж; високий рівень шуму і тріщання при навантаженнях;
- Продавец G&A HUB
Дякуємо за ваш відгук
- Андрій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: G&A HUB
Купував цю станцію на випадок тривалого відключення електрики для підключення модема, роутера та двох ноутів. Зарядив, перевірив, але, поки що, не використовував на 100%
- Достоинства:
- Ціна,ємкість та тип акумулятора
- Недостатки:
- Дуже гучно пищить після повної зарядки та не відключається сама. Немає функції ДБЖ
- Світлана З***Отзыв от покупателя. Продавец: G&A HUB
Зробила замовлення станції форте на 1000вт. Забрала
доставку, принесла додому , а виявилось так, що
станція дуже гучно працює, в кімнаті неможливо навіть розмовляти. Включили її щоб перевірити як вона працює, шумить і пищить. Зарядили її і склали в коробку, бо зрозуміли, що вона нам не підходить, тобто навіть ні разу її не використовували.- Достоинства:
- Не виявлено, бо не користувалися
- Недостатки:
- Шумна ужас, неможливо в кімнаті говорити
- Продавец G&A HUB
Добрий день, Світлана
Рівень шуму про який ви пишете аналогічний як і для інших виробників зарядних станцій з такою ж потужністю
Працює кулер для охолодження. В залежності від навантаження він працює на різному рівні потужності. Думаю не варто пояснювати для чого це потрібно
Так вона "пищить" але не постійно а тільки при увімкненні, після повної зарядки та можливо ще в якихось випадках
Нижче за посиланням коротке відео з рівнем шумності цієї зарядної станції при максимальному навантаженні
ссылка
- Никита З***Отзыв от покупателя. Продавец: G&A HUB
брал под сетап i7-12700K + 3080 ti + 2 моника, после андервольта сделал видюху на 40-45w, процесор оставил на 45w, фул сетап(комп моник роутер) жрет в пике 180(средний 165-175) w, по идее должно хватать на часов 7 в таком режиме, посмотрим что получится
- Достоинства:
- соотношение емкость / цена, тип аккумулятора
- Недостатки:
- не работает в режиме бесперебойника(либо я не до конца разобрался)