Отзывы покупателей о Электросамокат Forte E9G-Pro 500 Вт до 45 км 10" Black (BP146174)

Оценка пользователей 4.13/5
  • Олег С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

На самокаті проїхав 600км, вже потратив 8к на сервіси.
    Збірка самокату тримається на чесному слові. Батарея в деці прикручена на 1 шоруп, відповідно хитається і лупиться об корпус. Відвал батареї це питання часу.
    Гідроізоляція нульова.

Якщо брати, щоб кататись по площі в сонячний літній день - супер. В інших варіантах, потребує дороблення .
    Після покупки рекомендую зразу їхати в сервісний центр, вскривати його і доробляти.

Достоинства:
    Швидкість, Автономність
    Недостатки:
    Погана збірка
    • Олексій

сяомі м365 про. Проїхав близько 9000 км. По калюжах. Або 2 мішки цементу, а зверху я. Або із візком у якості причіпа.
      Замінив підшипники 2 рази. Коштовний ремонт ізолентою декі та ручок руля. Заміна зношених покришок та пробитої камери. Звісно гальмівні колодки. І досі він ніяк не здохне ))

• Елена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Добрий день, купили даний самокат. Все добре якби не заднє колесо. Постійно спускає неможу зрозуміти в чому причина! Може хтось зможе підказати куди звернутись з ремонтом?

Достоинства:
    Гарно їде
    Недостатки:
    Спускає колесо

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Зверніться, будь ласка, в сервісний центр. З більш детальною інформацією про гарантійне обслуговування Ви можете ознайомитися перейшовши за посиланням .

• Олег С***

Проїхав 300 км, поки без нарікань. Апарат вартий своїх грошей

• Давид Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Якісний самокат. Проїздив вже 200 км на ньому. Хороша тяга, плавний розгін і тормоз. Подобається, що всі деталі зі сталі, бо я вже встиг на ньому на швидкості потрапити в дтп, і в сервісі похвалили саме сталь, що можна легко йооо полагодити. Продовжую далі на ньому їздити і насолоджуватись.

Достоинства:
    Плавний розгін і тормоз. Якість, хороші колодки.
    Недостатки:
    Не надто якісний і грубий ковпачок для розʼєму зарядки
  • Крушельницкий Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Хотел этот самокат, потому что классная тяга,мощный разгон,максималка 45,и при этом не огромный и не тяжелый.
    Кстати вес 21 кг,а не как любят его занижать в характеристиках для большей привлекательности.
    Все качественно сделано и собрано.
    Так вот.
    Купил, покатался,поставил на зарядку на ночь.
    И больше самокат не включился.
    Вернул его.
    Спасибо огромное розетке за лёгкость и безпроблемность возврата!

Достоинства:
    Мощный, хорошо собран,мягкий
    Недостатки:
    После полной зарядки не включился.
    Поворотники на краю руля сделаны не продумано,они разобьются

Добрий день! Нам дуже шкода, що так сталося.
      Розуміємо, як прикро, коли очікуєш задоволення від нового самоката, а техніка підводить буквально з перших днів.

Дякуємо вам за об'єктивний відгук і теплі слова про самокат та сервіс, це дуже важливо.
      Сподіваємося, що найближчим часом ви знайдете саме ту модель, яка повністю виправдає ваші очікування й прослужить довго.

Якщо знову будете розглядати товари нашого бренду, ми будемо раді допомогти з вибором!

• Денис

Вітаю, а де таку ручку для дитини брали? Дякую

• Олексій М***

Самокат просто кайф))

• Виталий Ж***

Отличный самокат
    Скоростной режим снял, едет 45 км в час, очень быстрый и легкий

• Коврига Р***

Как работает амортизация на плохом асфальте? Сильно бьет в руль?

• Сергій Б***

Підкажіть будь ласка як зняти обмеження швидкості?бо мій такий самий їде 35 км/г

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Забрав 02.05.25. Зняв ліміт на швидкість. Поки проїхав 30 км, політ нормальний, тяга гарна, швидкість набирає плавно. Тягне 120 кг добре на швидкості 45 км/г. Після повної зарядки показав, що готовий проїхати 60 км. Сигнал дзвінкий. Немає gps, але самокат можна заблокувати у застосунку на відстані сигналу блютуз. У першій поїздці на 40 км/г впіймав яму, вилка гарно відпрацювала. Поворотники видно добре.

Достоинства:
    Високий кліренс, великі колеса, зрозумілий і легкий застосунок
    Недостатки:
    Відсутність GPS
    • Дмитро С***

Доброго дня, я правильно зрозумів що на самокаті ви зняли обмеження швидкості і замість 45км/год можете їхати 50 ?

• Олександр

Доброго дня, підкажіть будь-ласка чи не втрачає він потужність при зменшенні заряду батареї,наприклад нижче 30% , 20% ?

• Денис

1. Вітаю, з заводу там виставлене обмеження максимальної швидкості в 35 км/г. Після зняття - 45 км/г.
      2. Втрати потужності на 20-30% заряду не помітив.