- Олег С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
На самокаті проїхав 600км, вже потратив 8к на сервіси.
Збірка самокату тримається на чесному слові. Батарея в деці прикручена на 1 шоруп, відповідно хитається і лупиться об корпус. Відвал батареї це питання часу.
Гідроізоляція нульова.
Якщо брати, щоб кататись по площі в сонячний літній день - супер. В інших варіантах, потребує дороблення .
Після покупки рекомендую зразу їхати в сервісний центр, вскривати його і доробляти.- Достоинства:
- Швидкість, Автономність
- Недостатки:
- Погана збірка
- Олексій
сяомі м365 про. Проїхав близько 9000 км. По калюжах. Або 2 мішки цементу, а зверху я. Або із візком у якості причіпа.
Замінив підшипники 2 рази. Коштовний ремонт ізолентою декі та ручок руля. Заміна зношених покришок та пробитої камери. Звісно гальмівні колодки. І досі він ніяк не здохне ))
- Елена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Добрий день, купили даний самокат. Все добре якби не заднє колесо. Постійно спускає неможу зрозуміти в чому причина! Може хтось зможе підказати куди звернутись з ремонтом?
- Достоинства:
- Гарно їде
- Недостатки:
- Спускає колесо
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Зверніться, будь ласка, в сервісний центр. З більш детальною інформацією про гарантійне обслуговування Ви можете ознайомитися перейшовши за посиланням .
- Олег С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Проїхав 300 км, поки без нарікань. Апарат вартий своїх грошей
- Давид Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Якісний самокат. Проїздив вже 200 км на ньому. Хороша тяга, плавний розгін і тормоз. Подобається, що всі деталі зі сталі, бо я вже встиг на ньому на швидкості потрапити в дтп, і в сервісі похвалили саме сталь, що можна легко йооо полагодити. Продовжую далі на ньому їздити і насолоджуватись.
- Достоинства:
- Плавний розгін і тормоз. Якість, хороші колодки.
- Недостатки:
- Не надто якісний і грубий ковпачок для розʼєму зарядки
- Крушельницкий Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Хотел этот самокат, потому что классная тяга,мощный разгон,максималка 45,и при этом не огромный и не тяжелый.
Кстати вес 21 кг,а не как любят его занижать в характеристиках для большей привлекательности.
Все качественно сделано и собрано.
Так вот.
Купил, покатался,поставил на зарядку на ночь.
И больше самокат не включился.
Вернул его.
Спасибо огромное розетке за лёгкость и безпроблемность возврата!- Достоинства:
- Мощный, хорошо собран,мягкий
- Недостатки:
- После полной зарядки не включился.
Поворотники на краю руля сделаны не продумано,они разобьются
Представник постачальникаДобрий день! Нам дуже шкода, що так сталося.
Розуміємо, як прикро, коли очікуєш задоволення від нового самоката, а техніка підводить буквально з перших днів.
Дякуємо вам за об'єктивний відгук і теплі слова про самокат та сервіс, це дуже важливо.
Сподіваємося, що найближчим часом ви знайдете саме ту модель, яка повністю виправдає ваші очікування й прослужить довго.
Якщо знову будете розглядати товари нашого бренду, ми будемо раді допомогти з вибором!- Денис
Вітаю, а де таку ручку для дитини брали? Дякую
- Олексій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Самокат просто кайф))
- Виталий Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Отличный самокат
Скоростной режим снял, едет 45 км в час, очень быстрый и легкий- Коврига Р***
Как работает амортизация на плохом асфальте? Сильно бьет в руль?
- Сергій Б***
Підкажіть будь ласка як зняти обмеження швидкості?бо мій такий самий їде 35 км/г
- ДенисОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Забрав 02.05.25. Зняв ліміт на швидкість. Поки проїхав 30 км, політ нормальний, тяга гарна, швидкість набирає плавно. Тягне 120 кг добре на швидкості 45 км/г. Після повної зарядки показав, що готовий проїхати 60 км. Сигнал дзвінкий. Немає gps, але самокат можна заблокувати у застосунку на відстані сигналу блютуз. У першій поїздці на 40 км/г впіймав яму, вилка гарно відпрацювала. Поворотники видно добре.
- Достоинства:
- Високий кліренс, великі колеса, зрозумілий і легкий застосунок
- Недостатки:
- Відсутність GPS
- Дмитро С***
Доброго дня, я правильно зрозумів що на самокаті ви зняли обмеження швидкості і замість 45км/год можете їхати 50 ?
- Олександр
Доброго дня, підкажіть будь-ласка чи не втрачає він потужність при зменшенні заряду батареї,наприклад нижче 30% , 20% ?
- Денис
1. Вітаю, з заводу там виставлене обмеження максимальної швидкості в 35 км/г. Після зняття - 45 км/г.
2. Втрати потужності на 20-30% заряду не помітив.