- AI аналіз відгуків56 відгуків: Позитивні — 70%, нейтральні — 18%, негативні — 12%.Виберіть, щоб дізнатися більше
- Михайло Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все чудово)))
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Маска відповідно до ціни
- Достоинства:
- Працює
- Евгений
4 месяца назад она стоила дешевле. Маска абсолютно посредственная с узеньким окошком - для редкого домашнего использования.
- Вячеслав Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Норм
- Олексій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Щодо зварювання, то ще не варив, не скажу. А ось любителям головоломок точно сподобається збирати кріплення. В інструкції цей момент оминули, нащо воно тре...
- Достоинства:
- Наразі тільки ціна
- Недостатки:
- Відсутність інструкції щодо збирання
- Сергій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Легка зручно
- Достоинства:
- Добре видно
- ЕвгенийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В целом маска оставляет приятные впечатления. Слабовато затемняет, а так неплохой бытовой вариант. Очень лёгкая, кивать в ней бесполезно - нужно опускать руками, что немного раздражает. Лечится приклеиванием увесистой гайки. Обзор не супер, но хватает и этого. Из коробки не забывайте убрать две защитные плёнки - снаружи маски на защитном "стекле" и внутри маски на фильтре. Берите смело, варите на здоровье, хороший вариант на сегодняшний день.
- Северин О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Маскою задоволений.
Довго вибирав і дійшов до дорогих моделей, але колеги підказали, що для дому заморочуватись не потрібно.
Трохи помучився із збіркою, але все вийшло.
Гарно фіксується у відкритому/верхньому положені. Не спадає.
З недоліків: трохи темновато, якщо працювати з недостатнім освітленням.
Пізніше глянув, що в мене богарка такого ж виробника - працює вже 15 років.
Загалом, рекомендую, а далі побачимо. - Михайло Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Варив дві години, відчуття що вночі буду довго плакати.
Збірка кріплення на яку всі так скаржаться не така вже і складна, хвилин за 15 зрозумів що і куда, але якби в комплекті була нормальна інструкцця все було б легше
По розмірам все класно але хотілося б більше захисту верхньої частини голови.
На рахунок регулювання затемнення дуже погано, при зварюванні має бути видно зварювальну ванну і 1-2см навколо неї, я ж бачив 5-6см.
Спрацьовує реально швидко, але буває що затемнює при ударах по масці, навіть якщо легенько стукнути пальцем.
В комплекті йде захисне скло, але водо дуже мутне і синє, але може я чогось не зрозумів і там також є плівка.
Це моя перша маска хамелеон, але раніше був досвід з подібними і там було краще. Так я повівся на її малу ціну.- Достоинства:
- Начебто нема
- Недостатки:
- Слабо затемнює
- Микола С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
вы отправили маску без фиксаторов трымача
- Достоинства:
- погано
- Недостатки:
- доброго дня вы отправили маску без фиксаторов трымача зачем вы так делаете.
- Олександр Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер.
- Анатолій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
все працює добре
- Достоинства:
- ціна-якість
- Ігор Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сьогодні варив в тій масці порошковою проволокою. Видно чудово, немає зеленуватого кольору, можна бачити шов і ванну, настройки працюють адекватно. Набагато ліпше старої маски Кентавр 203Р. Рекомендую.
- ВадимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
как для новичка - отлично, все работает, затеняет идеально, крепление на голове удобное
- Достоинства:
- работает автозатемнение
- Богдан С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Маска сподобалась, так як я початківець то порівняти не маю з чим. Але все працює
- Достоинства:
- Зібране кріплення на голову
- Недостатки:
- Не виявив
- ПЯТКОВСКИЙ С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хорошая бюджетна маска
- Достоинства:
- Недостатки:
- Буває лучше
- Ігор Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна маска. Налаштування працюють. Батарейка свіжа, реагує правильно. Але кріплення вчіпити, якщо розібрав- треш.
- Достоинства:
- Ціна-якість
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Маска супер, опис відповідає дійсності!
- Достоинства:
- За таку ціну зі знижкою, просто супер!
- Недостатки:
- Не зайшов
- Тімур Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Добра маска. Ціна норм. Отримав все в гарному стані.
- Валентин Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороша маска за таку ціну .
- Олександр В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Недостатки:
- не побачив
- Виктор Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отлично
- Алексндр Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Затемнення норм спрацьовує швидко, не сподобалось, якщо працюєш на проти сонця і на колінах наприклад то світло від сонця потрапляє через відкритий верх в маску і нічого не видно із за білків на склі, 5-10 см більше пластмаси зверху і було б норм.
Якщо розберете кріплення по частинах і не сфоткаєте як воно було окремо від маски, то буде пазл без інструкції ще тей, хоть їх там і не багато, є тільки картинка з деталями - Євген К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличная маска. Работает, держится, удобная. В комплекте запасные фильтры
- Достоинства:
- Удобная
- Антон Ч***
Так судячи з фото яке ви зробили вам не поклали також комплект запасного скла для маски ( 2 шт )
- Игорь Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Маска классная ,но есть одно но держателя для неё нет и это очень плохо
- Недостатки:
- Я не рекомендую таких продавцов, это не уважение к людям
- Андрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Маска за таку ціну хороша. Дуже задоволений. Регулювання під себе настроїв і погнав.
- Достоинства:
- Ціна качество.
- Олексій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Маска в роботі показує себе дуже добре, на роботі точно такою кормстуюсь більше 2х років
- Вова Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ціна гарна і якість добра. Для домашнього застосування час від часу підійшло.
- Достоинства:
- Ціна. Висока ступінь реагування
- Недостатки:
- Поки не виявлено
- Горняк О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ціна - якість
- Игорь К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сьогодні забрав. Спробував. Сподобалося.
- Достоинства:
- Нова, без пошкоджень.
- Недостатки:
- Поки не було.
- Сергій Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нерівномірне затемнення.
- Достоинства:
- Дешево
- Недостатки:
- Низька якість
- Марина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Товар відповідає дійсності!
- Достоинства:
- Чудовий за свою ціну!
- Недостатки:
- Не виявлено!
- Юрій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Маска за свої гроші, може бути.
А от сервіс у Розетки чим далі тим гірше, щось вияснити просто не можливо. Коли замовляєш пише забрати завтра з точки видачі Розетка, за товар зробив предоплату, замовив 26 на наступний день товару немає, пізніше вже пише в замовленні 29 знову немає, а сьогодні 30.
От і робіть висновок чи варто вам користуватися таким сервісом!!!- Достоинства:
- Ціна маски
- Недостатки:
- Сервіс Розетки, його просто немає!!!
- Руслан Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дякую все пройшло добре
- Анатолий Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купив цю модель тому що дуже рідко користуюсь зварювальним апаратом а так замінив батарею и все працює.
- Достоинства:
- змінна батарея
- Недостатки:
- Це не 9000
- Вячеслав С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В среднем нормальная маска, есть недочёты и хорошие нюансы.
Если эту маску сломаю то куплю такую же.- Достоинства:
- Цена-качество
- Недостатки:
- Иногда засвет от солнца с верху засвечевает обзор, маленький козырёк сверху маски.
- Олег К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Розетка подсунула маску, которую уже кто то вернул... После снятия защитных пленок на стекле обнаружилось два больших пятна растекшихся жидких кристаллов. Прямо напротив правого глаза. Не стал заморачиваться. Маску - в утиль. Куплю другую у нормального продавца.
- Достоинства:
- Достоинств не обнаружено.
- Недостатки:
- Отрегулировать крепление - еще тот квест! На самых крайних регулировках стекло от глаз на столько далеко, что дневной свет, попадающий поверх маски, засвечивает ее внутреннее пространство.