Отзывы покупателей о Масло-протектор 5 в 1 Fortesse Pro Repair&Protect Экспресс Восстанавливающее для сухих поврежденных волос 60 мл (4823115501523)
- Катерина З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 60 мл
Максимально не підійшов засіб, волосся дуже важко прочесати після використання, навіть після повторного миття, береться "ковтунами" і стало жорстке. Оскільки бачу багато позитивних відгуків, думаю, що олія не підійшла саме для мого типу волосся: густе та хвилясте.
Дозатор не працює.
На жаль, не зможу користуватися взагалі, максимально негативна реакція на цей засіб. Можливо, під різні типажі.- Достоинства:
- Для мене не було
- Недостатки:
- Описала.
Добрий день, Катерино. Дякуємо Вам за детальний відгук про олію-протектор Fortesse Pro Repair & Protect 5 в 1. Нам дуже прикро, що засіб виявився для Вас незручним у використанні та не виправдав очікувань. Ви абсолютно праві: підбір засобів для догляду за волоссям є дуже індивідуальним процесом, і результат може відрізнятися залежно від типу та структури волосся. Бажаємо Вам знайти ідеальний догляд саме для Вашого волосся та отримувати лише чудові результати!
- Крістіна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 60 мл
Сьогодні отримала замовлення,аромат супер,на волосся легко лягла олійка.Волосся відразу стало слухняне і м'яке.Рекомендую.
- Достоинства:
- Супер
- Недостатки:
- Поки немає.
- ЕленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 60 мл
Неймовірний засіб по догляду за волоссям. Моє зіпсоване фарбою волосся стало приємне на дотик і краще виглядає.
- Достоинства:
- Волосся м'якеньке та запашне. Його легко розчісувати. Потрібно зовсім трохи олійки.
- Недостатки:
- Немає.
- Денис Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 60 мл
Отлично. Сам "патлатый" - отлично, не пушит и жирнит. Волосы были, как солома - теперь даже красивые.
- Достоинства:
- Великолепно. Пока что.
- Недостатки:
- Пока не обнаружено.
- Христина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 60 мл
Супер!
- Світлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 60 мл
Гарна олійка. Треба дуже ретельно розтирати в долонях ( дуже в'язка). Кінчики виглядають "живими". І ще одне ноу-хау- використовую для нігтів, кутикули.
- Недостатки:
- АнастасіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 60 мл
Чудова олія ,волосся м'яке, легко розчісується.
- Достоинства:
- Хороший засіб!
- Недостатки:
- Немає.
- Прокопчук Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 60 мл
Не вірна інформація, цей засіб тестується на тваринах
- Недостатки:
- Не є cruelty-free
Доброго дня! Дякуємо за Ваш запит.
Даний продукт не тестується на тваринах, оскільки вся наша косметична продукція виробляється у повній відповідності до європейського законодавства та українського законодавства - технічного регламенту, який забороняє тестування готових косметичних продуктів та окремих її інгредієнтів на тваринах.
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 60 мл
Стан фарбованого волосся, після нанесення олії, просто супер! Буду купляти ще.
- Достоинства:
- Якість.
- Недостатки:
- Немає.
- Ксюшка Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 60 мл
Олія чудова, волосся становиться блискучим, без пухнатості і шовковистим на дотик.
- Достоинства:
- Візьму ще
- Недостатки:
- Небачу
- Олена В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 60 мл
Добре поглинається, виконує зазначені функції
Вітаємо Олена! Дякуємо Вам за гарний відгук!
- Анастасия О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 60 мл
Волосся як після салону-гладке, розсипчасте і не пушиться, а аромат то взагалі окрема любов.
На моє волосся вистачає однієї капельки.
Обов’язково візьму ще- Достоинства:
- Аромат, якість
Дякуємо Вам за відгук!
- АльонаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 60 мл
Олійка сама по собі гарна. Але, на жаль, не працює дозатор, взагалі((( Користуватися не зручно абсолютно.
- Достоинства:
- Гарна якість продукту
- Недостатки:
- Не працює дозатор
Доброго дня, Альона. Дякуємо за відгук та зауваження. Сподіваємось, що зламаний дозатор не зіпсує враження від продукту.
- МаринаПродавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 60 мл
Купувала в іншому магазині, олія дуже сподобалася. Не гірше більш дорогих аналогів. Волосся м'яке та шовковисте. Люди, з дозвторами олій часто буває таке - через вакуум дозатор може не працювати, не поспішайте засмучуватись - просто відкрутіть кришку, натисніть пару раз та все запрацює.
- Валерия К***Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 60 мл
У міру густа олія, швидко поглинається.Волосся після нього як після салонної процедури. Замовила на пробу, тепер візьму ще 3 баночки собі і для подарунків подружкам !
- Достоинства:
- Швидко поглинається