Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Дом-лежак из фетра для домашних животных Фортнокс FX home с мягкой подушкой 41х32х47 см Серо-меланжевый (2820000015907)

Оценка пользователей 4.7/5
  • Дмитро Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры (ДхШхВ): 41 x 32 x 47. Цвет: Серо-меланжевый

Чудовий будиночок!

Достоинства:
    Гарний
  • Альона А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры (ДхШхВ): 41 x 32 x 47. Цвет: Серый

Класний будиночок для котика, легко збирається- можна прати!

• Юлія Т***

Такий крутезний будиночок...

Достоинства:
    Розмір ідеальний
    Недостатки:
    Відпадають накладочки які є в наборі ..погано тримаються ,вже їх немає,киця рознесла по квартирі
  • Світлана Я***

Гарний будиночок. Мій котик пробував лежати у ньому, ще під час збирання

Достоинства:
    Має тепер постійне спальне місце.
    І коли вискакує на дах будинку то його легко поправити.
  • Артем
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры (ДхШхВ): 41 x 32 x 47. Цвет: Бежевый

Пушистый залез в свою новую жилплощадь с первых минут после сборки и отказывается вылазить.

Достоинства:
    Простота сборки, качество, наличие мягкой подушки.
    Недостатки:
    Внешний декор который идет в комплекте крепить прийдется на свой клей/скотч.
  • Татьяна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры (ДхШхВ): 41 x 32 x 47. Цвет: Серо-бордовый

Два роки киця не реагувала. Поставила посеред кімнати,щоб комусь віддати.
    Не вилазить з нього зараз!

Достоинства:
    Все
  • Александр Б***

• Юлия К***

Дуже крутий будиночок для котика або собачки

Достоинства:
    Гарний, зручний, затишний
    Недостатки:
    Відсутні
  • Олександра Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры (ДхШхВ): 41 x 32 x 47. Цвет: Серо-коричневый

Неймовірна красота.

Достоинства:
    Затишний, красивий, дах не протікає.
  • Інна Ш***

Підкажіть хто на що клеїв прикраси на будиночок?

Достоинства:
    Місткий , стильно виглядає та зручний. М'яка подушечка)))
    Недостатки:
    Тільки один. Як приклеїти аксесуари)
  • Наталья М***

Супер. Мои коты в восторге! Рекомендую

• Ірина С***

Чудовий будиночок. Швидко зклала. Кішка у захваті, зразц оселилась.

Достоинства:
    Легкий, має 2 віконечка..
  • Сергій С***

Чудовий будиночок за свої кошти

• Ірина Л***

Швидка доставка,якість відповідає ,власниця будиночка задоволена.

• Тетяна

Чудовий будиночок для котика, кіт задоволений !

Достоинства:
    Є де сховатися котику
  • Наталия Г***

Тепленька. мягенька та дуже зручна котяча нерухомість. Дякуємо продавцю.

Достоинства:
    Чудова хатка для кошенятки!
  • Карина

Домик пришел с дефектом порезом

• Олександр Ж***

Кіт дуже задоволений, і сім'я теж...

Достоинства:
    Бистро і зручно складати...
    Недостатки:
    Шкода ,що я з котом не поміщаюсь... Одного разу ледь не побилися,- насилу розтягли...
  • Елизавета З***

Домік просто чудовий, коти відразу полюбили )

Достоинства:
    Гарна якість
  • Оксана Ч***

Гарний будиночок. Киця одразу заїхали туди жити

• Валентина Ш***

Мені будиночок сподобався, коту - не дуже. Він мерзляк. Тому довелося утеплити дах, вікна - зробити фіранки з також матеріалу, аби вийшло гарно. Дах накрили шматками дублянки з телятини... Утеплили підлогу - шматком тканини з валянка, і все ок. Навесні і влітку просто дере замість дряпки-башти. Йому подобаються на пласкі чи стовпчики, а саме башти... кіт і кошеня просто гралися хаткою. Зараз стрибає на неї і товче, як конструктор, то дах йому знесе, то стіни розчавить. Мені подобається, придбала дві хатки по акції, дуже задоволена. Якщо сувора зима, то втеплена мною ця хатка - дуже симпатичний варіант. Хоча мій кіт спочатку був розчарований. Сумував за величезною звичайною коробкою, де міг витягтися на увесь зріст. Кіт не дуже великий. Мініатюрний, до 4 кг, але в хатці йому місця мало... Використовує цю покупку, ці дві покупки для гри, інколи спить. (Щодо вікон.....не всі котики люблять, аби хтось міг їх портивожити, зазирнути, тому залишили лише "вхід", за яким кіт спостерігає.

Достоинства:
    Охайний. Оригінальний. Для ігор.
    Недостатки:
    Розмір. Вікна не зачиняються. Дах крихкий. Не дуже теплий насправді.
  • Уляна Ш***

Домик супер!І спатки в ньому затишно, і ховатись, і кігтики об нього точити - моя малеча задоволена )

• Уляна Ш***

• Ірина К***

Доброго дня! Мені дуже сподобався цей будиночок! Деталі всі є, прикраси всі є. Запропонували спочатку зайти 1 котику і 2 кішечкам, котик зайшов перший, а кішечки довгий час не розуміли що робити, але потім теж зайшли. В мене є фото як котик лежить в будиночку

Достоинства:
    Гарний, зручний, швидка доставка
    Недостатки:
    НЕМАЄ.
  • Леся

Будинок СУПЕР!!!!!
    Сподобався і мені і киці. Хоча купувала для майбутніх кошенят, але моя вагітна кішка одразу полюбила хатку, і спить там час від часу. Для дорослих котів трохи малуватий. Витягнутись звичайно там не можна, але у вигляді калачика спить.
    Матеріал хороший, стінки товстенькі, дах тонший, декор прикольний - буде іграшками для кошенят)))))

Достоинства:
    Якісний, практичний, має естетичний вигляд.
    Недостатки:
    Не бачу
  • Сергій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры (ДхШхВ): 41 x 32 x 47. Цвет: Черно-коричневый

Будиночок дуже сподобався киці)

Достоинства:
    Ціна/якість
    Недостатки:
    Не виявив
  • Інна

Супер будиночок, киці подобається)

Достоинства:
    Ціна/якість
    Недостатки:
    Не виявила
  • Валерія В***

Будиночок чудовий, кішечка задоволена

Достоинства:
    Дуже гарний зовнішній вигляд
  • Олександр Н***

Той випадок, коли реальність перевершила очікування)

Достоинства:
    Співвідношення ціна/якість
    Недостатки:
    Не виявлено)
  • Костянтин С***

Хороший і удобний для маленької собачки

Достоинства:
    Теплий
  • Марина Л***

Домик просто супер! На "ура" зашёл и кошке и детям. Достаточно прочный. Уцелел даже при играх мейн куна с лабрадором

Достоинства:
    Внешний вид, качество
    Недостатки:
    Пока не обнаружены
  • Maria S***

Киця задоволена :)

Достоинства:
    Теплий будиночок, красивий дизайн, зручно складається і розкладається
    Недостатки:
    Прогинається під вагою кота, але, на щастя, повертається у початкову форму
  • Вікторія К***

Тільки що забрала будиночок в Розетці,прийшла додому, відкрила,щоб почати збирати, а однієї стіни немає, задньої .Єтільки три: 2 бокові та 1 передня та криша.Скажіть будь ласка ви коли збираєте взагалі рахуєте,чи як. Що тепер мені робити? Будиночок показався гарний,хотіла і іншим котикам замовити .а тепер і іншим буду казати що не треба,бо гроші берете, а підсовуєте не потріб.

Недостатки:
    немає однієї стіни

Доброго дня. Зробіть, будь ласка, повернення. Отримайте новий товар у повній комплектації.

• Діарра С***

Чудовий будиночок

• Світлана С***

Дякую за будиночок , він чудовий!

Достоинства:
    Комфортний, великий, кішка через отвори полюбляє гратися. Є м'якенька подушка в наборі
    Недостатки:
    Не знайшла
  • Оля Б***

Будиночок супер! Кицька одразу його зайняла))(