Отзывы покупателей о Салфетки Фрекен БОК целлюлозные Аккорд Black 4+1 шт (18402385)

Оценка пользователей 3.4/5
  • Юлія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 5

все залежить від вподобань. Особисто мені ці серветки здаються ідеальними. Колір не маркий, добре вбирають вологу і швидко сохнуть. Можливо порівнючи з іншими брендами, то вони дійсто не великі і не товсті, але для мене це і є зручність.

Достоинства:
    для домашнього використання

• ШамсІ
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 5

Геть тонкі, не вбирають нормально, одразу стають як мокрий шматок паперу

Достоинства:
    Колір
    Недостатки:
    Погана якість

Дякуємо за Ваш відгук! Ми обов'язково візьмемо до уваги Ваш коментар та зробимо все можливе щоб покращити якість нашої продукції. Ваш зворотній зв'язок допоможе нам у цьому.

• Катерина

Стильні серветки для прибирання
    Купила ці серветки для щоденного прибирання кухні та ванної — і вони повністю виправдали очікування. Матеріал дуже добре вбирає вологу, не залишає розводів і легко прибирає як воду, так і дрібний бруд

• Катерина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 5

Жахлива якість: тонкі і маленькі

Дякуємо за ваш вибір продукції TM Фрекен БОК та за зворотний зв’язок. Нам важливо забезпечувати високу якість наших товарів, і ми уважно аналізуємо всі ваші відгуки. Ми вже передали інформацію на виробництво для детального розгляду ситуації. Наша команда проводить додатковий контроль якості, щоб гарантувати відповідність продукції вашим очікуванням. Ваші коментарі допомагають нам ставати кращими! Якщо у вас є деталі щодо партії товару (дата виробництва, артикул), а краще зразок, будь ласка, зверніться на нашу гарячу лінію 0 800 300 139 і надайте цю інформацію - це допоможе швидше вирішити питання.

• Ірина Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 5

В цей раз дуже погана якість… Такі тонкі, що використовувати можна не більше 3 днів (

Дякуємо за ваш вибір продукції TM Фрекен БОК та за зворотний зв’язок. Нам важливо забезпечувати високу якість наших товарів, і ми уважно аналізуємо всі ваші відгуки. Ми вже передали інформацію на виробництво для детального розгляду ситуації. Наша команда проводить додатковий контроль якості, щоб гарантувати відповідність продукції вашим очікуванням. Ваші коментарі допомагають нам ставати кращими! Якщо у вас є деталі щодо партії товару (дата виробництва, артикул), а краще зразок, будь ласка, зверніться на нашу гарячу лінію 0 800 300 139, або в наші соціальні мережі - і надайте цю інформацію - це допоможе швидше вирішити питання.

• Наталія Г***

Вітаю, прийшли кольорові серветки

Достоинства:
    Не знайшла
    Недостатки:
    Інший колір

• Олена В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 5

Прийшли серветки іншого кольору (різнокольорові), хоча я вказувала саме ці і по чеку мали прийти ті, які я замовляла більш ніколи не замовлятиму на Розетці, не дуріть людей!

Недостатки:
    Не той товар

• Вікторія П***

Замовляла сірі, отримала кольорові

Недостатки:
    Не той колір

• Светлана Х***

Дуже тонкі

Достоинства:
    Колір

• Юлія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 5

Звичайні вологопоглинаючі серветки, тішить що всі 5 штук в упаковці сірого кольору.

• Анна Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 5

Дуже якісні серветки,гарного кольору. Єдиний недолік,їх постійно нема в наявності

Достоинства:
    Колір
    Недостатки:
    Немає в наявності

Дякуємо за вибір та відгук! Раді, що Ви обрали наш продукт! Ми обов'язково пропрацюємо питання наявності продукції.

• Наталья Ш***

Дуже зрузні

• Ганна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 5

Звичайні серветки. Красивий колір.

Достоинства:
    Хороші.