Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Клавиатура проводная Frime MoonFox 3Color USB (FLK18210)

Оценка пользователей 4.01/5
  • Юлія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Раскладка: Английская / Русская / Украинская

Зручна у використанні

Представник бренду

Юліє, вітаю! Дякуємо за відгук, користуйтесь із задоволенням!

• Євген

Не работают некоторые клавиши,что делать?

• Євген Р***

Хочу доповнити,світиться тільки червоним,ні кольори не побачив нажаль.Не працюють

• Євген

Не працюють кнопки рус.-к,е,щ,а,п,д,м,и,ю
      4,5,9 і це тільки ті що навскидку пройшовся...

Представник бренду

Євгене, вітаю! На жаль, інколи трапляється виробничий дефект. Нам шкода що вам попалась саме така клавіатура. Просимо вас звернутись по гарантії до продавця, ми замінемо клавіатуру на нову.

• Валентин В***

Зручна не висока кнопки нажимаются мягкой и тихонька материал такий приколыний

Представник бренду

Валентине, вітаю! Дякуємо за відгук! Користуйтесь із задоволенням.

• Володимир П***

Клаву отримав, за свій прайс топ, хотів саме з невисокими клавішами. Всі кнопки працюють, підсвітку працює, навіть регулюється яскравість

Достоинства:
    Ціна, ергономіка, вигляд, функціонал, котику сподобалась)
      Представник бренду

Володимире, вітаю! Дякуємо за відгук! Користуйтесь із задоволенням!

• Артем М***

Швидка доставка. Помірна ціна. Якісні матеріали та збірка. Зручна у користуванні. Приємний звук клавіш. Колір підсвітки дуже гарвний. Особливо ражує наявність та вдале розміщення окремої кнопки для зміни кольору підсвітки та її вимкнення. Приємний дизайн. Нічого не заліпає, не ковзає. Загалом, те, що треба для домашнього чи офісного користування.

Достоинства:
    Якість перевищує ціну
      Представник бренду

Артеме, вітаю! Дякуємо за розгорнутий відгук! Приємного користування!

• Володимир Д***

Вже 5 років пройшло як купив дану клавіатуру. 2 рази вона приймала гарячий чай на себе але досі працює. Жодна клавіша не залипла, працює ідеально. За цей час лише стерлось деякі клавіші але це окей як на мене. Клавіатура вже як рідна

Достоинства:
    Ціна, надійність
      Представник бренду

Володимире, вітаю! Дякуємо за відгук! Продуктивного користування і надалі!

• Виктор Ч***

Агонь

Представник бренду

Вікторе, вітаю! Дякуємо за відгук, користуйтесь із задоволенням!

• Артем Г***

Прикольна клавіатура, вже другий рік працює, іноді западає лівий shift, але не особо напрягає, є прикольна фіча про яку виробник не сказав, якщо використати комбінацію клавіш fn підсвітка клавіатура буде працювати в режимі переключення кольору сама як гірлянда, прикольний ефект як на топових клавах)

Достоинства:
    зручний хід клавіш, підсвітка
    Недостатки:
    іноді з часом западає лівий шифт
      Представник бренду

Артеме, вітаю! Дякуємо за відгук! Користуйтесь із задоволенням!

• Ярослав З***

Клавиатура за свою цену прекрасна, подсветка красивая, 3 цвета даже, а не 1, тихая что самое главное для меня и клавиши низкие

Достоинства:
    Соотношение цены и качества
    Недостатки:
    Когда включаю жёлтый цвет, он горит 5 секунд и сам переключается на красный :( Может брак?
      Представник бренду

Ярославе, вітаю! Дякуємо за відгук!
      Перевірте, будь ласка, клавіатуру в іншому роз'ємі. Якщо дефект підсвітки збережеться, просимо Вас скористатись гарантійним обслуговуванням ссылка
      У разі підтвердження дефекту замінено клавіатуру на нову.
      Бажаємо приємного користування!

Неработают 12 кнопок

Достоинства:
    Недостатки:
    Кнопки неработают

• Александр П***

Шесть кнопок на клавиатуре неработают . Барахло полное как можно так халотно к клиентам относится

Достоинства:
    Недостатки:
    Кнопки ее работают 6 штук
      Представник бренду

Олександре, вітаю! Нам шкода що сталась така ситуація.
      На жаль, інколи трапляється виробничій дефект. Просимо Вас звернутись до продавця за гарантійним обслуговуванням ссылка
      Вам буде замінено клавіатуру на нову.

• Александр П***

Не ответа не привета. Уже неделя прошла как отправил клавиатуру обратно. Не денег не звонков

• Елена А***

Користуюся активно більше двох років і наразі вірішила купувати нову. Спочатку було все добре, але після року користування стерлося багато букв,потім почали заїдати шифт та ентер, та вона нещадно скрипить і клацає, - зараз з маленькою дитиною це критично

Достоинства:
    класно виглядає спочатку та добре працює підсвічування
    Недостатки:
    швидко стираються літери на кнопках, шумна, почали заїдати шифт та ентер
  • О.М. Г***

У мене вже їх дві, півтора роки, працюють, задоволений.

Достоинства:
    можна вибрати колір підсвічування: червоний, жовтий, зелений. Три рівня яскравості, або вимкнути зовсім.
      Представник бренду

Добрий день! Дякуємо Вам за покупку та відгук! Тривалого користування та приємних вражень!

• Ольга Ш***

Все клавиши работают, товаром довольна

Достоинства:
    Удобное нажатие клавиш
    Недостатки:
    Не обнаружено
      Представник бренду

Добрий день, Ольго! Дякуємо за покупку та відгук! Продуктиного та приємного користування і надалі!

• Віталій

Вид клавиатуры спустя 3 года использования, ожидал худшего. Иногда залипает левый шифт, в остальном проблем нет, учитывая цену на момент покупки (насчет текущей даже не подскажу).

Представник бренду

Добрий день, Віталію! Дякуємо що поділились власним досвідом використання даної моделі у відгуку! Продуктивної експлуатації і надалі!*9

• Олександр Р***

Придбав клавіатуру, на пошті підключити до ноутбука перевірити не дозволили. Вдома виявив що клавіші A Q Z Tab Escape майже не працюють. Ззовні ніяких пошкоджень немає, механічно клавіші працюють як інші.

Достоинства:
    Не встиг помітити
    Недостатки:
    Не завжди спрацьовують кілька клавіш, навіть якщо тиснути дуже сильно
      Представник бренду

Добридень, Олександре! Нам шкода що сталася така ситуація. Можливо, цей екземпляр має несправність або трапився брак. Просимо Вас звернутись до продавця ссылка
      Якщо це заводський брак, то для Вас передбачена заміна на новий пристрій
      Сподіваємося, Ви ще матимете змогу оцінити переваги техніки Frime!

• Володимир Ф***

Всім рекомендую

Достоинства:
    Якість, надійність, ціна
    Недостатки:
    Не виявив
      Представник бренду

Добрий день, Володимире! Дякуємо за відгук та вибір ТМ Frime! Тривалого користування та приємних вражень!

• Александр С***

Удобная , система клавиш практичная

Достоинства:
    Подсветка
      Представник бренду

Добрий день, Олександре! Дякуємо за покупку та відгук! Приємного користування і надалі!

• Евгений О***

Це моя друга клавіатура цієї фірми, минула протрималась років 5 і почала залипати клавіша W. Мені в ній все подобається, присутня підсвітка , м'який та тихий хід клавіш. Вночі працювати дуже зручно, очі не ріже

Достоинства:
    Не дорога, тихі та м'які клавіші, 3 кольори підсвітки
    Недостатки:
    Минула клавіатура цієї ж фірми через 2 роки почали зтиратись букви з клавіш. На цій я думаю буде теж саме
      Представник бренду

Добрий день, Євгене! Ми вдячні Вам за вибір клавіатури! Раді, що Ви задоволені використанням цієї моделі, а також поділилися власними враженнями про її роботу в цьому відгуку. Бажаємо тривалого користування та приємних вражень!

• Никита Я***

За всю историю историю покупок у меня впервые такое, что мне присылают два подряд бракованных товара. Не рекомендую к покупке

Недостатки:
    Высокий уровень брака
      Представник бренду

Добрий день, Микито! Нам шкода що сталась така ситуація. Процент брака складає менше 1%, а саме 1 бракоівана клавіатура на 130-140 штук проданих. Але ми враховуємо недоліки і прагнемо зменшити відсоток браку.
      Дякуємо за відгук та що обрали наш бренд!

• Олександр А***

Все добре працює, користуюсь десь 2-3 дня. Підсвітка теж працює гарно, як і всі клавіши

Достоинства:
    За свої гроші непогано
    Недостатки:
    Наче немає
      Представник бренду

Добрий день, Олександре! Дякуємо за відгук! Приємного користування і надалі!

• Віталій

Поділіться секретом як ви білий колір включили ))

• Руслан

Тоже интересует, как вы зделали белую подсветку на ней?
      Или может представитель бренда знает ответ?

• Никита Я***

Не знаю как обстоят дела с остальными клавиатурами данной модели, но конкретно у этой были проблемы с нажатием клавиш, а именно space, g, h и esc. Однако прошло около месяца и данная проблема наконец-то исчезла (надолго ли?), перед этим конкретно подпортив впечатление о товаре

Достоинства:
    Подсветка(ещё и целых три цвета на выбор), на фоне клавиатуры из 2000х отклик на нажатие у неё быстрее
    Недостатки:
    Проблемная клавиатура, лучше что-то подороже присмотреть
      Представник бренду

Добрий день, Микито! Нам шкода що Ви отримали негативний досвід при користуванні клавіатури. Якщо дефект з'явиться знову, прохання звернутись по гарантії до продавця. Сподіваюсь, Ви ще матимете змогу відчути переваги техніки ТМ Frime!

• Скоростецький Я***

Пользуюсь уже больше 2 лет

Достоинства:
    не дорога. качественная. рекомендую
    Недостатки:
    не знайшов
      Представник бренду

Дякуємо за відгук! Приємного користування надалі!

• Гліб С***

Купував ще у літку 2021 року і лише зараз вирішив змінити клавіатуру на іншу без нумпаду, хоча весь цей час ця клава працювала в мене бездоганно, за майже два роки користування жодна клавіша не почала залипати, звук натискання не дратував, жодних глюків чи несправностей не було, дійсно гарна клавіатура за ті кошти, котрі я за неї віддав

Достоинства:
    дизайн, зручність, підсвітка, матеріал дроту
    Недостатки:
    якість фарбування

• Станіслав Б***

Взагалі не раджу, клавіатура живе сама по собі, може відключитися сама і відключити навушники, а щоб заново ввімкнути клавіатуру треба перезапускати комп'ютер тому що єдине що працює так це підсвітка, і не дай бог зацепити клавішу меремикання кольору підсвіткі, клавіатура починає блимати як новорічна гірлянда і перестають працювати клавіши, і після цього треба перезапускати пк щоб заново все запрацювало і не факт що надовго. Так ще і клавіша Shift яка кожне друге натискання залипаэ. І проблема не в пк, тому що друга клавіатура добре працює, а в цьому шматку плостмаси. НЕ РАДЖУ КУПУВАТИ!

Достоинства:
    Дизайн, розмір клавіш.
    Недостатки:
    Залипає шифт, ввдключається коли їй заманеться, глюконута
      Представник бренду

Добридень, Станіславе! Нам шкода що сталася така ситуація. Можливо, цей екземпляр має несправність або трапився брак. Просимо Вас звернутись до продавця ссылка
      Якщо це заводський брак, то для Вас передбачена заміна на новий пристрій
      Сподіваємося, Ви ще матимете змогу оцінити переваги техніки Frime!

• Роман Г***

Та ж проблема

• Олексій

комп і ноут лишились вдома, клавіатура виїхала зі мною з окупації

Достоинства:
    підсвітка: можна вибрати колір по настрою і яскравість. Тут 100% задоволення
    Недостатки:
    іноді "залипають" клавіші
      Представник бренду

Добридень, Олексію! Ми вдячні Вам за відгук на клавіатуру ТМ Frime. Раді, що Ви у безпеці та бажаємо успішного користування і надалі!

• Станіслав Б***

Клавіатура гарна, приємний дотик, але жовтий колір змахує більш на зелений, а також не якісно нанесена фарба на клавіші, а так все добре)

Достоинства:
    Недостатки:
    Якість фарбуваня клавіш

Дякуємо за відгук!)

• Володимир М***

Купував 6 травня 2021 року. Нарікань нема окрім того, що клавіші дещо зі скрипом рухаються. А ще трохи стерлися деякі клавіші. В цілому, коли я купляв її за 359грн, була цілком непоганою

Достоинства:
    Ціна, дизайн. Монолітна підсвітка (суб'єктивно)
    Недостатки:
    Скрип клавіш, стирання клавіш
  • Руслан Л***

Користуюсь уже півтора року, в принципі з справністю проблем майже нема. Прохання от яке, купіть інженерам абетку на ній не вистачає букви "..." я не можу написати цю букву так як печатаю цією клавіатурою)

Достоинства:
    Ціна, якість
    Недостатки:
    Не вистачає клавіш
      Представник бренду

Руслане, доброго дня! Могли б вказати попередню та наступну букву в алфавіті за тією, що не можете набрати), але це жарт, звичайно.
      Ми, як на нашому сайті, так і на сайтах продавців показуємо клавіатуру повністю. Власне на Розетці це перше головне фото, там видно все, і що шифт лівий великий, і відсутність букви "Ґ", але це не наші інженери винні, це тип клавіатури такий, за відсутністю букви "ґ" є інші переваги цієї моделі.
      Що стосується букви "Ґ", яка не передбачена в клавіатурах з "довгим шифтом" лівим (клавіша Shift ліворуч), так от в такого типу клавіатурах не передбачена ця буква взагалі, бо, зазвичай, її розташовують саме біля лівого шифта, як що дозволяє місце.... Але, щоб її набрати достатньо затиснути правий Alt та букву "г", при цьому має бути вибрана українська раскладка.

• Юрій Н***

Побачив що тут відповідає представник бренду, вирішив встромитись, бо хочу отримати офіційний коментар. Отже: представник зазначав що фарба яка стерлась за 2 роки це гарний показник для клавіатури такого ціновного сегменту. Можливо, але фарба з клавіш васд стерлась у мене за 2 місяці. Це на рівні дешевих китайських клавіатур. Чи вважае представник бренду нормальним такий термін служби фарби? Далі Низька надійність клавіатури вражає, починаючи від того що заклинює шифт, і продовжуючи тим що деякі клавіші перестають натискатись з першого разу. Наприклад мінус чи пейдж ап. Та сама критична проблема це те що клава вимикаеться на жовтій підсвіткі. Це критична проблема яка виникае протягом 3-4 місяців використання клавіатури. Оце вже явно рівень навіть не китайських ноунеймів. У цьому розрізі, я би хотів зазначити що це проблема систематична, це не просто особливості конкретної клавіатури, пк чи умов використання. Я можу це стверджувати, бо володію вже другою клавіатурою ціеї моделі, та отримав ті ж самі проблеми, а саме залипаючий шифт, витирання фарби та відключення клави на жовтій підсвіткі. Тобто робота над помилками не велась. Це дуже засмучує, бо по факту клавіатура в свому ціновому сегменті серед лоупрофіль клавіатур, дуже гарна по дизайну. Тому і вирішив дати другий шанс, а по факту отримав дві не робочі клавіатури по ціні однєї але вище по якості. Звісно представник бренду пропонує замінити клаву на нову, але чи буде хтось гратись відправляючи стару клаву та чекаючи нову? Сумніваюсь, тож роблю вибір на користь іншої, в тричі дорожчої клавіатури. Хоча ці гроші міг би мати цей бренд якби клава трималась хоча б рік без критичних зауважень.

Достоинства:
    Дизайн
    Недостатки:
    надійність

Добрий день, Юріє!

Дякуємо за відгук!
      Цих клавіатур продано більше 10 тис штук. На даний момент, в брак прийшло менше 100 штук, а саме: 87. найрозповсюдженіший брак - не працюють клавіши деякі, робимо заміну, без намагань ремонтувати, на новий виріб.
      Що до витирання клавіш, можу лише сказати, що це дуже залежить від типу натискання на клавіши. Якщо у вас "нігтьовий" тип натискання, то будь-яка клавіатура, яка буде з кирилицею, буде стиратись, на жаль, в цьому ціновому сегменті клавіатур з підсвіткою. Це пов*язано з тим, що кирилицю можливо нанести тільки гравіюванням, а це може призводити до стирання. Тип виробництва клавіш double injection може використовуватись лише на кнопках з англійськими літерами (це пов*язано з типом виробництва на заводах). Що до залипаючого шифта - це гарантійний випадок, при умові, що клавіатуру не заливали, особливо солодким напоєм, не їли над нею, перепрошую та не використовували в пильному приміщенні. Але ж я розумію, що це не про ваш випадок), тому пропоную, все ж таки здати клавіатуру для обміну на новий виріб. Чекаємо вашу клавіатуру для обміну та ще раз дякуємо за відгук.

• Юрій Н***

Дякую за відповідь, та самий критичний недолік це вимикання клавіатури на жовтій підсвіткі. Розумію що у вас повна статистика по браку, але ця проблема виникла у мене на двох клавіатурах, в двох різних пк та в в різних приміщеннях. Тож це проблема саме клавіатури. Всі інші проблеми можна пережити, але ця проблема критична, як на мене.

Представник бренду

підкажіть, будь ласка, в який момент висне клавіатура? замовлю сьогодні ж тести десятка клавіатур зі складу, щоб з*ясувати сю проблему. отож прошу описати в який саме момент висне і що ви робите в той момент, як починає зависати клавіатура. Дякую!

• Олександр

Чи то подорослішав, чи постарів - поміняв супер-геймерську клаву з райдужною підсвіткою на щось більш стримане. Подобається набагато більше.
    Але є прикол. Коли забагато тицяти на клавішу перемикання підсвітки - клавіатура відвалюється від компа. А разом з нею ще мишка (шо?). Лікується тільки перезагрузкою.

Достоинства:
    Зручна, стриманий гарний дизайн, достатньо регулювань підсвітки.
    Недостатки:
    Окрім описаного вище, хотілося б мати можливість перемкнути первинне призначення F-клавіш на мультимедійні, щоб не тиснути щоразу Fn. Така фіча зазвичай є в ноутбуках.
  • Дмитро

Пластик поганий - гнеться та скріпить. Три варіанти підсвітки працюють, але так як щоразу після перезавантаження те треба перемикати з червоного на інше...напрягає, тому по суті не використовую. Ну підсвічує в темряві літери - і добре. W, a, s, d, space дещо протерлись за два роки, але при цьому надписи символів читаються чітко. Shift та Enter в процесі роботи можуть просто застрягнути в корпусі після натиску і те було з самого початку використання. Є клавіші які вже майже не контрольвані - спрацюовують під вагою пальця, без натиску і як результат - замість одного знаку їх два-три. В цілому - якщо по мінімуму то можна користуватись, довго на ній працювати - вже не комфортно.

Достоинства:
    Досі працює(купляв **.06.2020)
    Недостатки:
    Достатньо щоб сьогодні я дивився на інші моделі, не зважаючи на те, що зараз нею користуюсь
      Представник бренду

Дмитре, Дякуємо за Ваш відгук! дивлячись на те, що ви граєте на клавіатурі, бо в інакшому випадку, у Вас би клавіши окремі (w.a.s.d) не зтерлись би...клавіатура працює вже два роки. З огляду на ціну цієї клавіатури, вважаю, що це гарний показник, Вам так не здається?) Бажаємо Миру Вам, Дмитре та аксесуарів компьютерних, які Вас задовільняли би повністю)

• Анатолий Г***

Пользуюсь почти месяц.
    Подсветка работает.

Достоинства:
    Не дорого и кнопки видно чётко
  • Сергей

Я захотел изменить цвет он меняется но клавиатура все равно отключается. Переставлял USB 3.0 на другие места но проблема не испарилась

Достоинства:
    Недостатки:
    иногда во время роботы с клавиатурой она перестает работать. Отключается.
      Представник бренду

Сергей, может есть смысл обратиться к продавцу за заменой на новое изделие? понятие "иногда" очень абстрактное, просим при передаче в сервис, более корректно описать дефект. Напоминаем, что, при подтверждении заявленного дефекта, изделие не ремонтируется, а меняется на новое, на протяжении всего гарантийного срока(24 мес).
      Благодарим за отзыв!

• Андрей

Учитывая цену, то тут сложно что-то требовать (когда покупал, то она была на 100 грн дешевле чем сейчас). Тут дешевый пластик, неравномерная подсветка, тонкий шнур. С самого первого дня вела себя довольно странно при подключении к компу (и дело не в конкретном usb или компьютере, т.к. пробовал на разных устройствах): могла не сразу определится, отключится в какой-то момент, иногда переставали работать некоторые клавиши.

В конце концов, умерла она где-то через пол года и ни комп, ни ноут ее не "видят" (подсветка также не работает).

Так что, лучше докинуть деньги и взять что-то нормальное.

Недостатки:
    Проработала где-то пол года и перестала определяться компьютером
      Представник бренду

Андрей, добрый день! на данное изделие обменная гарантия в течении 24х месяцев. Потому рекомендуем обратиться к продавцу за обменом на новое изделие, в случае отсутствия мех повреждений и если клавиатура не была залита. Вам выдадут замену.

• Дмитрий

Пользуюсь с ноября 20 года, полет нормальный, клавиатура отличная

Достоинства:
    Цена, качество
    Недостатки:
    Пару клавиш слегка стёрлись, но за 15 месяцев это нормально