Отзывы покупателей о Упаковка жидкого мыло Fruttino Lemongrass 460 мл х 2 шт (2000998942564)

Код:  498711984
  • Сніжана Ш***
    Продавец: Rozetka

Рідке мило "Chisto" Fruttino Lemongrass- це про абсолютну чистоту, природну силу та свіжість Воно допоможе тобі підбадьоритися рано-вранці або повноцінно розслабитися наприкінці дня: його аромат знімає почуття втоми, усуває млявість і апатію. Рекомендую всім

Достоинства:
    Рідке мило "Chisto" Fruttino Lemongrass просто закохалася в нього
  • Юлія Ю***
    Продавец: Rozetka

Хочу лишити відгук що це чудове мило для рук - має дуже приємний аромат, мені сподобався.
    Використовувала його десь тиждень - руки взагалі не сушить. Буду купляти ще і думаю взяти на пробу інші аромати цього виробника! Так як, Бренд Чисто - супер якість за гарну ціну!

Достоинства:
    приємний аромат
  • Паничук Т***
    Продавец: Rozetka

Нещодавно відкрила для себе класнюче, освіжаюче мило від ТМ Chisto. Воно не просто очищує, а ще й доглядає за шкірою рук, залишаючи по собі приємний аромат. Легке у спіненні,зручне у використанні бо чудово дозується. Мені прямо дуже подобається. Раджу і вам.

Достоинства:
    Густа консистенція, гарно повниться, чудово очищує, має по'мякшуючий ефект
    Недостатки:
    Не виявила
  • Лилия Л***
    Продавец: Rozetka

Мило класне,добре піниться,має приємний(не різкий) запах,на руках залишається приємний аромат,не сушить шкіру,а навпаки пом'якшує ніжна консистенція.Буду пробувати інші аромати

Достоинства:
    Не висока ціна,не сушить шкіру