- Любов П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Діти в захваті
Добрий день! Дякуємо за ваш відгук. Ми раді, що ви залишилися задоволені придбанням товару.
Впевнені, що ваші позитивні враження збережуться і при наступних замовленнях. З повагою, представник постачальника
- Олена Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудова, велика та зручна палатка
- Дар'яОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
мені подобається, легко розкладається, дуже великий і просторий
- Достоинства:
- ціна
- Недостатки:
- як розклали побачили дирку
- Ольга М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купувала заздалегідь, коли доня ще тільки народилася. А от як почалися вже ігри на підлозі - дістали. Чудовий простір для діток від 4 міс. І як підросте буде любити гратися і вдома і на вулиці і біля озера.
- Достоинства:
- Легкий, компактний, яскравий
- Недостатки:
- Ну можливо не довговічний, треба обережно користуватися.
Добрий день! Ми щиро вдячні за ваш позитивний відгук. Нам важливо отримувати зворотний зв'язок, і приємно знати, що ви залишилися задоволені результатом.
Будемо раді бачити вас знову серед наших клієнтів. З повагою, представник постачальника
- Филипп К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Катерина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Класна платочка, дитина в захваті
- Ася К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Цей намет просто знахідка для малюка. Скласти дві хвилини, поставити в куточок, і готове. Легкий, м’який, колір приємний. Дитина щаслива, виглядає гармонійно у кімнаті