- Катерина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Немає прошитих кишень щоб зафіксувати металеві палиці
Добрий день! Дякуємо вам за покупку і зворотний зв'язок - ваша думка допомагає нам ставати кращими. Усі ваші зауваження ми уважно вивчимо й обов'язково візьмемо до уваги, а також передамо на виробництво. З повагою, представник постачальника
- Ганна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хорошая палатка, дети вдвоём там нормально помещаются. Хорошая конструкция, быстро собирается.
- Достоинства:
- Хорошая вместительная
- Недостатки:
Добрий день! Ми щиро вдячні за ваш позитивний відгук. Нам важливо отримувати зворотний зв'язок, і приємно знати, що ви залишилися задоволені результатом.
Будемо раді бачити вас знову серед наших клієнтів. З повагою, представник постачальника
- Артем К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Палатка приїхала в сумочці-чохлі, це зручно. Зібрали легко. Сину подобається дуже
Добрий день! Дякуємо за ваш відгук. Ми раді, що ви залишилися задоволені придбанням товару.
Впевнені, що ваші позитивні враження збережуться і при наступних замовленнях. З повагою, представник постачальника
- Владислав С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дитинці сподобався наметик. Хороша якість, прошитий добре. Бавиться тепер в ньому цілими днями. Не знаю як скоро надоїсть, але зараз дуже подобається
- Александр Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Був до цього інший непоганий. Цей мені здається навіть краще
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Досить містка. Замовили дві. Одна зверху (сумочка) була брудна та з какашками від мух. Було не приємно, але посилку забрали, бо діти чекали палатки. Також зав'язки (для кріплення каркасу) слабуваті.у обох за добу по одній зав'язці порвалися. Взимку тепло - акумулюється тепло, влітку буде душно.
Вітаємо! Вдячні, що обрали нашу продукцію і поділилися враженнями. Нам важливо знати, наскільки ви залишилися задоволені, і особливо - що могло залишити у вас негативне враження. З повагою, представник постачальника.
- НАДІЯ Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний намет, навіть кращий ніж у нас був. Подобається що ось ці металеві спиці на резинці, також добре прошиті кармани для спиць. Ще є чохол.
- Достоинства:
- Мені подобається, ще й ціна
- марія л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
це наш другий намет і він чудовий, маемо двох діток і вони гарно розміщуються всередині ще і місце для іграшок залишаеться, без проблем можна переносити з однієі кімнати в іншу- тримає форму, 2 віконця допомогають слідкувати за дітьми всередині ))
- Достоинства:
- Гарна якість, велика, тримає форму, не має сторонніх запахів
- Игорь Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дитина буквально поселилась у ньому. Легкий, зібрали без мороки, всередині просторо й затишно. Синій колір яскравий, але не кричущий. Став у кімнаті як рідний
- Кирило Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дитина ховається, читає, грається. Ідеальна покупка для домашніх ігор і затишку
- Артем К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дитина в захваті від цього намету, має свій будиночок, де грається годинами. Легкий, швидко збирається й займає мало місця.
- Валерия К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Замовили цей намет-будиночок для дитини і він відразу став улюбленим місцем. Добре виглядає у кімнаті, матеріал приємний на дотик. Легко склали і поставили, дитина щаслива, бо має свій “куточок”. Дуже крута покупка для ігор чи читання. Рекомендую батькам, які хочуть подарувати дитині щось затишне
- Катя Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Намет супер для дитини! Легкий, компактний і гарний. Став його в кімнаті, і дитина вже має свій куточок-домік. Матеріал тонкий, але достатній, збірка швидка.
- Ірина Д***Продавец: Rozetka
Прийшов зовсім інший намет. Розчарована магазином.
- Недостатки:
- Товар не відповідає тому що на фото