Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Детское кресло FunDesk Ottimo Grey

• Людмила
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

За доволі високу ціну очікування не співпало з реальністю через несправність підйомного механізму

Достоинства:
    Гарний вигляд, блокуються коліщатка коли дитина сідає і це унеможливлює катання на кріслі
    Недостатки:
    Через кілька днів користування перестало фіксуватися положення сидіння, опускається від найменшого руху у крайнє нижнє положення
    • Людмила

Хочу доповнити свій відгук інформацією про представника постачальника. Звʼязалась з ним. Запропонували спосіб вирішення проблеми з опусканням сидіння, швидко вислали нову деталь. Після заміни деталі проблема вирішена.

Добрий день.
      Вдячні вам за ваш відгук та зауваження, оскільки це дозволяє нам постійно покращувати наші продукти та послуги.

• Тетяна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Дуже задоволена покупкою. Крісло зручне навіть для мене дорослої. Матеріали якісні, зручне, є блокування коліс. Одні переваги)

• Таня П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый

Через два тижні перестав триматися, стіл опускається вниз

Достоинства:
    Гарний вигляд
    Недостатки:
    Через два тижні почав спускатися вниз і не тримається
  • Инга Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Долго выбирала, понравился дизайн кресла и его цена. Покупала под стол 74 см, идеально подошел, на самом верхней позиции, подставку для ног установили также. Ребенок доволен.

Достоинства:
    удобное, легко собрать, приемлемая цена.
    Недостатки:
    колеса блокируются во время сидения, но ребенок сам не может подвинуть стул к столу из-за этого.
  • Татьяна Х***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Після тижня користування чомусь почав опускатись самостійно коли на нього дитина сідає
    Хочеться послухати в чому може проблема продавця

Достоинства:
    Гарний
    Недостатки:
    Не зрозуміло чому механізм сам опускається

Добрий день! Зверніться, будь ласка, до сервісного центру постачальника за телефоном +38 066 962-74-08 для усунення проблеми.

• Полина М***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

В кресле очень удобные регулировки, есть блокировки колес, кресло сделано с качественных материалов, не дорогое, сохраняет осанку ребенку!

Достоинства:
    Удобное, не дорогое
    Недостатки:
    не нашли
  • Юлия Г***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Кресло мне понравилось тем что его очень легко собрать даже девушкам, регулируется, ребенку за ним очень удобно сидеть.

Достоинства:
    Удобное, регулируется, легко собрать
    Недостатки:
    Еще нету
  • Natalya C***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый

Стульчик супер, полностью соответствует описанию, цвет яркий, качество хорошее. Очень крепкий и устойчивый. Товар получили вовремя, без проблем, хотя перед новым годом это сложно.

Достоинства:
    Качество
    Недостатки:
    Не обнаружены