Брали цей комплект аж у 2021 році, витримав багато чого) хочу написати подяку, бо досі ним користуємось і все ціле, навіть стілець, хоча донечка полюбляє на ньому гойдатися)) зараз початок 3 класу онлайн навчання і нам достатньо місця і для планшета і для підручника, тай для зошита. А все дрібне приладдя добре зберігається в відвіжному ящічку)
Дуже гарний, зручний і якісний комплект!! Задоволені на 100%.
Отримали парту вчасно,якість непогана ,але неповна комплектація,відсутній один гачок.
Доброго дня! Дякуємо за звернення. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в техпідтримку.
Парта гарна, легко збирається.Доставили швидко.Але подарунок який повинен бути відсутній
Все чудово.
Парта чудова, міцна, розміри підійдуть як для дошкільнят, так і для всієї молодшої школи. Порадувала надзвичайно детальна інструкція та наявність всіх інструментів, які необхідні)
Хорошая качественная парта, собирается не сложно, понравилось решение с ножками что можно сделать чтобы они были прорезиненные и не скользили, или пластмассовые и скользили.
Чудовий комплект, міцний пластик, лампа в подарунок. Лише фіксація висоти стільця перестала працювати через декілька проведених змін висоти.
Добрий день! Зверніться, будь ласка, до сервісного центру постачальника за телефоном +380669627408 для усунення проблеми.
Парта гарна. Дитина задоволена. Приємною несподіванкою було наявність лампи
Все добре,приїхала швидко,всі детальки є,легка в збірці АЛЕ засмутило як мене так і дитину відсутність лампи!!!Дуже сумно що одні отримують все(лампу,підстаканник),а інші ні(((
Питання вирішено.Звʼязався продавець та в найкоротший термін вислав нам лампу)Ми задоволені!!Дякую!
Навіть не знаю як підібрати слова((
Замовили парту дитині на подарунок під ялинку. Забираючи на НП, подивилися, що коробка ціла, відкрили, деталі всі гарно складені, тому не стали добиратися до самої поверхні стола. Ніколи раніше проблем не було. Але не цього разу.
Новорічна ніч! Дитина тішиться подарунком, але розпакувавши, стали збирати до купи, і ось він, "подарунок на подарункові" - по діагоналі поверхні подряпина, гарна така. ( Ще й до того ж видно, пляму, де вже до нас її намагалися стерти) . АЛЕ НЕ ВИЙШЛО!
ну, думаємо, що кому вже пред'являти!
Але на цьому подарунки не закінчилися.
Я такого ще не бачила : на ніжках парти наклейка з роз'ясненням рівнів регулювання висоти, а під нею.... ой-ой-ой,... довге, чорне...волосся. Видно, у "красуні" яка клеїла ту наклейку, авітаміноз на зиму. Смішно, як би не було так бридко((((
Настрій зіпсований, парта подерта, гарний такий подарунок під ялинку.
Дякую Вам Розетка!
І що кому тепер казати?
Шановні покупці, все ж таки правдива приказка: Довіряй, але перевіряй! Всім раджу користуватися нею при замовленні товару на Rozetka.ua
Зручний, цікавий, мобільний комплект для навчання дитини. Моєму сину дуже подобається.
Купила даний стіл зі стільцем для першокласника. Дуже швидко прийшов, все в комплекті було наявне, зібрали швидко. Відрегулювали положення для сина та пишемо вже за ним. Не дуже легко вдалось по зросту підібрати, бо не хотіло фіксувати положення. Якось справились, але як потрібно буде піднімати, знову прийдеться постаратись(
Зовні вигляд парта і крісло досить якісні. Плюс можна регулювати кут нахилу парти. Але механізм регулювання висоти парти і крісла виготовлено неякісно, зламався після декількох підйомів.
Добрий день, Андрій! Дякуємо за Ваш вибір та відгук. Зверніться будь ласка до сервісного відділу Постачальника за тел.0669627408 для оперативного вирішення проблеми.
Покупкою задоволена. Товар достойної якості, чесно кажучи чекала на гірше. Складати легко, є все необхідне, в т.ч. викрутка бонусом. Переживала, бо брали дитині на 11,5 років чи не буде малувата, але все супер, думаю ще 2-3 роки прослужить.
Добрий день! Дякуємо за вибір та високу оцінку якості птовару. Бажаємо приємного та тривалого користування.
Стол и стул очень качественный и прочный, мы довольны
Дякуємо за відгук. Чудовий вибір для організації робочого місця дитини.
Очень удобная парта для ребенка
Дякуємо за вибір та відгук. Чудовий варіант для організаціїї робочого місця дитини. Є можливість відрегулювати меблі відповідно до зросту малечі, нахил стільниці забезпечить зручність та правильну поставу дитини під час виконання завдань
Замечательный столик, понятная инструкция, никаких сложностей со сборкой, в комплекте даже отвертка и шестигранник. Всё целое и рабочее. Хотелось бы ящик выдвижной поглубже. А в целом все ок, без брака , лампа в комплекте, работает. Ребенок доволен, теперь все только за этим столом делает)
Доброго дня! Дуже приємно, що меблі, які ми постачаємо, подобаються найменшим користувачам. Дякуємо за Ваш відгук, а побажання - передамо виробникові.
Швидка доставка. Повна комплектація. Якісний товар. Купили донькі на 7 років ( подарунок). Дитина задоволена)
Товар соответствует описанию как по качеству так и по комплектации. Привезли в том цвете что заказывал через сайт. Заказ был обработан автоматически без созвона. Курьер заранее сообщил в какое время будет доставка. Ни каких нареканий по поводу сборки нет. Все детали для сборки в полной комплектации.
Розетка (или официальный представитель компании Fun Desk), пожалуйста дайте наконец-то окончательный ответ по стакану для канцелярских принадлежностей: он должен быть в комплекте или нет ? В инструкции по сборке (в перечне деталей) он не предусмотрен. На фото, в описании товара на сайте, - он есть. Где правильно ?
П.С. По факту стакан не прислали.
Где в описании написано что должен быть стакан?
Смотрите в фото по товару от Розетки: фотографии по номерам 7 и 11.
Далее, в фотографиях пользователей: Александр Рево - синий комплект - стакан есть, Василь Богач - серый комплект - стакан есть.
И еще - видео распаковки от Горохова Наталія - серый комплект - стакан есть, в него уложены инструменты для сборки: отвертка и ключ.
Так что стакан имеет место быть.
Комплектацию мог изменить производитель. Сейчас даже на оф. сайте в комплектации указаны только стол и стул.
А фото - для примера, наверное.
удобный,легкий в сборке стол,все расписано,я сама с ребенком могла собрать бы,но нам помогал(подстраховывал) папа.В эксплуатации стол и стул будем смотреть как покажет себя. Задавала вопрос про стакан,который на фото и должен быть в комплекте,но у нас его не было при распаковке,жду ответ! спасибо
Комплектация
Парта - 1 шт
Стул - 1 шт
Крючок для портфеля ― 2 шт
Ребёнок доволен, сам садится за парту-столик!
Покупали для ребёнка 3.6 года. Установили на минимальную высоту столик и стульчик, так что расти есть куда.
Лампа идёт в комплекте или нет?
Здравствуйте. Да
Заказали в Розетке, дошло очень быстро в г.Ирпень (доставка была на Новую почту). Заказывали ребенку 6 лет. Все Ок! Парта очень хорошая. Радует цена + качество. Советую. + Мы купили по акции )))
прийшла!але немає підстаканника який у всіх на фото!тому поки ставлю низьку оцінку!як вирішится питання відпишу
Доброго дня! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику через форму зворотнього зв'язку (внизу сторінки) для вирішення проблеми, ми з Вами зв'яжемось. В майбутньому, будь ласка, використовуйте цю форму.
С комплектностью все окей, начал сборку. На ножке стула из двух резьб на пластине одна проставлены совсем, вторая сорвалась от небольшого усилия. Хорошо есть варианты и возможность приварить две гайки. Это подарок на ДР, так что играться в отправку обратно, рекламации, звонки не было не сил не желания.
Товар супер малий задоволений, були проблеми із телескопічними направляючими, але виробник прислав нові за що вдячний
Рекомендую для діток, що йдуть в перший клас, і навіть раніше по віку, десь з п,яти років.
Подобається повністю!!!!!!
Товар доставили швидко це єдиний плюс, але парта прийшла не доукомплектована і з бракованою завісою, звернувмя до розетки, пройшло два тижні а проблему не вирішено, брав на подарок, як самі розумієте подарок подучився недуже
Доброго дня, Володимир! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику через форму зворотнього зв'язку (внизу сторінки) для вирішення проблеми, ми з Вами зв'яжемось. В майбутньому, будь ласка, використовуйте цю форму.
Дякую, проблему вирішено.
Хорошая парта,сделана из плотного, качественного пластика,легка в сборке,товаром довольны,а вот с доставкой были проблемы,3 раза переносили дату отправки,но в итоге отправили)парта и стул регулируются под рост ребёнка. В подарок лампа светодиодная. Всем советую.
Ужас!!! Розетка - позорище! Уже месяц с этим сломом мучаюсь! Привезли не тот, что я заказала. Сказали отправить обратно. И уже 2 недели ни ответа ни привета!!! Какого черта?!
Добрый день, Юлия! Спасибо за обращение, Ваш отзыв передан ответственному сотруднику через форму обратной связи (внизу страницы) для решения проблемы, мы с Вами свяжемся. В будущем, пожалуйста, используйте эту форму.
Сегодня приехал тол и стул. Переживала что бы был выдвижной ящик и он таки был)) в описании написано что рассчитана парта и стул на рост 170 максимум, но я со своим ростом 175 сижу отлично и очень удобно. Лампа в подарок тоже хорошая. Всё точно как на картинке. Надеюсь прослужит долго
Парта приехала без выдвижной полки!!! Для меня это был выжный критерий! Так никто на связь и не вышел за 2 дня.
Повідомте будь ласка чи вирішили вашу проблему, тоже хочем придбати з поличкою, але бачу що це системна проблема
Юлия,Добрий день,вирішили вашу проблему з видвижним ящиком,??,бо у нас вже більше тиждня пройшло і нічого.....
Столик і крісло гідні. Класні. Лампа що в компоекті тежтсупер + 3 рівневий режим освітлення. Діодна.
Стол и стул купили осенью 2018 года.до сих пор ребенок пользуется. Все нравится. Единственное сломался как то механизм который фиксирует высоту стола. Как его починить не знаем( получается что есть только первое положение и все, если поднимаю выше, то одна сторона держится, а вторая проседает ( жалко. А в остальном набор отличный