Отзывы покупателей о Коврик охлаждающий для животных Funny Animals 50х50 см (МС 160401-03)
Есть в наличии
- НаталяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Расцветка коврика соответствует фото, такая же яркая и симпатичная. Текстура поверхностей изделия плотная с обеих сторон, шерсть с неё легко удаляется, затяжек и дырок от когтей, думаю, не будет.
Сначала кошка была равнодушна к нему. Но данную проблему можно быстро решить: немного кошачьей мяты рекомендую рассыпать на коврик для привлечения внимания кисика. Теперь с удовольствием спит на обновке.
По поводу заморозки коврика в морозилке ничего не могу сказать, т.к. данная процедура не проводилась.- Представник постачальника
Дякуємо за відгук! Звертаємо увагу, шоб отримати охолоджувальний ефект, килимок рекомендується покласти в морозильну камеру на 15–20 хвилин.
- ЛіляОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший килимок, якісно пошитий, все ок
- Достоинства:
- ціна/якість
- Недостатки:
- ніяких
Дякуємо за теплий відгук!
Раді, що килимок вам сподобався та виправдав очікування.
Заглядайте до нас ще — маємо багато цікавого для хвостиків!
- Тетяна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Взяла для своєї киці, бо у квартирі вже душно, а вона дуже пухнаста, не сильно вірилось що вона буде на такому лежати, але по ходу вона зацінила)
- Достоинства:
- швидка доставка, допомогає
Дякуємо за чудовий відгук!
Дуже тішимося, що вашій пухнастій красуні сподобався охолоджувальний килимок! Він створений саме для таких випадків — коли спека стає викликом, особливо для тваринок із густою шерстю.
Нехай киця відпочиває з комфортом, навіть у найспекотніші дні!
- АльонаПродавец: Rozetka
Купила малому бо на підлозі не лежить , твердо,а на дивані спекотно ..
В холодильник клала десь на пів годинки,на пару годин хватає ефекту,така спекотна погода зараз що на більше не дуже хватає...
Гарний коврик,легко чистити , брали на пляж, струсив пісок ,скрутив і поклав у сумку..- Достоинства:
- Охолоджує,м'який
- Недостатки:
- Не знайшла
Дякуємо за відгук і детальний опис досвіду! Раді, що килимок виявився зручним і став у пригоді на пляжі. Дякуємо, що поділились враженням!