Передзамовляйте з вигодою до 10000₴ смартфони Samsung Galaxy Fold8 Ultra та Galaxy Fold8, з вигодою до 5000₴ Galaxy Flip8, беріть участь у розіграші трьох новинок - смарт годинників Samsung Galaxy Watch9

Отзывы покупателей о Коврик для животных Funny Animals охлаждающий 50 х 50 см Голубой (МС 160401-23)

• Олена Ч***

Дякую

• Марія К***

Викинуті гроши. Ефекту ніякого.

Достоинства:
    Недостатки:
    Не виконує охолоджувальну функцію і не подобається собакам, навіть як звичайний коврик

його потрібно охолоджувати і тільки потім він тримає температуру

• Марина

Килимок не має охолоджуваного ефекту навіть після морозилки. Виробник дуже зекономив на гелі, який би мав підтримувати температуру, цей гель прощупується але в такой незначній кількості, що в принципі ніякої ролі не грає.
    Товар не відповідає заявленим якостям

Достоинства:
    Недостатки:
    Товар не відповідає заявленим якостям

Ці килимки ми виготовляємо вже другий рік, і вони користуються попитом. Шкода, що саме у вашому випадку він не виправдав очікувань.

• Єлизавета П***

Мої дві кицьки і кіт не "зацінили" килимок. Ніхто на ньому лежати не хоче.Іноді кіт лізе під килимок і ганяє так по підлозі - грається.

Достоинства:
    міцьний
    Недостатки:
    поверхня легко миється

Дякуємо за відгук! Шкода, що килимок не став улюбленим місцем для відпочинку — зате знайшов несподіване ігрове застосування. Дякуємо, що поділились враженням!

• Аліса Н***

Охолоджувального ефекту не помітила, має таку ж температуру, як інші предмети. Звичайний килимок, який можна протерти

Достоинства:
    М'який
    Недостатки:
    Не охолоджує

Доброго дня! Дякуємо за відгук, щоб отримати охолоджувальний ефект, килимок треба покласти в морозильну камеру на 15–20 хвилин. Тоді він матиме охолоджувальний ефект.

• Віталій Ш***

Товар доставляють аж через тиждень хоча при купівлі пишуть що доставлять на наступний день. Сенсу купувати тут нема якщо є можливість купити в іншому місці і не чекати купу часу та невиправданих обіцянок від Rozetka.

Достоинства:
    нема
    Недостатки:
    довгий час доставки хоча заявлено що доставляють на наступний день при купівлі до обіду

Дякуємо за відгук!
      Нам прикро, що довго очікували товар. Ми передамо ваш коментар відповідальній службі Розетка, щоб звернули увагу на точність інформації про терміни доставки. Сподіваємося, що сам товар вам усе ж сподобався та буде корисним для вашого улюбленця.

• Анна С***

Песик відразу зацінив. Погриз всі кути, пошкрябав, і все ж таки вирішив що на ньому треба лежати)
    Супер.

Достоинства:
    Якісно зроблений, дійсно охолоджує. Матеріал витримав годинне шкрябання)
    Недостатки:
    Немає.

Дякуємо за чудовий та деталізований відгук!
      Раді, що килимок сподобався вашому улюбленцю і витримав усі "тестування". Ми саме і створювали його таким, щоб дарувати комфорт навіть найактивнішим пухнастикам . Гарних вам прогулянок і відпочинку!