Отзывы покупателей о Ступенька-трансформер Funny Animals 40 х 16 х 16 см для животных маленькая (МС 160602-02)
- Олена Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры (ДхШхВ): 40 x 49 x 16. Цвет: Бежевый
Дуже добра сходинка. Купуємо вже другу, як комплект до іншого дивану. Дуже зручна у використанні. Наша улюблениця із задоволенням скаче по ній.
- Достоинства:
- Можливість окремого використання. Легкість і м'якість.
- Недостатки:
- Не знайшли.
дякуємо за відгук
- Олена Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры (ДхШхВ): 40 x 16 x 16. Цвет: Бежевый
Гарна помічниця для комфорту домашнього улюбленця. Купували як окремий елемент до великої сходинки.
- Достоинства:
- Легкість, м'якість. Можливість окремого використання.
- Недостатки:
- Не знайшли.
дякуємо за відгук
- Олена Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры (ДхШхВ): 40 x 32 x 16. Цвет: Бежевый
Средняя тупенька - класс! лёгкая, без деревянного каркаса, упругий поролон, качетсво оббивки - хоршее! высота и ширина ступеньки позволяет использовать ее индивидуально, без остальных уровней
- Достоинства:
- качественная, легкая, упругая, удобная со всех сторон
дякуємо за коментар
- О'ПЛОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры (ДхШхВ): 40 x 49 x 16. Цвет: Бежевый
собаки часто травмуються саме після стрибка до низу (навантаження на хребет), тому варто силу цього вдару мінімізувати застосувавши таку м'яку підставку... рекомендую
- Достоинства:
- дуже гарно
- Недостатки:
- міг бути дешевшим
дякуємо за ваш відгук
- Денис М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры (ДхШхВ): 40 x 32 x 16. Цвет: Бежевый
Відповідає заявленим характеристикам.
Собака щиро радіє та радить- Представник постачальника
Дякуємо за відгук! Приємно знати, що ступенька стала у пригоді, а собака задоволена
- Алёна К***Продавец: Rozetka. Размеры (ДхШхВ): 40 x 16 x 16. Цвет: Бежевый
Купила мопсику очень доволен и он и я... рекомендую
- Достоинства:
- Ткань ,размер
Дякуємо за відгук! Користуйтесь із задоволенням!