Отзывы покупателей о Тонкий матрас-топпер Delight Комфорт 110х190 см (Topper_Comfort_110x190)
- Ольга Б***Отзыв от покупателя. Продавец: DLGH. Размеры: 90x200 см
Пишу отзыв, через некоторое время пользования матрасом топером, покупали ,чтобы положить сверху и выровнять матрас который уже много лет, и есть неровности поверхности. Наполнение у топера странное, но свою функцию выполняет очень хорошо, спать комфортно, он плотный. Чехол снимаеться. На сколько хватит неизвестно, но цена нормальная, упакован был хорошо.
- Іван Б***Отзыв от покупателя. Продавец: DLGH. Размеры: 130x200 см
Дуже зручний. Купував для батьків, дуже задоволені
- Ольга П***Отзыв от покупателя. Продавец: DLGH. Размеры: 140x190 см
Важкий,наповнювач схожий скоріш на сміття пресоване ніж на те що пишуть.Запах жахливий.Маю надію що зникне.
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: DLGH. Размеры: 110x190 см
Чудова якість!
Місяць вже сплю. Вирівняв старий диван.
І не твердий, і не м'який.- Достоинства:
- Ціна/якість
- Недостатки:
- ---
- Юрий П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 150x200 см
Купил этот матрас ровно год назад ,на свой угловой диван.
Спали вдвоем с любимой на протяжении года.
По началу он выровнял все стыки дивана ,и было комфортно спать,но спустя пол года он поплыл,как раз на стыках .
Появились пролежни.
Так что матрас бессмысленный к покупке .
Топеры эти -бесполезная вещь ,только деньги выкинутые на ветер .Лучше сразу покупайте полноразмерный качественный матрас.
Не советую к покупке- Достоинства:
- По сути никаких
- Недостатки:
- Выравнивает поверхность временно,быстро появляются пролежни
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 160x200 см
Користуюсь більше року
- Достоинства:
- Тримає форму
- Дмитрий И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 100x200 см
Качество плохое, через месяц по отрывались резинки по краям и по вылазил внутренний слой и появились провалы по центру матраса.
- Достоинства:
- Красивый первые 5 дней.
- Недостатки:
- Не соответствует качеству описанному в заказе.
- Александр В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 90x190 см
Отлично
- Євген К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 160x200 см
Стосовно матрасу мені сподобався, нерівності перекрив зі своєю прямою задачею справляється, спати стало в рази комфортніше, скільки прослужить покаже тільки час, стосовно доставки звісно прийдеться почекати, кому як пощастить схема така що матраси поштучно не відправляють, необхідно почекати щоб назбиралася певна кількість замовлень матрасів і тоді їх відправлять всі на пошту а звідти вже вам, якщо готові почекати приблизно два тижні може бути ранішні то можете замовляти. Характеристиками матрасу задоволен
- Достоинства:
- Комфортний, м'який, в міру твердий
- Недостатки:
- Час відправки
- Карина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 140x200 см
Зручний,легкий...одразу перекрив всі нерівності і стики на дивані,але за місяць використання трохи втратив форму.Резинки-фіксатори на кутах зовсім не фіксують матрац,потрібно постійно поправляти щоб не з'їзжав .Приїхав з діркою,невеликою,але ж...
- Достоинства:
- В цілому не поганий,зручно спати
- Недостатки:
- Фіксатори.Порваний.
- Євген К***
А скільки ви чекали на відправку замовлення? Просто замовив 10 днів тому і досі чекає відправку
Представник постачальникаВітаємо, Карина! Щиро вдячні Вам за вибір та відгук! Ми дуже раді, що Ви задоволені топером! Щодо недоліків — приносимо вибачення за незручність. Ми завжди перевіряємо вироби перед відправкою, але, на жаль, іноді може трапитися така ситуація.
- Юрий Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 140x200 см
Гарний матрац
Представник постачальникаДякуємо, що обрали Delight! Приємного користування та солодких снів!
- ЕвгенийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 90x190 см
Матрас очень жёсткий, спать на нем невозможно. Спать на нем всё равно, что на досках. Отвратительно
- Людмила С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 160x200 см
Придбали розмір 160*200.
- Достоинства:
- Дуже зручний ,Рекомендую.
- Недостатки:
- Немає.
Представник постачальникаДякуємо вам за відгук! Приємного користування та солодких снів!
- Наталія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 80x200 см
Гарний матрас. Дякую.
Представник постачальникаДякуємо за відгук! Приємного користування та солодких снів!
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 90x190 см
Добрий день. 23 червня оформила замовлення 855013170. Починаючи з 28 червня кожен день переноситься дата видачі. То вкажіть, врешті решт реальну дату, щоб я могла визначитись чи потрібно мені таке замовлення!
- Євген К***
Доставка доставкой, но а если по делу именно товара то как он по качеству?
- Алла Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 80x200 см
Матрас-топер доставили швидко, упаковка була не пошкоджена. Топер гарної якості, моє дві сторони жорсткості, зручно, що по периметру є замочок, ніякого хімічного запаху не було. Матрас вже випробувала, спати комфортно, навіть спина не боліла. Товаром задоволена. Дуже вдячна.
Представник постачальникаДякуємо за відгук! Приємного користування та солодких снів)
- Марина О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 140x190 см
Дуже зручний. Рекомендую
- Достоинства:
- Вирівнює недоліки старого дивану
- Недостатки:
- Важкий, спочатку дуже пахне.
- Бєлова А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 150x190 см
На початку були дуже задоволені, тверденький, зручно спати. Ось пройшло 4 місяці користування і стало як було без нього - продавився. Опереджаючи думки читаючих відповідаю одразу, шо в родині людей з зайвою вагою немає, продавився навіть там, де спить дитина (перевертаємо кожен тиждень/два)
- Недостатки:
- Був спочатку їдкий запах, який вивітрився за 2 дні
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Дійсно, з часом неткане волокно може втратити частину пружності-це природний процес при експлуатації. Також дуже важливо, на якій основі використовується топер, адже це впливає на його довговічність. Якщо матимете запитання — завжди раді підказати і допомогти!
- Олександр Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 160x200 см
Топер, як завжди, супер, беремо не в перший раз. До того ж це вітчизняний виробник. Все чудово.
- Достоинства:
- Кращий за імпортні аналоги.
- Недостатки:
- Не виявлено.
Представник постачальникаДякуємо за відгук, приємного користування та солодких снів!)
- Денис Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 140x190 см
Матрац хороший, свои функции выполняет, но есть одно замечание/вопрос к производителю...
В характеристиках указано толщина 7см, а по факту только 5см...
Это ошибка в описании или не тот товар прислали? (Ибо размер правильный, а вот толщина под вопросом).- Достоинства:
- Хороший матрац
- Недостатки:
- На 2см тоньше указанного в характеристиках...
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Щодо питання про товщину — перепрошуємо за непорозуміння. Вказана товщина у 7 см — це загальна висота виробу в нерозпакованому вигляді після повного відновлення форми, що може зайняти до 48 годин після розпакування (особливо якщо виріб доставлявся в скрученому вигляді).
- РусланОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 150x200 см
Матрас превзошел ожидания! Начал высыпаться и спина перестала болеть. Рекомендую!
- Олександра П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 90x190 см
Хороший матрас. С выравниванием неровностей дивана справился на ура. Спина довольна. Химического запаха от клея нет. Соответствует описанию. Рекомендую любителям спать на жёстком.
- Достоинства:
- Недорого. Полностью справился с поставленной задачей выровнять диван.
- Недостатки:
- Не заметила пока
Представник постачальникаДякуємо за відгук! Раді, що зробили ваш сон комфортнішим. Приємного користування!
- Владимир В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 160x200 см
Очень удобный.
- Достоинства:
- Жёсткий
- Недостатки:
- Тяжёлый
Представник постачальникаДякуємо за відгук! Приємного користування!
- ігор Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 120x190 см
Товар як по написаному. Клас.
Доставка: заказав 24.03 2025 з доставкою 29.03.2025 з 15.00.
Потім переносили на 30.03.2025, потім на 31.03.2025, потім на 01.04.2025, але коли забирав то опаратор повідомив, що товар вже неділю валяється у них. Бардак і все збільшується. Подарив подарунок на 31.03.2025 називається. Шукають у двох сосна, а знайти не можуть.
Да зараз ще і модератор відгук не пропустить. Ну нічого запишу відео і на ютуб виставлю, якщо не пропустять. З днем ненародження усіх хто мав відношення до мого замовлення.- Достоинства:
- Все як вказано і це чудово.
- Недостатки:
- Запашок ух!
Представник постачальникаДякуємо за відгук. Вибачте за незручності, пов’язані з доставкою. Нам прикро, що так склалося, і ми обов’язково передамо інформацію відповідальній службі.
Раді, що сам топер Delight відповідає очікуванням. Приємного користування!
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 180x190 см
Замовляли топер для вирівнювання дивану, з поставленою задачею впорався на 100%
- Достоинства:
- Товстий
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Нехай дарує комфортний та здоровий сон!
- Дмитро М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 90x190 см
Хороший матрац, в міру жорсткий, купувався щоби постелити поверх основного матрацу на дивані, то дійсно цей топер згладжує нерівності, спати стало більш комфортніше та немає болів у спині після сну.
- Достоинства:
- Ціна/якість
- Недостатки:
- Для себе не виявив!
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 160x200 см
Суперский матрас, наконец-то начал высыпаться!
- Достоинства:
- Скрывает пружины на старом матрасе
- Недостатки:
- Тяжелнький
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Нехай дарує вам приємний та комфортний відпочинок!
- Катерина Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 110x190 см
Обирали матрас, щоб спати в коридорі під час повітряних тривог. Трішки прогадали з твердістю, він достатньо твердий, хотілось мʼякіше.
Але це не недолік.
З недоліків:
1) Неякісний чохол :(
Прийшов вже з діркою та витягнутими нитками. Неприємно.
І по вигляду здається , довго цей чохол не протягне.
2) Перші два дні мав їдкий хімічний запах, мабуть клею..
3)Важкенький, треба мати це на увазі.
Надіюсь триматиме форму, після тижня використання нарікань немає.- Недостатки:
- Їдкий хімічний запах
Неякісний чохол
Важкий
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Нам дуже шкода, що чохол матраца виявився пошкодженим – це неприпустимо. Щодо жорсткості – для тимчасового спального місця в коридорі, можливо, дійсно варто було розглянути розкладний матрац, який компактніший і м’якший. ссылкаЗапах нових матеріалів зазвичай вивітрюється за кілька днів, і ми завжди рекомендуємо провітрювати матрац після розпакування. Дякуємо, що поділилися досвідом!
- Снішко Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 140x190 см
Відправляє вже тиждень
- Светлана О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 120x190 см
В меру мягкий, в меру жёсткий. По размеру подошёл идеально.
- Достоинства:
- На диване сгладил не ровности
- Недостатки:
- Пока не нашла
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Нам приємно, що вам підійшов матрац. Нехай сон буде міцним і приємним!
- Ахкозова И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 180x200 см
Хороший матрас, высокий и плотный, по размеру все подошло
Представник постачальникаДякуємо вам за відгук! Нехай топер служить вам довго, а сон буде міцним і приємним!
- Владимир Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 150x200 см
К продавцу вопросов нет, всё прошло на уровне.А вот доставка ну очень дорогая оплатил плюс 100грн за подъем,думал пенсионеру помогут хоть в лифт занести,отдали товар под подъездом и всё.
- Достоинства:
- Хороший товар
- Віктор Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 140x190 см
Отличный топпер , спится намного , намного лучше. Топпер оправдал мои ожидания .
- Достоинства:
- В меру мягкий и жёсткий скорректировал недостатки дивана
- Недостатки:
- Не обнаружил
Представник постачальникаДякуємо за відгук! Раді, що вам сподобався матрас! Приємного користування!
- Дарья О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 140x200 см
Первое впечатление - отличная вещь! Сразу вся спина распрямилась! Жаль, что не догадалась купить раньше
- Достоинства:
- Толстенький, жёсткий
- Недостатки:
- Имейте в виду, он тяжёлый, лучше заказать доставку))
- РамсиповичОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 80x190 см
Я став краще спати!
- Достоинства:
- Якість ціна
- Наталья О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 80x200 см
Отримали швидко, як і завжди, подобається, спати стало дуже добре.
- Достоинства:
- Матрац сподобався, відповідвє усім побажанням.
- Недостатки:
- Недоліків поки немає.