- AI аналіз відгуків33 відгуки: позитивний — 73%, нейтральний — 15%, негативний — 12%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Артем П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна підставка.
У використанні вже 2 місяці. Підставка міцна, надійна.
Головна перевага: ноутбук на підставці, а не на поверхні типу стіл, ліжко і т.д.
Вентилятори всі працюють, досить тихі. Охолодження дають - підставка в першу чергу дає добру вентиляцію повітря.
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- Олег С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює добре. Температура знизилась з критичних показників на робочі, як для важких ігор
- Достоинства:
- Продуває всю площину
- Недостатки:
- Було б зручно мати можливість керувати куллерами/підсвіткою через утиліту. Але б не назвав це недоліком
- Наталія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дехто каже, що це пилесбірник, але мені дійсно стало охолоджувати ноутбук
Було 80 градусів а зараз 60-70- Достоинства:
- Rgb, підставка для телефону, 13 вентиляторів, гарне охолодження
- Недостатки:
- Кажуть про два Usb-A порти, але 1 порт закриває сама підставка, для мене не недолік але для когось так
Представник постачальникаДобрий день, ! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- Павло П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Підставка працює добре.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Ніжки не дуже добре тримають ноутбук
- Олександр Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Максим Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже добре працює холодним, безшумний, і для ноутбука продуктивність та охолодження покращились, а підставка з висоти нормальна.
- Максим М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нормально , пару градусов скинет.
Единственное что очень узкая регулировка вентиляторов, до 12в поднять не даёт , провод юсб хлипкий и к сожалению не взаимозаменяемый т.к просто в шкафчике шнур юсб-юсб мало у кого валяется как тот же юсб-type-c но это мелочи
- Олександр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хорошо охлаждае
- Максим Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Делаю отзыв спустя год использования. Подставка отличная, дует хорошо и не очень громко, есть общая подсветка которую можно отключить а можно и снять полностью если разобрать подставку, а разбирать придется так как за время она засоряется но это даже хорошо ведь она работает и как фильтр одновременно, проще открутить 4 винтика и убрать волосы и пыль с лопастей чем разбирать ноут для очистки. Ноут Gigabyte G17 с 4060, ноут греется прилично а летом так вообще ужас, но подставка все решила и температура заметно снизилась.
- Достоинства:
- Хороший поток воздуха, в каком-то смысле фильтр от волос и пыли. За такие копейки вообще топчик
- Недостатки:
- Вход подключения со стороны мышки, не очень удобно. (Это скорее не минус но все же) ноут стал находится выше и держать кисть не комфортно, приходиться что-то подлаживать под кисть
- Іван
дуйчиком продути ефективніше буде, навіщо її розбирати)
- Данііл К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Краща за свої гроші
- Достоинства:
- Ефективне охолодження
- Недостатки:
- Не виявленні
- Дмитро В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює, дує, правда для 17дюймового ноутбука не зручно користуватись у нахиленому стані - він згори надто виступає над підставкою.
- Полотнюк Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Перші тестування дуже дуже гарні.
Дмухає так сильно, що я реально змерз. Без опалення він так ганяє повітря, що я аж почав труситись і довелось вкриватись ковдрою.
Шкода, що не можна простими способами вимкнути освітлення та не має можливості без розбирання вимкнути окремі ряди вентиляторів, наприклад нижній мені не потрібен зовсім, і він дує в глухий корпус.
Але в цілому штука мені дуже сподобалась. Потужна, робити свою роботу на всі сто. Сподіваюсь, буде працювати довго.- Достоинства:
- Сильний вітер. Великій розмір.
- Недостатки:
- Не можна вимкнути освітлення (кольорові діоди). Не можна вимкнути окремі ряди.
- Полотнюк Д***
Апдейт: вимкнути освітлення можна, просто треба натиснути на кнопку освітлення і потримати 1-2 сек (довге натиснення).
А от як вимикати окремі кулери я досі не розумію. Якщо хто знає як, напишіть.
- Владислав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Прекрасна підставка. Охолоджує так як має бути
- Вадім Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже чудовий охолоджувач мені подобається рекомендую
- Сергій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер кому не заважає шум працює відмінно за такі гроші це саме той варіант який вам підходить РЕКОМЕНДУЮ
- Достоинства:
- Працює відмінно
- Недостатки:
- Шум але не критично
- Наталія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Підставка відповідае опису,все працюе, охолоджує,безшумно працюе.
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Брав на Acer Nitro 5, розташування кулерів оптимальне для ноутбука, оскільки впускні отвори в ноуті знаходяться ближче до країв.
- Достоинства:
- Не шумить, добре охолоджує
- Недостатки:
- Легко вискакують обмежувачі в нижній частині, але за свої гроші кращого і не очікував.
- Євген
У мене теж nitro 5, підскажи, будь ласка, на скільки приблизно ця підставка зменшує температуру ноутбука?
Бо у мене програма nitro sence не хоче запускатися, треба танці з бубном кожен раз щоб вона запрацювала, тож думаю про додаткове охолодження - Андрій К***
Конкретно вплив підставки важко виділити, адже також розібрав почистив ноут та замінив термопрокладки. Загалом дало -10 градусів
Представник постачальникаДобрий день, Андрій! Дякуємо за корисний відгук, компанія GamePro постійно працює над покращенням продукції, тому ваш відгук стане вагомим внеском для вдосконалення нашого товару. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- Богдан К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В цілому підставка класна, справляєтся, але чому в моделі CP940 йде кабель живлення у тканинній обгортці з якісних матеріалів, а тут звичайний дешевий китайський шнур?
І ця модель дорожча за CP940, не розумію логіки GAMEPRO- Достоинства:
- Гарно справляєтся з поставленою задачею
- Недостатки:
- Дешевий китайський шнурок живлення
Представник постачальникаДобрий день, Богдан! Дякуємо за корисний відгук, компанія GamePro постійно працює над покращенням продукції, тому ваш відгук стане вагомим внеском для вдосконалення нашого товару. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- Богдан К***
Додатковий USB порт працює не стабільно, підключена до нього клавіатура MK160 перестає працювати через деякий час...
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Написано що 2 ЮСБ, але по факту вільний один, другий для живлення
- Достоинства:
- ЮСБ-хаб
- Недостатки:
- Написано що 2 ЮСБ, але по факту вільний один
Представник постачальникаДобрий день, Олександр! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- Олександр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все ок, не шумить, працює добре. Щойно перевірив.
- Достоинства:
- Все норм, підсвітку вимкнути- довге натискання.
- Недостатки:
- Не виявив
- Артем Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не підходить до 17" ноутбука (тільки стаціонарно, на столі чи іншій стабільній поверхні).
USB роз'єми з боку миші, жорсткий і прямий кабель живлення. Заважає роботі в умовах обмеженого простору.
Не помітив жодної різниці у температурі з підставкою і без.- Достоинства:
- Тиха, світиться, красива.
- Недостатки:
- Безтолкова (принаймні для мене)
Представник постачальникаДобрий день, Артем! Дякуємо за корисний відгук, компанія GamePro постійно працює над покращенням продукції, тому ваш відгук стане вагомим внеском для вдосконалення нашого товару. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- ЮлианОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший девайс с приятной подсветкой и без звука взлета боинга
- Достоинства:
- Не шумная, продувает нормально, подсветка приятная. Держатели сначала показались хлипкими, но держат ноутбук хорошо
- Недостатки:
- Держатель для телефона надо доработать
Представник постачальникаДобрий день, Юліан! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- Артем Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В целом понравилась, но пришел брак (1 из 3 больших не работал )
- Достоинства:
- Качество сборки
- Недостатки:
- Брак
Представник постачальникаДобрий день, Артем! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- Павло С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
підставка наче нормальна, працює тихо на максимальному режимі і дуже приємне освітлення, але в мене 2 питання до продавця. В описі писало про 9 режимів роботи, тут їх тільки 6, чи я помиляюсь? І друге питання, тут не можна вимкнути ргб підсвітку?
- Достоинства:
- Тихо працює, функції виконує
- Недостатки:
- Трошки не відповідає заявленим характеристикам
Представник постачальникаДоброго дня, Павло! Вдячні за ваше питання. .Ви можете вимкнути ргб-підсвітки затиснувши кнопку підсвітки .Також підставка має 9 рівнів регулювання нахилу, а не режимів. Впевнені ви отримаєте гарний досвід та задоволення у користуванні.
З повагою, GamePro!
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
відповідає заявленим характеристикам
- Достоинства:
- гарно охолоджує + крута підсвітка з режимами
- Недостатки:
- не виявлено
- Юрій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не дуже гучна, нормальна підсвітка)
Температура знизилась нормально, зменшилися скачки температури.- Достоинства:
- Добре охолоджує, не набридлива підсвітка, регулювання.
- Недостатки:
- Трішки високувата в самому нижньому положенні.
Представник постачальникаДобрий день, Юрій! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- В'ячеслав Ц***
Що за програма що показує характеристики?
- Іван
підкажіть висоту у мінімльному положенні, умовно заміряти від столу до поверхні підставки під кутом? дякую
- Святослав Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
хороший девайс, рекомендую
- Достоинства:
- якість збірки, тиха роботв
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день, Святослав! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- Олег Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ноутбук став менше грітися, але не звісно не на 15-20 градусів
Представник постачальникаДобрий день, Олег! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- Денис П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все отлично
- Недостатки:
- Не выявлено
Представник постачальникаДобрий день, Денис! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- БогданОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вирішив придбати для додаткового охолодження свого ігрового ноутбука. Зі своєї задачею справляється добре. 13 кулерів рівномірно продувають усю площу днища ноутбука, не потрібно думати як зістикувати підставку з повітрязабірником ноутбука. У мене на днищі отворів у ноутбука багато, тож навіть зона з NVMe‑накопичувачем прекрасно продувається. Стійки для регулювання висоти дозволяють підібрати комфортний кут нахилу як для друку, так і для гри. RGB‑підсвітка вигляє стильно в темряві й чудово доповнює будь‑який сетап із LED‑стрічками чи периферією — підставка стає органічним елементом геймерського робочого місця. Рекомендую
- Достоинства:
- Прекрасна річ
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день, Богдан! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- Ігор В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В целом покупкой доволен, взял по акции за 1399 грн.
Из плюсов: красиво, помогает ноутбуку
Из минусов: помогает ненамного, если поставить ноутбук на банально крышки от бутылок, то почти такой же результат) по температурам, но неудобно и не эстетично, вентиляторы если взять лично мой ноутбук, помогают сбросить 2-3 градусов больше чем с выключенными, они слабо крутятся но крутятся. (Стоит самый сильный режим).
(Сравниваю с крышками)
Короткий шнур но хватает чтобы подключить к павербанк/блоку зарядки
Подключение питания справа, это неудобно так как на ноутбуке только слева разъемы поэтому только в павербанк.
В целом если сравнить крышки от бутылок и это, то конечно это лучше)
За 1400 норм, выше не вижу смысла, лучше уже взять банально какое-то крепление дешёвое, по температурам будет также, я взял потому что красиво и светится, шум от вентиляторов не сильный.
Крепления для телефона не знаю, может у меня тяжёлый телефон держит, но если перелистываешь тикток то шатается и ощущение что сейчас выпадет, очень ненадёжно, хлипкий пластик.
Представник постачальникаДобрий день, Ігор! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- Е К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний девайс за свої гроші. Можливо для когось буде мінусом його габарити, але з ним можна навіть в ліжку лежати, не використовуючи ніякі столики. Регулятор кута нахилу на будь-який смак. Для ігрового пк саме те
- Достоинства:
- Кулерів багато і вони потужні
- Недостатки:
- Трохи шумний, але це не критично з його потужністю
Представник постачальникаДобрий день,Е ! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- Роман С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличная подставка
- Достоинства:
- Качество
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день, Роман! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- Владислав М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна річ, охолоджує непогано, на мою дyмку, забагато пластику, що робить підставку не дуже надійною, для великих ноутів, раджу купляти за знижкою
- Достоинства:
- Непогано охолоджує
- Владислав М***
+ досить не зручне розташування портів usb з правої сторони
Представник постачальникаДобрий день, Владислав! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- Влад Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все просто супер
- Достоинства:
- Добре охолоджує
- Недостатки:
- Не знайдено
Представник постачальникаДобрий день, Влад! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Свою функцію виконує добре , рекомендую
- Достоинства:
- Не важливо де вас знаходиться куллера все рівно вони повністю по всій підставці