- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
отличная подставка , к шуму за день привык , 6-ой режим шумит немного
- Достоинства:
- -5 -6 градусов по процу видеокарта ещё выше
- Недостатки:
- шум
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- Володимир А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
За таку ціну можно було краще зробити (очікував більшого). Охолодження на низькому рівні. Попередня підставка (брав по низькій ціновій категорії) краще охолоджувала (було 2 великих вентилятора та 2 маленькі), користувався 4 роки, але змінив на цю бо та була трішки незручна (малувата).
- Достоинства:
- поміщається гарно ноут 15'
- Недостатки:
- корегування кута нахилу дуже погане (на самому низькому всерівно занадто великий кут), слабуваті оберти вентиляторів як для такого діаметру (навіть при максимальному налаштуванні), підсвітка занадто нав'язлива (дуже яскрава) та без запам'ятовування попередніх налаштувань.
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо що поділилися своїм досвідом користування. Нам важливо отримувати такий розгорнутий зворотний зв’язок.
Нам прикро що рівень охолодження та налаштування підставки не повністю виправдали ваші очікування. Дана модель орієнтована насамперед на універсальність та комфорт розміщення ноутбука з діагоналлю до 15 дюймів, а не на агресивне охолодження, як у деяких моделей з кількома вентиляторами. Щодо кута нахилу та яскравості підсвітки ми передамо ваші зауваження виробнику, адже такі моменти справді можуть впливати на зручність щоденного використання.
Дякуємо що відзначили сумісність з ноутбуком та загальні габарити підставки. Ваш коментар допоможе іншим покупцям зробити зважений вибір, а нам покращувати асортимент і опис товарів.. Впевнені ви отримаєте гарний досвід та задоволення у користуванні. З повагою, GamePro!
- Ирина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Замовила чоловіку на подарунок, до підставки питань немає.
Проблема виникла у відділенні розетки, працівник розетки не зміг увімкнути товар для перевірки на брак в результаті ми не змогли спершу перевірити чи працює підставка чи ні, мені прийшлось потратити на роздуми та гугл пошуки по якій причині така підставка могла не працювати, чоловік сказав взяти наші повербанки і наші блоки для перевірки я так і зробила у вуаля все працює, просто працівник розетки увімкнув у непрацюючу переноску і ніхто не міг зрозуміти чому він не вмикається, ще й сказав що я можу його купити і якщо вдома не зможу увімкнути то є 14 днів для повенення. Тобто по суті працівник казав що я можу купити потенційно непрацюючий товар, а потім знову витрачати купу часу та нервів для повернення.
Але все добре закінчилось, просто шкода що втратила декілька годин часу на це все, а також сюрприз був зіпсований адже прийшлось чоловіку розказати про проблему, замість урочистого вручення подарунку.- Достоинства:
- Гарно виглядає, підходить на ноут 17 діагональ
- Недостатки:
- Пластмассову ніжку при необережному використанню можна легко зламати
- Людмила М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Товар прийшов в гарному стані,все працює.
- Олег В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В цілому, може бути , але жаль, що більше обертів не можна, охолодило ноут десь на 3-4 градуси, найменший кут нахилу доволі високий, я б ще 1 рівень додав
Тиха
Представник постачальникаДобрий день, ! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- Ігор Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює тихо на максимальних оборотах, досить зручна та зрозуміла панель керування швидкістю оборотів кулерів та RGB підсвіткою
- Недостатки:
- Не зберігає останні настройки швидкості та підсвітки після кожного виключення треба настроювати заново.
Представник постачальникаДобрий день, Ігор! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- Олександр Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже чудова підставка, рекомендую.
- Достоинства:
Представник постачальникаДобрий день, Олександр! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- Максим С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Охолоджує добре,якість норм, доволі тиха. Для ноута 17 дюймів підійшла, можливо б хотілось трохи більше. Для 16 дюймів взагалі супер буде
При відключені, та повторном включені, потрібно знов налаштовувати колір и оберти- Достоинства:
- Охолоджує добре,якість норм, доволі тиха
- Недостатки:
- При відключені, та повторном включені, потрібно знов налаштовувати колір и оберти
Представник постачальникаДобрий день, Максим! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- Орест М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Підставка чудова, багато вентиляторів, хороший потік повітря. Красивий дизайн і підсвітка. Компенсуючий роз'єм ЮСБ. Покупкою задоволений.
- Достоинства:
- Хороше охолодження, дизайн, додатковий юсб.
- Недостатки:
- Не виявив
Представник постачальникаДобрий день, Орест! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- Андрій Д***Продавец: Rozetka
Попрацювала 10 хвилин і перестала реагувати на кнопки і періодично сама вимикалась
Представник постачальникаВітаємо! Вдячні за Ваш відгук. Для вирішення ситуації, бренд GamePro надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до найближчого відділення магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. З повагою, GamePro!
- ВадимПродавец: Rozetka
Пришел, 2 кулера не работают
Отправил обратно
Представник постачальникаВітаємо! Вдячні за ваше питання.Дякуємо за ваш відгук і вибачаємося за те, що частина кулерів не працювала. Раді, що ви скористалися поверненням — це правильне рішення.
Якщо буде потреба, ви можете звернутися до нас через офіційний сайт GamePro, і ми допоможемо замінити підставку на справну або підкажемо інші варіанти для швидкої заміни. Впевнені ви отримаєте гарний досвід та задоволення у користуванні. З повагою, GamePro!