Отзывы покупателей о Охлаждающая подставка для ноутбука Gamepro CP350
- Сергій О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купив не вчора. Але вчора тільки почав користуватись. Перше враження - зашибісь. Мій нетбук без охолоджуючої підставки грїється, нехороший девайс. До цього була підставка, яка допомагала, нетбук був трохи тепленький і не тормозив, як завжди, коли розігріється.
Зараз я мацав декілька раз з цікавості і зрозумів - треба одягати рукавички, пальці холонуть, а я ж ще живий.
Зрозумів - якщо треба, то підставка може й м'ясо врятувати в спеку, коли холодильники не витримують.
Я не шуткую, просто описую в побаченних мною кольорах.
І ще - її зручно возити у валізі, вона в зібраному виді пласка.
Думаю, це саме те, що я шукав на підсвідомості.- Достоинства:
- Сподобались конструкція та функціонал
- Недостатки:
- Не помітив
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- Ярослав Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Спочатку куллера були безвучні, але через місяць щоденного використання почали трохи гудіти, кабель юсб-юсб вийшов з ладу в перші 2 тижня, довелось окремо купляти
- Достоинства:
- Дешево, сквозна решітка
- Недостатки:
- вийшов комлектний кабель за 2 тижня використання, а за місяць почали трохи гудіти куллера
Представник постачальникаВітаємо! Вдячні за Ваш відгук. Для вирішення ситуації, бренд GamePro надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до найближчого відділення магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. З повагою, GamePro!
- Андрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Юрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купляв собі для особистого використання. Ідеально підійшла, вентилятори працюють дкже класно, охолоджує тим паче дуже добре
- Достоинства:
- Функціонал, ціна
- Сергій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В загалі норм, охолоджує. Для дуже потужних ігор треба вибирати щось потужніше.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Для потужних ігор, як на мене слабкуватий
Представник постачальникаДобрий день, ! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- Владислав Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже слабка, для використання з ігровим ноутбуком абсолютно ніяка
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro.Підкажіть ви відрегулювали її на максимум? Також, якщо дана модель має замалу потужність для Вас, радимо звернути на інші охолоджуючі підставки нашого бренду. Впевнені Ви знайдете саме ту, яка задовільнить всі ваші бажання. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- Дмитро О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Норм
- РусланОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користуюся вже пів року , дуже задоволений
- Достоинства:
- Зручна
- Недостатки:
- Не помітив
- Олександр Ш***
Чому 3 з 5?
- Аліна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна підставка за свою ціну. Виконує всі заявлені функції)
- Святослав М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Охолоджувач працює стабільно. Дуже задоволений ціною і якістю.
- Достоинства:
- Є регулювання обертання кулерів.
- Недостатки:
- Не помітив
- Віталій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудова підставка мені сподобалась, за свою ціну та удобність ідеальна для всіх користувачив ноутбуків.
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Недостатки:
- Підставка для телефона, у мени якщо з лівої сторони її ставити то з ноута видуває гаряче повітря, а якщо з правої то мішає шнур.
Представник постачальникаДобрий день, Віталій! Дякуємо за корисний відгук, компанія GamePro постійно працює над покращенням продукції, тому ваш відгук стане вагомим внеском для вдосконалення нашого товару. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- Ирина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Соответствует цене.
Представник постачальникаДобрий день, Ірина! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Шукала бюджетну підставку для офісного ноутбука — ця підійшла ідеально. Невелика, легка, з одним вентилятором, але свою функцію виконує. При роботі в Zoom або Chrome помітно, що корпус не нагрівається так, як раніше. Вентилятор не шумить, зовнішній вигляд мінімалістичний. Рекомендую для тих, хто працює в офісі або навчається.
- Достоинства:
- Компактність, простота, ціна
- Недостатки:
- Не виявила
Представник постачальникаДобрий день, Олена! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- Лілія А***
А на фото наче 2 вентилятори, дивно якось :/