Можлива затримка доставки замовлень

Отзывы покупателей о Охлаждающая подставка для ноутбука GamePro CP627 Black

Оценка пользователей 4.17/5
  • Іван Н***

Дуже Гарно працював( Але в моменті зламались вентилятори без можливості ремонту

Вітаємо! Вдячні за Ваш відгук. Для вирішення ситуації, бренд GamePro надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до найближчого відділення магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. З повагою, GamePro!

• Сергій П***

Працює доволі тихо, охолоджує достатньо

Достоинства:
    Кут нахилу, швидкість обертання

Вітаємо! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!

• Олександр М***

Отримав, все працює, дякую за гарний сервіс.

Добрий день, Олександр! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!

• Олексій С***

Прекрасно работает, нареканий не выявлено

Достоинства:
    Бесшумная, красивая, довольно прочная
    Недостатки:
    Пока не выявил

Добрий день, Олексій! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!

• Тимченко Р***

Не купуйте цей непотріб!!!
    Через кілька місяців почали відходити контакти в usb кабелі, ще через кілька місяців відходили вже самі usb роз'єми
    Зрештою пройшов рік - працює тільки в певному положенні.
    Дешевий пластик - опорна складова зламалась при переносі підставки з ноутом (вага ноута 1.5-2кг від сили) з одного місця на інше. За межі квартири не виносилась

Достоинства:
    Недостатки:
    Згодом довелось докупляти додатковий usb кабель та клеяти саму підставку

Доброго дня, Роман! Вдячні за Ваш відгук. Для вирішення ситуації, бренд GamePro надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до найближчого відділення магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. З повагою, GamePro!

• Станіслав К***

Поки працює. Шумнувата на макс обертах. Зручна з додатковою клавіатурою. Поки ок, але літо покаже

Добрий день, Станіслав! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!

• Мартіні

Доставка непогана, але дуже швидко вийде з ладу якщо її ставити собі на живіт і регулювати висоту, нижня плана просто трісне навпіл, купив таких 2 і вони тріснули протягом тижня, а так виконує свою функцію.

Доброго дня, Мартіні! Вдячні за Ваш відгук. Для вирішення ситуації, бренд GamePro надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до найближчого відділення магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. З повагою, GamePro!

• Павел С***

Пришло на следующий день после заказа. Всё работает хорошо, шумит не сильно. Есть регулятор скорости вентиляторов. Рекомендую.

Достоинства:
    Цена-качество
    Недостатки:

Добрий день, Павло! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!

• Віталій С***

Чудова підставка, якраз під отвори вентиляції ноутбука)
    Думав буде шуміти, але працює тихо. Підсвітка гарна.

Достоинства:
    Тиха, конструкція, підставка для телефону, регулювання висоти
    Недостатки:
    Запах пластику (думаю згодом пропаде)

Добрий день, Віталій! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!

• Бреславская Н***

Супер зручний, легко регулюється висота, тихий

Добрий день, Надія! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!

• Ирина Б***

Дуже якісна і гарно. Підійшла за розмірами

Достоинства:
    Раджу
    Недостатки:

Добрий день, Ірина! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!

• АРТЕМ Т***

Що я можу сказати про цю підставку:
    1.Мені дуже подобається її дизайн і як вона виглядає, коли на ній стоїть ноутбук.
    2.Вентилятори виконують свою роботу на всі 100%, вентилятори працюють не гучно
    3. Під мій ноутбук-15.6 підійшло чітко

Достоинства:
    Перечислив у повідомленні
    Недостатки:
    Один недостаток,як на мене,це пластмасові рівні, які тримають підставку і до них є трохи сумніви

Добрий день, Артем! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!

• Олександр О***

Кул

• Андрій В***

Хороший прибор

Добрий день, Андрій! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням!

• Дубров М***

Дуже гарний дизайн, чудово виконує свою функцію, добре охолоджує ноутбук. Дуже зручно носити з собою, компактна та зручна! Є декілька режимів наклону Використовую завжди, дуже зручно. Вмикаю охолоджувану систему коли граю в ігри та монтую відео, чудово справляється зі своєю функцією!Рекомендую!

Достоинства:
    Швидка доставка,ціна, якість, комфорт, гарний дизайн, чудово виконує свою функцію
    Недостатки:

Доброго дня, Михайло! Вдячні за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобався дизайн підставки для ноутбука GamePro CP627. Чудово, що ви відчули якість та комфорт у користуванні. Користуйтесь з задоволенням.

• Олександр Т***

не рекомдую шумить капец

Достоинства:
    добре охолоджує
    Недостатки:
    некачествений метал коли ставити ноутбук то тоді вентилятори бються об желізякі і створюється неприємнийй шум

Доброго дня, Олександр! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що підставка для ноутбука GamePro CP627 гарно охолоджує ваш ноутбук. Нагадуємо, що згідно з Законом України "Про захист прав споживачів" ви маєте право на повернення товару належної якості протягом 14 днів. GamePro надає гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Сподіваємось надалі ви отримаєте виключно гарний досвід у користуванні нашим товаром.

• Дмитро Є***

Чудова підставочка, досить тихо працює, добре охолоджує ноутбук

Достоинства:
    Відмінно виконує свою функцію
    Недостатки:
    Поки що не виявлено

Доброго дня, Дмитро! Дякуємо за ваш відгук. Чудово, що вам сподобалась підставка GamePro CP627 та її ефективність. Користуйтесь з легкістю та отримуйте задоволення.

• Игорь Д***

Все добре робе охолоджує .Щоб сильно шуміла не скажу .

Доброго дня, Ігор! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що підставка для ноутбука GamePro CP627 допомагає охолоджувати ваш пристрій. Бажаємо гарного досвіду та зручності у користуванні нашим товаром.

• Кирило П***

Було написано самовивіз 3.01. а зараз пише 04.01. Як так? Оплата при отриманні було вказано а не інтернетом. В чому прикол?

Недостатки:

Доброго дня, Кирило! Дякуємо за ваше питання. З питанням терміну отримання товарів звертайтесь, будь ласка, до телеграм бота магазину Розетка. Сподіваємось, що ви отримаєте гарний досвід у користуванні нашим товаром.

• Дар'я

Хорошая подставка, тихая в работе, удобная, есть подставка для телефона.

Достоинства:
    Перечислены
    Недостатки:

Доброго дня, Дар'я! Вдячні за ваш відгук. Ми дуже раді, що підставка GamePro CP627 сподобалась вам та ви отримали зручність у користуванні. Бажаємо гарного досвіду та сподіваємось надалі ще будемо радувати вас нашим товаром.

• Влад Б***

Підставка хороша,все добре працює

Достоинства:
    Хорошо охолоджує
    Недостатки:
    На максимальних оборотах гучна

Доброго дня, Владислав! Вдячні за ваш відгук! Чудово, що вам сподобалась підставка GamePro CP627. Ми дуже раді, що ваш пристрій гарно охолоджується. Через високу частоту обертів в максимальному режимі дійсно може відучуватися шум. Бажаємо гарного досвіду у користуванні нашим товаром.

• Александр Ш***

Помогает скинуть ~10C на моем ноуте.

Достоинства:
    охлаждает ноут, недорогая

Доброго дня, Олександр! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобалась підставка та ваш ноутбук гарно охолоджується. Користуйтесь з легкістю та задоволенням. Сподіваємось надалі ще будемо радувати вас нашим товаром.

• Дмитро М***

Очень классная но на максимальной высоте подставки кулера шумят, на предпоследней все ок.

Достоинства:
    Удобное, отдельно выделю подставку для телефона, просто кайф.
    Недостатки:
    Шум на максимальной высоте подставки.

Доброго дня, Дмитро! Дякуємо за ваш відгук. Чудово, що вам зручно користуватись підставкою для ноутбука та смартфону. Дійсно може виникати шум при максимальних обертах, зауважимо що головною метою є зменшення температура вашого ноутбука при високому навантаженні. Сподіваємось надалі ще будемо радувати вас нашим товаром.

• Аліна
    Продавец: Rozetka

Класна річ. Перша моя охолоджуюча підставка. Дійсно ноутбук перестав так нагріватись та працювати стало зручніше

Достоинства:
    Зручність,ціна

Добрий день, Аліна! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!

• Олесь П***
    Продавец: Rozetka

Топова підставка. Нормально охолоджує ноут та працює майже без звука

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Не помітив

Добрий день, Олесь! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!

• Олег Б***

Зовсім непотрібна річ. Не охолоджує ноутбук зовсім. Однозначно повернення.

Достоинства:
    Гарна на вигляд. Тиха.
    Недостатки:
    Не виконує свою функцію.

Добрий день,Олег! Дякуємо за відгук та звернення.Згідно до Закону України "Про захист прав споживачів" ви маєте право на повернення товару належної якості протягом 14 днів. Також бренд GamePro надає гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Зверніться, будь ласка, до сервісного центру GamePro за номером телефону вказаному у гарантійному талоні, наші менеджери з любовʼю у найкоротші терміни вирішать всі ваші питання. З повагою, GamePro!