- Андрей Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Глубина: 60
Стійкий, злегкістю витримує два монітори (34 та 24 діагоналі) ледь хитається.
- Достоинства:
- Регулюються ніжки
- Недостатки:
- Якийсь хруст при затягуванні гвинтів, тому сильно не крутив.
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- Володимир О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Глубина: 60
Зручний компактний достатньо легкий та міцний немає шату залив його при збірці фіксатором різьби і нічого не розкручується
- Достоинства:
- Легкий немає шату
- Недостатки:
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Глубина: 60
Простий, стійкий, компактний, зібрав за 5 хв., інструкція і ключ в комплекті є.
- Недостатки:
- Невиявив
- Галина Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Глубина: 60
Крутий стіл! Легко збирається,ключ в наборі.Купівлею задоволена.
- Достоинства:
- Швидка відправка.
- Недостатки:
- Немає.
- Валентина М***
Это маленькая ширина для компьютерного стола. Это и есть одним из недостатков.
- Олег Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Глубина: 60
Стол качественный классный, собрать за 10 минут и супер. Материалы качественные
- Достоинства:
- Быстрая сборка
- Уляна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Глубина: 60
Гарний стіл
- Руслан Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Глубина: 60
Стіл чудовий. Міцний, стоїть не рухомо. За свою ціну чудовий варіант.
- Достоинства:
- Легка збірка та монолітність
- Недостатки:
- не виявлено
- Віктор К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Глубина: 60
Все подобається
Представник постачальникаДобрий день, Віктор! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- Михайло М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Глубина: 60
Загалом гарний стіл з одним недоліком. Поверхня столу нерівна, через що мишка починає біситися. Довелося купувати килимок під мишку, щоб можна було нормально працювати.
- Достоинства:
- Красивий, компактний стіл, який легко збирається
- Недостатки:
- Нерівна, шорхувата поверхня, через яку мишка біситься, потрібно додатково використовувати килимок для мишки
Представник постачальникаДобрий день, Михайло! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Глубина: 60
Хороша якість стола, за свої гроші
- Достоинства:
- Хороша якість, швидко збирається
Представник постачальникаДобрий день, Наталія ! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- Олексій А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Глубина: 60
Чудовий стіл! Не хитається!
- Достоинства:
- Ціна!
- Недостатки:
- Відбитки на поверхні!
Представник постачальникаДобрий день, Олексій! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- Ярослав Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Глубина: 60
За свои деньги стол очень хороший
- Недостатки:
- Легко пачкается но я думаю это простительно
Представник постачальникаДобрий день, Ярослав! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- Дмитрий П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Глубина: 60
Качество хороше,я не жалію що купив саме цей стіл.
Представник постачальникаДобрий день, Дмитро! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Глубина: 60
неймовірний стіл як за свою ціну, надійний міцний та стильний, легко збирається
- Достоинства:
- Надійний та міцний!
- Недостатки:
- не має
Представник постачальникаДобрий день, Роман! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- Вячеслав Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Глубина: 60
Это лучший стол в соотношении цена-качество. Для тех кому не нужен механизм регулировки высоты однозначно рекомендую.
- Достоинства:
- Топ
Представник постачальникаДобрий день, В'ячеслав! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Глубина: 60
Хороший стіл, збирається нуууу дуууужееее просто, там все є в коробці, хіба хрестова викрутка треба, взагалі топ бренд, дуже якісне в їх все )
Представник постачальникаДобрий день, Олександр! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- АндрейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Глубина: 60
Стол отличный очень доволен!
Упакован так же отлично.
Один болт до конца не закрутился так как резьба не совершенна но на устойчивость это не повлияло, так что все супер. Рекомендую !- Достоинства:
- Стойкий и красивый стол в стиле лофт
- Недостатки:
- Их нет
Представник постачальникаДобрий день, Андрій! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- Марія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Глубина: 60
Стіл гарний, відповідає характеристиці.
Представник постачальникаДобрий день, Марія! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- Андрій Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Глубина: 60
Чудовий стіл за свої гроші.
- Достоинства:
- Ціна, якість.
- Недостатки:
- Добре видно відбитки.
З повагою, GamePro!
- Олександр Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Глубина: 60
Дуже файний стіл. За пів року використання не помітив жодних недоліків
- Достоинства:
- Зручність, Якість, Покриття
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Олександр! Вдячні за ваш відгук. Ми дуже раді, що стіл GamePro GD112 повністю відповідає вашим очікуванням. Впевненні ви отримаєте гарний досвід та зручність у користуванні.
З повагою, GamePro!
- Тесленко Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Глубина: 60
Якісний стіл, з надійними ніжками
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Недостатки:
- Дуже добре видно відбитки
Представник постачальникаДоброго дня, Юрій! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобалась якість столу GamePro GD112. Користуйтесь з легкістю та задоволенням.
- Василий Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Глубина: 60
Легко збираеться
Маркий але некритично замовив коврик на нйого 900 x 450 х 3 мм все перекрие,
Міцний устойчивий
Все 100% влаштовуе
Представник постачальникаДоброго дня, Василь! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що стіл amePro GD112 відповідає вашим очікуванням. Користуйтесь з легкістю та задоволенням.
З повагою, GamePro!- Віктор Я***
Що за крісло ?
- Лейла З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Глубина: 60
Гарний, крнпкий стіл. Легкий вибиранні. В мене це заняло півгодини
- Недостатки:
- Легко маститься
Представник постачальникаДоброго дня, Лейла! Дякуємо за вибір нашого бренду GamePro. Щасливі від того, що стіл вам сподобався та підійшов. Для більшої зручності, рекомендуємо розглянути можливість використання килимка або спеціальної підставки для миші та клавіатури більшого розміру. Бажаємо приємного досвіду у користуванні нашим товаром.
- Михайло О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Глубина: 60
Гарний столик, легко і зрозуміло збирається
- Достоинства:
- Легко складається, вішалка для навушників, підстаканник, міцність.
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день, Михайло! Дякую вам за відгук та вибір бренду GamePro. Ми раді, що вам сподобався наш комп'ютерний стіл GamePro GD112. Основна мета нашої компанії, забезпечити вас якісним та корисним товаром, який забезпечить ваші потреби та підвищить продуктивність. Таким позитивним відгуком, ви даєте нам розуміння, що ми на правильному шляху! Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- Рома В***
А що то у Вас додатково на кронштейні встановлене? Щось не розберу.
Представник постачальникаДобрий день, Роман! На кронштейні додатково встановлений мікрофон для запису звука. З повагою, GamePro!
- Назар Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Глубина: 60
Дуже міцний стіл , легко збирається беріть впевнено. Залишаються відбитки рук але це зовсім не критично
- Достоинства:
- Чудова кострунція, легко складати
- Недостатки:
- відбитки пальців
Представник постачальникаДобрий день, Назар! Вдячні вам за відгук та вибір нашого бренду GamePro! Ми раді, що стіл GamePro GD112 задовольнив ваші потреби. Нам дуже приємно читати позитивний відгук про наш товар. Плями зі стільниці найкраще видаляє волога серветка для збирання целюлозна, без будь-яких додаткових засобів. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- Александр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Глубина: 60
Качественный стол. Единственный минус - очень видны отпечатки.
- Достоинства:
- Качество , цена
- Недостатки:
- Быстро пачкается
Представник постачальникаДобрий день, Олександр! Нам приємно, що вам сподобався наш комп’ютерний стіл. Користуйтесь із задоволенням та насолоджуйтесь комфортом разом з нашим брендом. Поверхня столу матована, тому для збереження привабливого зовнішнього вигляду радимо за необхідності протирати її вологою ганчіркою або спеціальним засобом для меблів. З повагою, GamePro!
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Глубина: 60
Гарний вибір, задоволений.
- Достоинства:
- Міцний, підставку під чай та навушники можна кріпити на будь-який бік
- Недостатки:
- Можливо занадто близько монітор
Представник постачальникаДобрий день, Олександр! Дякуємо за відгук та вибір GamePro. Згідно до Закону України "Про захист прав споживачів" ви маєте право на повернення товару належної якості протягом 14 днів, якщо даний товар не відповідає вашим потребам. Також бренд GamePro надає гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. З повагою, GamePro!
- Олександр С***
Все добре, повертати точно не збираюся.
Представник постачальникаДобрий день, Олександр! Ми раді, що ви задоволені покупкою нашого комп'ютерного столу. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- Ольга О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Глубина: 60
Стіл якісний. Кому не потрібне регулювання по висоті - чудовий варіант.
Дивилася в цій же ціновій категорії в іншому магазині, то там якість гірша, хитається, товщина стільниці менша.
З недоліків єдине, що залишаються відбитки. Проте не критично. Це проблема і дорожчих столів.
Представник постачальникаДобрий день, Ольга! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- Руслан С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Глубина: 60
Стіл для тих, кому не потрібне регулювання по висоті. Доволі не погані матеріали, та гарний зовнішній вигляд. Єдиний мінус - добре помітні відбитки пальців.
- Достоинства:
- Ціна=якість
- Недостатки:
- Добре помітні відбитки пальців
Представник постачальникаДобрий день,Руслан! Вдячні вам за відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням. З повагою,GamePro!
- Дмитро Р***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Глубина: 60
Дуже прикольний та зручний стіл!