Отзывы покупателей о Мышь GamePro GM300BL USB Blue-White
- Юрий Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с желтым
- Достоинства:
- Работает, удобная, много кнопок, много режимов подсветки, хорошая отдача без задержки, необычный красивый дизайн
- Недостатки:
- Слишком легкая. Ей не хватает утяжелителя внутри
Представник постачальникаДобрий день, Юрій! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- Сергей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с белым
Мышка пойдет, очень хорошая кнопка дабл клика
Представник постачальникаДобрий день, Сергій! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- ЛесяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с желтым
Якщо що то через программу OpenRGB в мишці можна налаштувати яскравість, колір і тд. Несподівано приємно здивувало)
Представник постачальникаДобрий день, Леся! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- Наталія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с красным
Хорошая мышка за свои деньги
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день, Наталія! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- Анатолій Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
мишка класна по ергономіці приємно лежить в руці та хват гарний, не важка і дуже приємно користуватися.
так і за подібну ціну як писав тут один в коментах якщо покриття злізе, можно зняти верхню кришку і задути "чорною краскою з балончика" з середини вже тоді нічого не облізе!
мені головне що вона приємна та мені нею приємно користуватися за таку ще ціну думаю рік відслужить)
як розумію може облізати сама вставка де логотип та кнопки більше нічого, бо це чорний пластик.
ще скляні глайди для неї ціни її не буде, бо ці не викликають довіри так бачу але з часом побачу.
за одно взяв контролер перевірив в грі стім = все працює чудово.- Достоинства:
- швидка доставка 1день по суті.. дизайн мишки та функціонал, як писав раніше брав таку але це була копія дуже дешева і її ергономіка мені сподобала, шукав таку саму і це воно! головний плюс що фірма Українська якщо все буде добре буду рекомендувати друзям.
- Недостатки:
- поки не виявив нічого мишка прийшла працює - інша такаж лежить на запас.
Представник постачальникаДобрий день, Анатолій! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- Максим П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Топ мишка за свои деньги,жаль нету именно этой версии по блютуз)
- Достоинства:
- Дешовая,и хорошая.
- Недостатки:
- За свои деньги нету
Представник постачальникаДобрий день, Максим! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- Світлана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый с синим
Користуюсь уже 2 тижні — все ок
Топ за свої гроші- Достоинства:
- Ціна-якість
- Недостатки:
- Наразі не спостерігаю
Представник постачальникаДобрий день, Світлана! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- Владимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с белым
Не, ну это максимальное геймерство за сущие копейки. Куча режимов подсветки, турбо кнопка и доп. кнопки для того что бы в браузере делать вперед-назад. Она большая, тяжёлая, для меня вообще отлично, но вот неженки любители мини мышек наверно не потянут этот агрегат.
- Достоинства:
- Кнопошки мои кнопошки
- Недостатки:
- Неудобно проводом от мышки бить детей
Представник постачальникаДобрий день, Володимир! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- Павло М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с белым
Дуже сподалалась мишка. Абсолютно все в ній добре, якість матеріалів добра, не важка, ергономічна, функціональна.
- Достоинства:
- Ергономіка, функціонал, дизайн, вага, ціна
- Недостатки:
- жодних
Представник постачальникаДоброго дня, Павло! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобались дизайн та функціонал миші GamePro GM300W. Користуйтесь з легкістю та задоволенням.
- Єгор П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с белым
Дуже гарна та вдобна мишка
- Достоинства:
- Якість та зручність
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Єгор! Вдячні за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобалась миша GamePro (GM300W) та вона є зручною для вас. Чудово, що якість відповідає вашим очікуванням. Бажаємо гарного досвіду у користуванні нашим товаром.
З повагою, GamePro!- …
Ліва кнопка миші не скрипить?
- ЄвгенОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с белым
Чудова миша для щоденної роботи, за ціною офісних
- Достоинства:
- Недостатки:
- .
Представник постачальникаДоброго дня, Євген! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобалась миша ті її якість. Впевненні ви отримаєте гарний досвід у користуванні нашим товаром.
- матвій м***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с красным
Отлічна миша, ваще чотко
- Достоинства:
- Гарний дизайн, гарно сидить в руці, проблема в тому що не зміг найти офіціальне ПЗ, але це не критично
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- Олександр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
За год дефектов нет
- Достоинства:
- Цена качество
- Недостатки:
- Не заметил
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с белым
4. Зелений 3200
5. Червоний 4800
6. Голубий 7200
- В'ячеслав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с белым
За місяць працює штатно ще купляв чорну пропрацювала рік нікаких пробдем за таку ціну імба
- Достоинства:
- Працює, ціна
- Недостатки:
- Не виявив
- Максим З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с белым
все чудово
Представник постачальникаДобрий день, Максим ! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- Владислав А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
под потребность вообще подошло
- Достоинства:
- Стиль
- Недостатки:
- нету
Представник постачальникаДобрий день, Владислав! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- Владимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с красным
Очень хороший товар удобний и комфортный
- Виктория С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с красным
Все отлично, быстрая доставка
Представник постачальникаДобрий день, Вікторія! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- Дарья Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с белым
за свою цену отличная мышка. клавиша действительно скрипит, но со временем делает это тише, чем в первую неделю
- Достоинства:
- удобная, легкая, есть подсветка, дизайн отпад
- Недостатки:
- клавиша скрипит при нажатии
Представник постачальникаДобрий день, Дарья! Дякуємо за корисний відгук, компанія GamePro постійно працює над покращенням продукції, тому ваш відгук стане вагомим внеском для вдосконалення нашого товару. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- Олена Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Сподобалась. Зручно лежить в руці
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день, Олена! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- ИльяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с белым
Отличный вариант для данного бюджета
- Достоинства:
- Множество режимов dpi , быстрый отклик и плавная работа
Представник постачальникаДобрий день, Ілля! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- Евгений Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый с синим
Миша очень понравилась
- Достоинства:
- Выполняет свои функции на отлично
- Недостатки:
- За такую цену их нет
Представник постачальникаДобрий день, Євген! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- Евгений П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый с синим
Мишей доволен , оправдала себя на всех
Очень доволен выбором..- Достоинства:
- Цена - качество !
- Недостатки:
- За две недели пользования пока нет
- Богдан Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с белым
Товар відміний
Представник постачальникаДобрий день, Богдан! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- Свтлана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый с синим
Брали на подарунок. Відгук користувача добрий. Зі своєю функцією справляєця. Гарний дизайн, легка. Рекомендую до покупки.
- Достоинства:
- Ціна-якість, дизайн.
- Недостатки:
- Не виявлено.
- Максим Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с белым
Мишка бомба сенса не зриває 14 варіантів підсвітки тупо кайф
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с желтым
Цілком хороша миша
Зручна для руки
Багато різних режимів підсвітки, але не вистачає режимів для одноманітного світіння- Достоинства:
- Добре лягає в руку
Хороший шнур
Ціна - Недостатки:
- Мало однотонних режимів підсвітки
Представник постачальникаДобрий день, Олександр! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- Микола Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с желтым
Мишею цілком задоволений, за свою ціну дуже хороший варіант
- Достоинства:
- Вага, ціна, зручність користування
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день, Микола! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- ЮРИЙ С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с желтым
Миша функціональна...сподобалась.
- Сергій
А можно переназначати кнопки?
- Максим К***
Так, у налаштуваннях можна зазначити кнопки.
- Олександр Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с белым
Чудова миша за свою ціну. Користуюсь уже понад пів року, і вона прекрасно себе зарекомендувала: підсвітка працює бездоганно, жодна кнопка не заїдає. Єдиний нюанс – з часом через часте використання з'являються плями, але це неминуче для білої миші.
- Достоинства:
- Ціна/Якість. Доставка. Зручна.
- Недостатки:
- Немає.
- Ілля А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с белым
Мышка хорошая и удобная в исполозование
- Достоинства:
- Красивая и удобная
Яркая подсветка - Недостатки:
- Никита В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с белым
Мышка хорошая,в руке лежит хорошо,скользит тоже отлично,за данный бюджет как по мне лучший вариант,рекомендую!
- Достоинства:
- Удобно,скольжение хорошее
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день, Микита! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- Андрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
дуже хороша мишка за свою ціну, нічого не люфтить, приємна на ощуп, не зриває сенсор, дизайн от пряи дуже по душі!
- Достоинства:
- дизайн, дабл клік кнопка, RGB
- АнатолійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Крута миша!
Представник постачальникаДоброго дня, Анатолій! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобалась миша GamePro USB Black (GM300B). Користуйтесь з задоволенням та сподіваємось надалі ще будемо радувати вас.
- іринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Хорошая мышка все хорошо работает приятный дизайн и если зажать кнопку дабл клика то это легальный автокликер советую
- Достоинства:
- 14 режимов подсветки, удобство, приятная пружина, приятный клик нету проблем
- Недостатки:
- Большая но не сильно в начале не привычно было но потом привык
Представник постачальникаДоброго дня, Ірина! Вдячні за ваш відгук. Ми дуже раді, що ви отримали зручність у користуванні мишкою GamePro USB Black (GM300B). Користуйтесь з легкістю та задоволенням.