- Марк Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Мишка класна користуюсь вже довго
Но проблема 1 це те що мишка приїхала відкрита- Достоинства:
- Мишка потужна
- Недостатки:
- ПО мишки погане
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- Костянтин З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
как для первой пойдет
- Достоинства:
- легкая, в руке хорошо лежит
- Недостатки:
- пока нет
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Якщо плануєте купувати для шутерів, не рекомендую, коли сміщаєш приціл, воно не доводить до кінця, для якихось лайт задач хороша мишка, дуже легка.
Представник постачальникаДобрий день, Олександр! Дякуємо за корисний відгук, компанія GamePro постійно працює над покращенням продукції, тому ваш відгук стане вагомим внеском для вдосконалення нашого товару. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- Артем Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
За свої гроші нормальна мишка, але раз впала на підлогу і вже випав логотип G
- Достоинства:
- Ціна, легка
- Недостатки:
- Дуже хрустка
Представник постачальникаДобрий день, Артем! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- Олена С***
Так само сталось і з моєю, в цьому плані дуже крихка
- Дмитро Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Норм
Представник постачальникаДобрий день, Дмитро! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- Стас Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
чудова мишка все працює
- Достоинства:
- чудова підсвітка
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день, Стас! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- ЯрославОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Мышка пришла бракованная 2 дня проработала вроде норм на 3 день начались проблемы с левой кнопкой мыши мышка тупо дабл кличит бывает у нее такое и левая кнопка уже на сей день вообще не работает
- Достоинства:
- Недостатки:
- Дабл клик,не работает левая кнопка
Представник постачальникаДоброго дня, Ярослав! Вдячні за Ваш відгук. Для вирішення ситуації, бренд GamePro надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до найближчого відділення магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. З повагою, GamePro!
- Влад Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Користуюся цією мишковже десь 1 місяць в цілому непогана мишка
- Достоинства:
- Легенька харашо скользить по коврику
- Недостатки:
- Не виявив
Представник постачальникаДобрий день, Владислав! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- Роман К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Мишка дуже крута та красива зручна і добре працює топ за свої гроші
Представник постачальникаДобрий день, Роман! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- Ольга Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Товар отличный, вернули т. к. не подошёл, но деньги нам не вернули, спорят в течении месяца и все без результата
- Достоинства:
- Товар хороший, приехал быстро
- Недостатки:
- Деньги не вернули, спорить устала
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Мишка дуже користуюсь вже 2 неділі
- Достоинства:
- Дизайн підсвітка швидкий відлік
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день, Олександр! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- СофіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
хорошая
Представник постачальникаДобрий день, Софія! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- Наталья К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Хорошая бюджетная мышка. Лёгкая и удобная. Все работает, сын доволен.
- Достоинства:
- Цена, дизайн
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день, Наталія! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- ЖеняОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Хорошая мышка за свою цену
Представник постачальникаДобрий день, Євгеній! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Отилчная ігровая комп'ютерна мішка і она з RGB
Представник постачальникаДобрий день, Андрій! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- Максим Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Як для такої ціни, то продукт доволі класний! Виглядає дуже якісно
- Достоинства:
- Ціна,вигляд
- Недостатки:
- Пока не знайшов
Представник постачальникаДобрий день, Максим! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- Алексей Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Крута мышка))
Представник постачальникаДобрий день, Олексій! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- Артем К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Пользуюсь этой мышкой с нового года, жалоб не имею. Все работает стабильно
- Достоинства:
- Регулировка подсветки
- Недостатки:
- Не заметил
- ЯрославОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Володію цією мишкою вже 5 місяців, нарікань ніяких немає, все працює чудово, за цей бюджет взагалі мастхев.
- Достоинства:
- Легка, ергономічна, зручність кнопок
- Недостатки:
- не виявлено
Представник постачальникаДобрий день, Ярослав! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням!
- ВалентинОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
І так, через деякий час користування (45 днів), я можу скласти свою думку за данний девайс. Миша проста, чекати від неї що вона буде змагатися з "SteelSeries Aerox 5" не варто, хоча зовні вони і схожі.
Клацання клавіш чути, можно звикнуть, не кретично, підсвітка логотипу залежить від режиму DPI, всього є 6 варіантів підсвітки, останній 6-ий це послідовна, як гірлянда, цвєто-музика)) можна вимкнуть за бажанням. Колесо відпрацьовує нормально, *(притянуто за вуха), але нормально.
Матовий колір, при активному використанні у вас вона стане глянцева)
В мануалі буде сайт з ПЗ (*програмним забезпеченням).
Моя стара миша вийшла з ладу через 7 років, активного використання, а це не тільки робота, а і онлайн шутери, де вона літала не тільки по столу, а і в стіни.
За цю сказати поки важко, будем надіятись що відпрацює не гірше попередньої- Достоинства:
- Вартує своїх грошей, більшого чекати від неї непотрібно)) ʕ ᵔᴥᵔ ʔ
- Недостатки:
- Голосно сказано ігрова, просто бюджетна миша.
Представник постачальникаДоброго дня, Валентин! Дякуємо за ваш відгук. Вдячні за те, що ділитесь власним досвідом у користуванні. Бажаємо гарного досвіду та задоволення з нашим товаром.
- Богдан М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
в кс2 зриває сенсу коли піндімаєш мишку від коврика на 2 см і при цьому ведеш рукою в бік і опускаючи на коврик в мишки пропадає сенса так ніби не роздупляється на старій такого не було для шутерів не підходить
- Достоинства:
- дизайн ,підсвітка , є прога для налаштувань та макросів
- Недостатки:
- зриває сенсу
Представник постачальникаДоброго дня, Богдан! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобались підсвітка, дизайн та можливість налаштування миші GamePro GM395. У випадку критичної ситуації для вашого користування, згідно з Законом України "Про захист прав споживачів" ви маєте право на повернення товару належної якості протягом 14 днів.
З повагою, GamePro!- DanY P***
Здраствуйте Богдан. А вы бы не могли подсказать как скачать приложение для этой мышки? У меня такая же мышка но я не знаю где и как скачать приложение. За ранее спасибо!
Представник постачальникаДобрий день! Драйвери можливо скачати з офіційного сайта GamePro, у розділі Драйвери і підтримка. Посилання на сайт можна знайти в інструкції, яка є у комплекті з мишкою GamePro RGB USB Black (GM395) або в Інтернеті, по запиту офіційний сайт GamePro. З повагою, GamePro!
- Ярослав Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Класна мишка, за свої гроші взагалі ТОП, зручна не глючна, задоволений покупкою
- Достоинства:
- Дизайн
Представник постачальникаДоброго дня, Ярослав! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобався дизайн миші GamePro GM395 та вона відповідає вашим очікуванням. Бажаємо гарного досвіду та зручності у користуванні нашим товаром.
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Класна мишка, за свої гроші взагалі ТОП, зручна не глючна, задоволений покупкою
- Достоинства:
- Недостатки:
- Поки не виявлено
Представник постачальникаДоброго дня, Роман! Вдячні за ваш відгук. Ми дуже раді, що миша GamePro GM395 повністю відповідає вашим очікуванням. Бажаємо гарного досвіду та зручності у користуванні нашим товаром.
- Виталий Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
вигляд супер,для великоі руки, підсвітка якраз те що треба (мінімум)
Представник постачальникаДоброго дня, Віталій! Дякуємо за ваш відгук. Вдячні за те, що ділитесь власним досвідом у користуванні. Ми дуже раді, що миша GamePro GM395 вам підійшла та сподобалась її підсвітка. Користуйтесь з задоволенням.
- Артем К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Мышка отличная. Брал на свой страх и риск так как в интернете на нее нет обзоров. Получив ее был удивлен от ее работы. Работает отлично, колесико не шатается, нажимается нормально. Боковые кнопки в норме. Сама она не шумная
- Достоинства:
- Сенсор не срывает, минималистичная подсветка.
- Недостатки:
- Еще не обнаружил
Представник постачальникаДоброго дня, Артем! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобалась миша GamePro GM395. Чудово, що сенсор миші відповідає вашим очікуванням. Впевненні ви отримаєте гарний досвід у користуванні та сподіваємось надалі ще будемо радувати вас нашим товаром.
З повагою, GamePro!- Олег
А какой у неё сенсор?
Представник постачальникаДоброго дня, Олег! Дякуємо за ваше питання. У миші GamePro GM395 тип датчика — оптичний. Бажаємо гарного досвіду та зручності у користуванні нашим товаром.
- Денис С***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Мишка як мишка, тільки вот з заводу вже бракована. Глайди працюють огидно, в кс неможливо різко повернути мишкою і вона просто напросто зупиняється і тормозить
- Достоинства:
- не знаю
- Недостатки:
- Брак
Представник постачальникаДобрий день, Денис! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- Денис С***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
прям з магазину вже зриває сенсу
- Достоинства:
- Недостатки:
- сенса
- БодяПродавец: Rozetka. Цвет: Черный
Использую эту мышку уже 3 месяца, все работает. Так как я не эксперт, и не пробовал играть на мышке которая стоит раза в 5 больше, мне все нравится. За свои деньги шикарная.
- Достоинства:
- Рука не потеет, красивая подсветка, все работает как надо.
- Недостатки:
- Немного громкий звук нажатия клавиш
Представник постачальникаДобрий день, Богдан! Дякуємо за корисний відгук, компанія GamePro постійно працює над покращенням продукції, тому ваш відгук стане вагомим внеском для вдосконалення нашого товару. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- Тимур К***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
хорошая мышка, понравилась
6 видов красивой, обычной подсветки
ну вообщем неплохая мышка
Представник постачальникаДоброго дня, Тимур! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобалась миша GamePro RGB USB Black (GM395) та її підсвітка. Бажаємо гарного досвіду й легкості у користуванні.
- DanY P***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Только я не знаю как скачивать драйвер или же приложение для неё нету ни каких обзоров на неё. Если кто то знает подскажите пожалуйста.
- Достоинства:
- Мышка отличная за свои деньги топовая всем советую, эта мышка заслужила дороже цену!
- Недостатки:
- нету
Представник постачальникаДобрий день! Вдячні вам за коментар та вибір бренда GamePro! Ми раді, що вам сподобалась мишка. Драйвери можливо скачати з офіційного сайта GamePro, у розділі Драйвери і підтримка. Посилання на сайт можна знайти в інструкції, яка є у комплекті з мишкою GamePro RGB USB Black (GM395) або в Інтернеті, по запиту офіційний сайт GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- Артур Л***
А для чего нужны драйвера?