Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Мышь GamePro RGB USB Black (GM500B)

Оценка пользователей 4.57/5
  • Олена У***

Все добре

Добрий день, ! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!

• Александр М***

Только приехала, за 5 мин проверки минусы такие:
    1. При активном частом нажатии, левая кнопка под указательный палец - неприятно гремит. (Такой мелочный недодел((.., та же проблема с геймпадом GamePro GPS13B - сенсорная тач кнопка так же гремит, такое ощущение, что у производителя пружинки соответствующие закончились)))
    2. Левые боковые программируемые две кнопки больше ощущаются как одна. (Полезней было бы меньше пластика использовать в стыке или расположить их чуть дальше друг от друга чем делать на них разный рельеф под нежную чувствительную кожу на большом пальце)))
    3. Кнопки переключения режимов РГБ нажимаются как то "вяло", если б не менялся цвет, вообще не понятно было бы, работают они или нет (((
    4. Неизвестно когда буду активно использовать данную мышь - тогда и дополню возможно отзыв. Такое ощущение, что перед производством продукцию тестил не геймер а библиотекарь или мимо проходящая бабушка))).
    Производителю: Видно, что кто то в GamePro душу вкладывает, а кому то: "... И ТАК СОЙДЕТ)))"

Достоинства:
    Позже...
    Недостатки:
    Гремит левая (основная кнопка), боковые 2-е кнопки "ощущаются" как одна.

Вітаємо! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!

• Юлія В***

Стильна, сучасна, ергометрична мишка

Достоинства:
    Безліч
    Недостатки:
    Не знайшли

• Юлія В***

дуже сподобалася миша

Достоинства:
    +- недорога і красива, є софт
    Недостатки:
    покищо немає

• Назар Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

За декілька місяців використання я хочу повідомити про проблему. Часто заважають пропуски руху та зривання сенсору. Я міняв поверхні (стіл, килим для миші, щільний папір) та "грався" з ПЗ від GamePro, але нічого не допомогло. Краще купіть мишу GamePro Nitro.

Достоинства:
    Приємна на дотик, ідеальна ергономіка, широкі можливості з програмним забезпеченням
    Недостатки:
    Жахливий сенсор

Вітаємо! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. З повагою, GamePro!

• Вікторія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Работает прекрасно, можно настроить под себя. За эту цену один из лучших вариантов. Для детей и женщин будет великовата (высота 4.5 см), для мужской руки идеальна.

Достоинства:
    Один из лучших вариантов

• Ярослав Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

звичайна миша за свої кошти. Все як люблять світлодіод, DPI. Як для жіночочого полу буде завлика в руці.

Достоинства:
    ціна
    Недостатки:
    ціна-якість

• Дима Г***

Норм мышка. Для меня 10/10

Достоинства:
    Размер, цена

• Данило Б***

Все класно працює

• Максим К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Користуюсь вже пів року, всі кнопки працюють

Достоинства:
    Працює
    Недостатки:
    Немає резиночок по краям мишки

Добрий день, Максим! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!

• Артем Ч***

Досить зручна

Достоинства:
    Зручна , недорога
    Недостатки:
    Не виявив

Добрий день, Артем! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!

• Костянтин О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Потрібна була миша з кнопками, які програмуються, не для ігор. Розміри для чоловічої руки, дівчатам, можливо, буде трохи завелика. Багато налаштувань LED. Миша має 5 додаткових кнопок, які можна запрограмувати. Назначити кнопки можна за допомогою програми, яка є на офіційному сайті представника виробника в Україні. У програмі є українська мова, що дуже зручно. Можна встановити чотири окремі незалежні налаштування на кнопки для різних ігор та офісу.Щоб налаштування працювали, треба, щоб програма для миші була увімкнена постійно. Можна прописати цілу серію комбінацій клавіш на конкретну кнопку за допомогою макросів. Щоб розібратися з макросами було потрібно трохи часу. Але потім все легко налаштовується. Коротка інструкція з налаштування макросів (можливо комусь знадобиться): 1)у програмі обираємо розділ "Макрос" вгорі інтерфейсу. 2)У першій колонці" Запис" натискаємо праву клавішу миші та у контекстному меню обираємо "Додати нову групу макросів". Після цього з'явиться нова папка. 3)натискаємо на папку - натискаємо праву кнопкою миші та обираємо "Додати новий макрос". Після створення, можна змінити назву макроса. 4) Обираємо створений макрос.У першій колонці знизу натискаємо "Запис"- натискаємо певну потрібну комбінацію кнопок.Натискаємо "Зупинити" 5) У другій колонці таблиці можна відредагувати затримку між клавішами.6) Натискаємо "Зберегти" у нижньому правому куті.7) Повертаємось у меню налаштування кнопок миші, обираємо потрібну кнопку та назначаємо їй створений макрос.8)Натискаємо "Зберегти". Можна користуватись та насолоджуватись. Якщо це комусь допоможе, буду радий. В цілому, задоволений та раджу до придбання.Ціна/якість у доброму співвідношенні.

Достоинства:
    Додаткові кнопки,які програмуються
    Недостатки:
    Поки не помітив

Добрий день, Костянтин! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!

• Андрій Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Добра мишка, простий ергономічний дизайн, підсвітка, достатній ДПИ за свою ціну, велика, здається

Достоинства:
    DPI, дизайн

Добрий день, Андрій! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!

• Александр С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Мышка топ, материалы приятные, удобно сидит в руке,удобный софт,и приятный сайт все в этой мышке хорошо!

Достоинства:
    Есть отдельная кнопка даблклика
    Недостатки:
    Не выявил

Добрий день, Олександр! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!

• Кирилл К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Мишка гарна, зручна. Є спеціальна программа де можно налаштувати мишу під своє зручне користування але є одне но.
    Сенсор зривае дуже швидко

Достоинства:
    Ціна, комфорт, естетика , своя программа через яку можно керувати мишкою
    Недостатки:
    Зриває сенсор дуже легко та швидко

Добрий день, Кирило! Дякуємо за корисний відгук, компанія GamePro постійно працює над покращенням продукції, тому ваш відгук стане вагомим внеском для вдосконалення нашого товару. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!

• Александр С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

За свой прайс мышь топ кабель хоть и плетеный но не запутывается есть функция дабл клика (отдельная кнопка) А главный плюс очень удобный софт скачивать на сайте геймпро именно под эту мышь настроек уйма рекомендую!

Достоинства:
    Приятный материал

• Віталій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Чудова мишка , прийшла в чудовому стані , сенсор не зриває і зручно в руці , рекомендую

Добрий день, Віталій! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!

• Сергей Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Работает, удобная в руке, куча режимов мигалок подсветки(кнопка с низу)

Достоинства:
    Добротная сборка
    Недостатки:
    Дубовый шнур

Добрий день, Сергій! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!

• Ілля Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Рекомендую, адже миша справді класна)

Достоинства:
    Не дорога, красива, багато режимів світла
    Недостатки:

Добрий день, Ілля! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!

• Никита С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Мышка отличная, легко движется по коврику, удобно лежит в руке, за такие деньги очень хорошая мышка.

Достоинства:
    Множество кнопок использования.
    Недостатки:
    Пока нет.

Добрий день, Микита! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!

• Максим Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Працює гарно, дуже зручна в руці, гарна підсвітка, але на 2 день побачив, що приїхала з невеличкою тріщиною, спочатку подумав що так і треба, але ні!

Достоинства:
    працює гарно
    Недостатки:
    тріщина на мишці

Доброго дня, Максим! Вдячні за Ваш відгук. Для вирішення ситуації, бренд GamePro надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. З повагою, GamePro!

• Роман С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Люблю периферію від GamePro, якісно та не дорого,

Достоинства:
    Форма, сенсор, подвійний клік, додаток для налаштування.
    Недостатки:
    Поки не знайшов

Добрий день, Роман! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням!

• Егор Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

М'який ход по коврику , у кого пальцы длинные то удобная , разные режимы подсветки ... Мне нравиться

Достоинства:
    Хорошая
    Недостатки:
    Нету

Добрий день, Ігор! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням!

• Александр Н***

Хорошая мышь цена=качество
    Советую пользуюсь с наслаждением

• Богдан Ш***

Мишка просто Класс,працює ідеально,і ще є програма для неї, ну 10/10

Достоинства:
    Хороший відклік,приємний матеріал
  • Назар Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Довго вагався щодо незнайомого виробника, в результаті покупкою задоволений. Два місяці щоденного користування взагалі без нарікань.

Брав на заміну Trust GXT 165 Celox RGB USB Black в якій перестало працювати коліщатко прокрутки і лкм почала робити дабл-клік.

Були сумніви щодо розміру і форми, але зручно лягла в руку після попередньої. Нічого не скрипить, не люфтить, кліки не шумні. Дуже хороша якість за свою ціну.

Достоинства:
    Зручна форма під велику руку, кнопки працюють чітко, коліщатко працює плавно
    Недостатки:

Доброго дня, Назар! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що ви задоволені мишею GamePro RGB USB Black (GM500B). Чудово, що миша підійшла для вашої руки та ви отримали зручність при користуванні. Бажаємо гарного досвіду та сподіваємось надалі ще будемо радувати вас нашим товаром.

• Сергей К***

Гарна миша , рекомендую

Доброго дня, Сергій! Вдячні за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобалась миша GamePro GM500B та ви можете її рекомендувати. Користуйтесь з задоволенням.

• Василь Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Взять корпус от GM300B и запихать в него внутренности от этой и должна получиться шикарная весчь ))

Доброго дня, Василь! Дякуємо за ваш відгук. Вдячні за увагу до нашого бренду GamePro. Впевненні надалі будемо радувати вас нашим товаром.

• Татьяна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Миша бралась на подарунок, сподобалась.

Доброго дня, Тетяна! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що ви обрали мишу GamePro RGB USB Black (GM500B) для подарунка. Чудово, що миша вам сподобалась. Користуйтесь з задоволенням.

• Вячеслав Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Дуже гарна миш сенсор не зривае на чистій поверхні але е декілька моментів, до цього користувався Steelseries, і ось в мене е кіт і бува таке ще его шерсть попада на стіл и ось на мишці Gamepro якщо на лінзу потрапила маленька ворсинка то некоректно спрацьовує сенсор на Steelseries такого не було ну а в цілому миш топ гарно ,лежить в руці, гарні кліки ,е софт перевірив не все поки ще ,можливо доповню ще пізніше відгук, в апекс наприклад можно поміняти місцями дабл клик та звичайний клик и пістолет p2020 стріляє сам майже як автомат, хемлок на одиночних без віддачі и тд и тп ,гарна функція в загалом мишка гарна скину фото ще де як на мене можно було и краще зробити це єдиний мінус візуальний який я помітив

Достоинства:
    Гарно сидить в руці ,функціонал , вартисть
    Недостатки:
    Косяк с корпусом в одному місці буде фото, зриває сенсор якщо потрапила маленька ворсинка

Доброго дня, В'ячеслав! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам зручно користуватись мишкою GamePro GM500B. Ми постійно працюємо над покращенням якості товарів та сподіваємось надалі будемо виключно радувати вас. Користуйтесь з задоволенням.

• Василь Д***

Минималку dpi сколько можно выставить?

Доброго дня, Василь! Дякуємо за ваше питання. Мінімальне значення DPI, яке можливо встановити становить - 800. Бажаємо гарного досвіду та задоволення у користуванні нашим товаром.

• Юрій Ч***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Не зручна через пару місяців зламалася бокова кнопка не раджу

Достоинства:
    Велика,
    Недостатки:
    Не якісна продукція

Доброго дня, Юрій ! Вдячні за Ваш відгук. Для вирішення ситуації, бренд GamePro надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до найближчого відділення магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. З повагою, GamePro!

• Денис Д***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

За свою ціну ідеально, є додаток для налаштування макросів, клавіш та регулювання dpi.

Достоинства:
    Додаток для налаштування функцій під себе.зручна форма для руки.

Добрий день, Денис! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!

• Олександр Р***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Миша за свої гроші навіть без акційної ціни доволі непогана. Якіть зборки, відгук на клік, функціонал та дріт оплетений - дуже все круто. Підсвітка дуже крута, я не фанат, але знуву ж таки - за таку ціну анімації під звуки... Виглядає дуже гарно. Тепер про мінуси - для великої руки трошки не зручно. Недуже зручно розміщені бокові клавіші, хочеться їх опустити набагато нижце, тому що при звичайному хваті палець занадто далеко від них.

Достоинства:
    Ціна-якість, підсвітка, оплетений дріт, висока точність, якісний софт.
    Недостатки:
    Незручне розміщення бокових доп. клавіш.

Доброго дня, Олександр! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобалась якість миші GamePro RGB USB Black (GM500B). Ми постійно працюємо над удосконаленням товарів та сподіваємось надалі ще будемо радувати вас.