- Михайло П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Нормально працює
- Достоинства:
- Недостатки:
- Для мене вона занадто легка та мала.
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- Максим П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Все сподобалось, доволі гарна миша
- Достоинства:
- Колір, якість
- Нил Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Здравствуйте. Мышь на удивление очень даже хорошая. (Не хочу обидеть)
- Достоинства:
- Очень качественный материал
- Недостатки:
- Слегка поскрипывает ЛКМ, но если не вслушиваться то проблем нет.
Представник постачальникаВітаємо! Вдячні за Ваш відгук. Для вирішення ситуації, бренд GamePro надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до найближчого відділення магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. З повагою, GamePro!
- Дмитро Б***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Мишка хороша,мінусів майже нема,не знаю як у кого,але в мене вона підлягає,але не критично,а так все добре.
- Достоинства:
- Крута.
- Недостатки:
- Маленькі глючи.
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Мышка хорошая, приятная, но к сожалению прошла без адаптера
- Достоинства:
- Быстрое подключение по блютузу. Приятная при использовании
- Недостатки:
- Нет адаптера
Представник постачальникаДоброго дня, ! Вдячні за Ваш відгук. Для вирішення ситуації, бренд GamePro надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до найближчого відділення магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. З повагою, GamePro!
- Георгій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Максимально недоволен ,купил мышку , проработала 3 недели внезапно потухла и не работает
- Достоинства:
- Так как сломалась их нет
- Недостатки:
- Прожила 3 недели , пустая трата денег
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Зверніться, будь ласка, в сервісний центр. З більш детальною інформацією про гарантійне обслуговування Ви можете ознайомитися перейшовши за посиланням .
- Роман
Напевно якась партія бракована. Я придбав 19 червня, пропрацювала 4 дні, так само, просто потухла і все. По гарантії повернули кошти.