- Дмитро Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Топовий геймпад за свою ціну
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Зручний
- Достоинства:
- Гарно сидить в руках
- Недостатки:
- Трохи шумні верхні кнопки, але це не проблема в навушниках
- ДмитрийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
На первый взгляд геймпад довольно качественный, обновил всё по инструкции и всё работает на пс5, кроме триггеров, так же в некоторых играх не работает тачпад, скорее всего это связано с тем что компания Sony сделало жесткое ограничение на использование не сертифицированных геймпадов, но я хочу от представителя бренда получить ответ есть ли тут триггер на L2 R2 и должен ли он работать после обновления прошивки?
Совместим с накладками Kontrolfreek
Если кого нибудь интересует вопрос работает ли он с Cronus Zen - да, скрипты работают отлично, но нужен обход для обмана пс5- Достоинства:
- Много функций для такой цены, можно записывать макросы и биндить спам кнопок
- Недостатки:
- Немного неудобно заднее расположение лепестков
- Євген Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Дизайн - топ
- Віталій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Оцінив на 4 зірки (-1 зірка за недостовірну інформацію)
Все сподобалось. Геймпад якісний, добре тримати в руках.
Мінус тільки 1, вказано що підтримується PS5 (працює лише в меню, як тільки запускаєш гру геймпад перестає працювати і його бачить як dualshock 4 який не сумісний з PS5).
Оформив повернення коштів.
Представник постачальникаВітаємо! Вдячні за ваше питання. Вам потрібно було перепрошити сам адаптер за допомогою ПЗ, яке є в нас на сайті. Впевнені ви отримаєте гарний досвід та задоволення у користуванні. З повагою, GamePro!
- Віталій Т***
Хочу додати, що зробив усе по інструкції, просканув код, скачав прошивку, вставив ресивер з натиснутою кнопкою в usb порт і прошив. Але геймпад так і не працював в іграх тільки в меню.
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Купив цей геймпад для гри на ПК і на смартфоні — загалом залишився задоволений. Після підключення через Bluetooth або USB усе запрацювало практично без налаштувань. Джойстик зручно лежить у руках, кнопки й тригери реагують чітко, реакція на рухи — швидка й точна, що особливо важливо в активних шутерах та файтингах. Підсвітка додає атмосферності, а те, що він працює на різних пристроях — велика зручність.
- Достоинства:
- Комфорт у руках, чітка реакція кнопок, універсальність, підсвітка, просте підключення
- Андрей С***
Підкажіть будь ласка, чи працює він з якимось іграми окрім Стім ігор? Тобто чи є в нього режим x-input, як його бачить ПК? Чи працює точпад як мишка у віндовс? Буду дуже вдячний за відповідь.