Отзывы покупателей о Наушники GamePro Asgard Freya (HS145B)

Код:  549204033
Оценка пользователей 3.78/5
  • Віталій

Не рекомендую.

Достоинства:
    Ергономіка, вага (суб'єктивно), звук.
    Недостатки:
    Померло одне "вухо" через 8 місяців користування.

Вітаємо! Вдячні за Ваш відгук. Для вирішення ситуації, бренд GamePro надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до найближчого відділення магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. З повагою, GamePro!

• Катерина О***

Уши суперские
    удобные, сменные тканевые амброшуры, звук хороший

Вітаємо! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!

• Богдан

Купував до цього GamePro HS 1240, був дуже задоволений, топові "вуха" за свої кошти. Вирішив придбати щось схоже, та пошкодував. Якість звуку дуже погана, можливо брак. Хочу повернути товар і кошти.

Достоинства:
    Гарні на вид,приємні на дотик.
    Недостатки:
    Звук дуже поганий.

Доброго дня!
      Дякуємо за звернення.
      Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.

• Дмитро К***

Сегодня забрал наушники,сразу заметил что звук неравномерный,проверил на 2х компах и телефоне и на двух разных кабелях,всё одинаково,попробую вернуть их.

Достоинства:
    Недостатки:
    Брак,левый наушник громче правого

• Павло

Звуком задоволений повністю! Замінив амбушури на коплектні з тканини і стало ще зручніше - вуха не пітніють. Бренду GamePro - моя повага!

Достоинства:
    Дуже добра якість збірки!
    Недостатки:
    USB-C - 3.5 мм дріт має мікрофонний еффект коли треться об одяг і, особливо, об змійку на одязі.

• Валерій

Гарне звучання. Дуже сподобались.

Недостатки:

Добрий день, ! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!

• Maks

Перші враження дуже позитивні! Звук мені сподобався - чистий, баси відчуваються, сцена достатньо об’ємна для ігор і музики. Садяться зручно: амбушюри м’яко огортають вуха, нічого не тисне. Дуже легкі, на голові майже не відчуваються, можна спокійно носити тривалий час. Загалом, гарнітура справила хороше перше враження. Також приємно здивувало те, що нічого не скрипить і не люфтить - збирання акуратне, кабель гнучкий і не заважає, а мікрофон звучить чітко без зайвих шумів.

• Юрій А***

Відмінні вуха.Сподобалось все

Достоинства:
    Звук, якість
    Недостатки:
    Не виявив

Добрий день, Юрій! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!

• Ростислав Щ***

Купив ці навушники як універсальний варіант — і для роботи, і для геймінгу — і реально задоволений. Звук потужний: 53 мм динаміки, широке охоплення 20-20 000 Гц, імпеданс 64 Ом — усе говорить, що не бюджет «на колінці».
    Мікрофон чітко ловить голос (-42 дБ), дріт досить довгий (~2.1 м) — для переміщень під час гри чи стріму підходить.
    Сидять довго — я грав дві сесії по 3-4 години підряд — не відчув сильного дискомфорту. Матеріал амбушюр із екошкіри досить приємний.
    Дизайн строгий, чорний — виглядає добре на фоні ігрової установки.

Достоинства:
    Сподобався
    Недостатки:

Добрий день, Ростислав! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!