Отзывы покупателей о Наушники GamePro Asgard Skadi Wireless 7.1 (HSW191B) 4-Mode

Код:  549203982
Оценка пользователей 4.3/5
на основе 61 отзыв
  • Олексій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White

Приїхав брак бряскає в навушниках де кріпляться динаміки чотири болтика.
    Ізкадається звук в лівому навушнику.
    Оформив повернення

Достоинства:
    Ціна. Зручність
    Недостатки:
    Звук. Якість збірки
  • Алексей З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Гарна якість матеріалів, звук добрий. Співвідношення ціна якість топ

Добрий день, ! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!

• Микита М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

гарні навушники, мені подобаються, але софт під них це я наче повернувся в 2000 роки, його допрацювати, зробити сучайсним, додати інформацію про заряд хочаб туди і буде добре

Недостатки:
    софт

• Ігор Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Поки,що використовую через type-c адаптер. По якості звуку все чудово. Вже півтори тижні користуюсь і ще не заряджав.

Достоинства:
    Звук, автономність

• Ирина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White

Доброго дня! Навушники були куплені 30.01.26, 2 тижні тому пропав звук зліва. Що мені робити далі? Чек не зберігся, покупка була а Розетці?

Достоинства:
    Співвідношення ціна/якість
    Недостатки:
    Пропав звук в лівому навушнику

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Зверніться, будь ласка, в сервісний центр. З більш детальною інформацією про гарантійне обслуговування Ви можете ознайомитися перейшовши за посиланням .

Доброго дня, ! Вдячні за Ваш відгук. Для вирішення ситуації, бренд GamePro надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до найближчого відділення магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. З повагою, GamePro!

• Дмитро
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

У мене є дві пари китайських навушників по 600 гривень кожна, так от звук у них такий самий, як у цих)... Тільки ті я собі брав під телефон, насамперед, щоб не шкода було у них і заснути, і вночі випадково на них лягти, і десь на вулиці упустити, а ці все ж таки хотів саме для "бережного" використання за ПК. Але прикол в тому, що я на ці гроші міг 3-4 пари з Китаю придбати і отримати ТОЙ САМИЙ функціонал і якість.

Мікрофон - за нього оцінку не виставляю, адже не буду використовувати, у мене для цього є стаціонарні Фіфайни. Але зауважу, що він якось дивно тримається, наче теліпається у гнізді (по колу прокручується аж надто легко).

Щодо дистанції - це єдина перевага на тлі китайських навушників за 600 грн. Китайські - у найвіддаленіших від ПК точках хати починають "відвалюватися", а ці, справедливості задля, ловлять по усій хаті.

Ставлю оцінку 3/5 (тобто "Нормально"), адже очікування були явно вищими. І так, мої очікування - мої проблеми, однак все пізнається у порівнянні. І коли я порівнюю звук з кількох навушників, серед яких є і китайці за 600 грн, і старі Шенхайзери (радіо), і просто дротові навушники - то розумію, що цінова планка для цього девайсу - ну 1200 гривень, ну окей, нехай буде 1500 від сили. І я щиро зараз не розумію, за що були мною віддані ці гроші. Подумаю ще пару днів, може "розпробую", але поки що - вагаюся, а чи не оформити повернення...

Достоинства:
    Бездротові навушники, хороше прилягання до вух, нормальна шумоізоляція
    Недостатки:
    Звук такий самий, як у китайських навушниках з Китаю за 600 гривень, розчарування
  • Богдан П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

За свою ціну дуже не погані заряд тримають довго рекомендую

Достоинства:
    Ціна, акумулятор, якість.
    Недостатки:

Вітаємо! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!

• Артем Ш***

Класні

• Сергей Г***

купив десь тиждень тому, досвіду небагато але свої 5коп напишу
    Після своїх старих (хайпер_Х) якоїсь великої різниці в якості звуку не помітив, навіть старі звучать якось яскравіше, але через тиждень важко сказати що старі були кращі, можливо вже звик, можливо "прогрілись"
    але за свою ціну близько вони доволі чудові враховуючи що вони безпровідні і непогано звучать, нехай і не логітеч але ж і не 7-8к стоять, тому чому б і ні...
    нехай би на 100-200 грн були б дорощі але додали змінні "літні" амбішури
    мікрофон не вмикав, непотрібен мені тому нічого не скажу... Затримки звуку при 2.4гц немає або мінімальна і не помітна,
    коли комп вимкнутий самі вимикаються для економії заряду, тиждень протримались на 1 заряду, далі не знаю скільки протримаються, вже і так непогано

Достоинства:
    ціна, нормальний звук, радіоканал
    Недостатки:
    потіють вуха від кож.заму

• Наталія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White

Незнаю чи тут було щось вказано про це, але коли навушники працюють по дроту то софт не може їх знайти, тому 4

Достоинства:
    ідеальний звук мікрофон та шумодав
    Недостатки:
    написав в відгуку

Вітаємо! Ми раді, що ви високо оцінили звук, мікрофон та роботу шумозаглушення, адже саме на ці характеристики робиться основний акцент у даній моделі.
      Щодо роботи програмного забезпечення при дротовому підключенні дякуємо за ваше зауваження. У деяких режимах підключення функціональність софту може відрізнятися, тому ми обов’язково передамо ваш коментар виробнику для уточнення та покращення користувацького досвіду.. Впевнені ви отримаєте гарний досвід та задоволення у користуванні. З повагою, GamePro!

• Андрій

1.коли дивишся фільм довго починають пріти вуха
    2. коли нажимаєш на паузу фільм ютюб на деякий час потім нажимаєш продовжити звук починає йти іскажонним треба по новому включати
    3. коли вечором лежиш у ліжку дивишся фільм і світодіод моргає синім на пів ліжка

Недостатки:
    коли довго на паузі відео продовжуєш перегляд звук деформується як на ускореній перемотці незнаю чому

Нам шкода, що у процесі користування виникли такі незручності. Щодо нагрівання амбушур — це може бути пов’язано з тривалим безперервним носінням та щільністю прилягання, що впливає на вентиляцію.

Стосовно спотворення звуку після паузи у відео, така ситуація може виникати через тимчасовий збій Bluetooth-з’єднання або відновлення аудіопотоку в плеєрі. У більшості випадків допомагає перепідключення пристрою або повторне вибрання навушників у налаштуваннях звуку.Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!

• Ілля
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Купив учора ці навушники. Довго обирав серед тих, що є. Прийшовши додому, розпакував, налаштував та на жаль засмутився - у правому навушнику якийсь елемент відпав та постійно перекочується туди-суди.

Достоинства:
    Бездротові, велика ємність батареї, комплектація
    Недостатки:
    Зустрічається брак

Вітаємо! Вдячні за Ваш відгук. Для вирішення ситуації, бренд GamePro надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до найближчого відділення магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. З повагою, GamePro!

• Назар М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White

Загалом все гаразд, звук норм, лежать зручно, тримають заряд довго. Єдине що якість мікрофону не супер. Чути чітко але звук по відгукам наче "з бочки". Думаю якщо погратись в налаштуваннях то можна настроїти добре

Достоинства:
    Зручність, простота у використанні
    Недостатки:
    Мікрофон міг бути краще

• Семен Т***

Дуже вражений покупкою! Рекомендую

Достоинства:
    Гарний звук, найкращі навушники за свої гроші, тіммейти гарно мене чують і я їх теж)
    Недостатки:
    Нема, і не буде

• Дмитро С***

Не підєднуються до телефона по блютуз iPhone 13 , спробував вже все

• Каха Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Купував уперше своїй дівчині — і мені, і їй навушники дуже сподобалися, тому вирішив узяти й собі. На жаль, цього разу вони прийшли з дефектом: коли повертаєш голову, у лівому навушнику щось деренчить.

Достоинства:
    Хороший звук, купую вже вдруге, але цього разу навушники прийшли з дефектом — у лівому навушнику щось деренчить.
    Недостатки:
    Хороші навушники, але буває брак

• Дмитрий Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Задоволений - раджу брати для онлайн ігор - звук не підкачає

Достоинства:
    звук + ізоляція супер, якість батереї теж тішить
    Недостатки:
    трошки розчаровує колесо гучності

• Олександр Ш***

Топові вуха. Працюють шикарно. Вартують своїх грошей

Достоинства:
    Звук

• Ярослав Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Користуюся два тижні і є такі проблеми: іноді з’являється рипіння, а після нього іноді відбувається відключення і повторне підключення (чути disconnected, потім adapter connected).

Достоинства:
    Хороший звук, довго тримають заряд.
    Недостатки:
    Поганий мікрофон, рипіння, іноді відключаться без причини.

• Дар'я П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Щось шумить в лівому вусі

• Дмитро Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Звук нормальний, мікрофон чудовий, не жмуть, тримають заряд і сигнал добре, через 2 стіни добивають без артефактиів і тд, виглядають як навушники. Не знаю що ще можна сказати, бо нормальний радіоканал з хорошим мікрофоном за 2000 гривень - це вже диво якесь

Достоинства:
    Звук, мікрофон, сигнал, батарея, комфорт
    Недостатки:
    Мабуть софт тільки, він прям з привітом від Win95

• Владислав
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Норм навушники, звук хороший об'ємний, автономність висока, ціна хороша

Достоинства:
    Зовнішній вигляд, багато варіантів підключення, легкі і м'які
    Недостатки:
    Як для мене то наче немає

• Олег З***

Дуже довго держать батарею можливе підключення до ТВ та ps 5 норм звук

Достоинства:
    Крута батарея
    Недостатки:
    Незручне розташування кнопок переключення як на мене

• Максим Д***

Тримає заряд максимум 21 годину

Достоинства:
    Гарний звук
    Недостатки:
    Не тримає заряд як написано

Доброго дня. Хотіли уточнити, що через специфіку акумулятора повна зарядка цих навушників займає приблизно 3,5 години. Після цього вони мають тримати заряд близько 50 годин. Якщо ви повністю зарядили навушники, а час їхньої роботи суттєво відрізняється від заявленого — можете здати їх на гарантійне обслуговування.

З повагою, GamePro

• Андрій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

По усім показникам хороші, для ігор (Кс) звук і мікро добрі, батарея ок
    але в моїх якась деталь всередині стукала, ніби погано закріплена/брак (але це ледь чутно, навряд би хтось звернув увагу)

Але довго сидіти некомфортно мені (певно індивідуально).
    Чи знає хтось які тут варіанти можуть бути? Замінити амбушури можна на тканеві але де купити і чи вийде замінити не втративши гарантію?)

Достоинства:
    Відповідає параметрам
    Недостатки:
    Парять, трохи по ергономіці незручно

• Андрій Б***

То чи можна змінити амбушури на цих навушниках?
      і чи є в продажі?

• Артем О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White

Гарні навушники як за свою ціну!

Достоинства:
    Якісні та зручні!
    Недостатки:
    Поки не знайшов

• Володимир М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White

блимає на постійній основі червоно зеленим і любі маніпуляції ніяк не допомагають віднайти донг, тепер знову чекай 14 днів поки повернуть гроші або відправлять нові.....

Достоинства:
    ціна, можливо звук і мікровофн але так як не зміг підключитися то не скажу.
    Недостатки:
    не зміг підключити через донг,все працює блютуз через шнур через 2,4 не працює.

Вітаємо! Вдячні за ваше питання. Обов'язково переглянемо ваш сервісний запит. Впевнені ви отримаєте гарний досвід та задоволення у користуванні. З повагою, GamePro!

• Ігор В***

Все працює

• Людмила

Навушники бомба,перевершили мої очікування

Достоинства:
    Якість

• Денис Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White

Чудові наушники за свою ціну.Беріть не пошкодуєте)

Достоинства:
    Безкоштовно підставка,мікрофон,звук
    Недостатки:
    Їх не має

• София В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Дуже гарні навушники та можливі способи підключення до усього. Непоганий мікро, якість матеріалів за таку ціну здивувала.
    Як і зазначають всі "вау ефекту" від прослуховування немає, добре було б добавити ще басів та поріг загальної гучності. АЛЕ, прослуховування приємне, не рипить, не шипить, чисте звучання.

Достоинства:
    Мікро, якість матеріалі, посадка, можливості підключення
    Недостатки:
    За таку ціну немає.

• Вадим Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Дуже хороші навушники за свою ціну

Достоинства:
    Бездротове підключення по свистку, акумулятор

• Дмитро
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Пройшов місяць з часу покупки, все ще не розрядились) До цього були дорожчі Logitech Zone Vibe 100, тому і порівнювати буду з ними:
    1. Звук - особисто для мене ок, якщо є якісь зауваження, то можна виправити за допомогою еквалайзеру. Моя основна потреба це мітинги, тому для цих цілей їх вистачає з головою.
    2. Мікрофон - теж на хорошому рівні, точно не гірше Ложітека. Чути мене добре, в всіх додатках які я використовую (Тімс, Гугл мітс)
    3. З'єднання - стабільне, ще жодного разу не було фрізів чи дисконектів. Використовую тільки блутуз.
    4. Батарея - це топ. Порівнюючи з Лоджітеком, які треба було заряджати кожні 3-4 дні, тут батарея просто неймовірна. Це власне була основна причина спробувати ці навушники.

З недоліків це кнопка ввімкнення. Інколи не спрацьовує з першого разу і потрібно натискати ще раз. Перемикач для ввімкнення здається кращим і зручнішим варіантом.

Про ергономіку писати сенсу не має, тому що це все індивідуально. Але як на мене, то з цим теж все ок. Сидять зручно, регулюються також, не здаються важкими.

Як фінальний висновок: дуже хороший варіант, як за таку ціну. Однозначно рекомендую.

Достоинства:
    Вище
    Недостатки:
    Кнопка ввімкнення, а не перемикач.

• Євген
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White

Вау ефекта не сталося. Звук наче в бочці і різниці немає що в ігровому режимі що при в режимі прослуховування музики. Ще недолік що не можна подивитися заряд батареї при підключенні через ресівер. Плюс те що довго тримає заряд батареї. І вони великі і важкі,в мене не сама маленька голова і навіть в мене вони бовтаються,не вистачає що б зробити ще меншими. Плюс що м'які амбушури. І ще недолік з кривими драйверами не допрацьовані. Я би повернув якби не було лінь а так вже і буде.

Достоинства:
    М'які амбушури, довго тримає акумулятор. Різне підключення.Хороша комплектація.
    Недостатки:
    Описав вище

• Ксенія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White

Прикольні навушники ,на голові зручно сидять ,в них гарний шумодав .

Мікро також непогане , глушить вітер ,гарний бонус:>
    Також мікрофон можна знімати ,та він гнучкий та чудово тримає форму

Доречі в комплекті гарні стікери

Приходять на такій картонній підставці ,навіть залишила собі :D зручно зберігати

Достоинства:
    Непоганий мікро для гри
    Недостатки:
    Музыку в них не послухати ,але вони й не для того зроблені ,тож не є мінусом

• Aleksandr G***

а що не так з музикою?

• Юлія Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Навушники дуже класні за 3 дні використання зарядка все ще 90% та звучання просто супер