Отзывы покупателей о Настольное крепление для монитора GamePro MAG200G с пружиной 17-45" 2~16kg Gray
- Артем А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Брав на подарунок , побратиму. Той задоволений.
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- Максим П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не працює механізм нахилу монітора, маленький люфт є але наче як щось заважає, може якийсь заводський брак.
Скоріше за все буду здавати або просити заміну
Якби не цей брак то було б всі 5 зірочок- Достоинства:
- Виглядає дуже круто, багато степенів свободи
- Недостатки:
- Брак на механізмі нахилу монітора
Представник постачальникаДобрий день, Максим! Дякуємо за корисний відгук, компанія GamePro. Варто перевірити, чи правильно зібрали та налаштували кріплення. Для коректної роботи механізму нахилу потрібно відрегулювати силу пружини та затяжку гвинтів. У комплектній інструкції детально описано, як правильно зібрати та налаштувати кріплення — радимо переглянути ці кроки перед зверненням щодо заміни. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- Олексій А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Це мій перший досвід з кріпленням для монітору, тому якись переваги виділити не можу, але все працює і виглядає приємно!
- Достоинства:
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день, Олексій! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- Андрій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний і якісний кронштейн, легко встановився
- Достоинства:
- Легке встановлення
Представник постачальникаДобрий день, Андрій! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!