Отзывы покупателей о Беспроводной геймпад GamePro MG1200 Black-Blue

Код:  388206192
Оценка пользователей 4.17/5
  • AI аналіз відгуків
    44 відгуки:  45% позитивних, 20% нейтральних, 35% негативних.
    Аналізуючи 44 реальні відгуки покупців про геймпад GamePro MG1200, можна сказати, що пристрій отримав неоднозначні оцінки. Велика частина користувачів підкреслює хороший зовнішній вигляд, комфорт у використанні та привабливу ціну. Однак суттєві недоліки, такі як проблеми з вібрацією, неаналоговими тригерами, швидким зношенням стіків і нестабільною роботою бездротового з'єднання, часто згадуються серед негативних сторін. Багато нарікань стосуються й неякісної інструкції та відсутності або неправильної роботи комплектуючих. Підійде для невимогливих користувачів та аркадних ігор, але не рекомендується для змагальних проєктів або тривалого використання.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Максим О***

Нет тригеров, сломался после прохождения одной игры. Решения проблемы, просто купил от майкрософта и все супер работиет

Достоинства:
    Только красиво выглядит
    Недостатки:
    Заглючили стики, дрифт стиков, нет центрования, играть невозможно

Доброго дня, Максим! Вдячні за Ваш відгук. Для вирішення ситуації, бренд GamePro надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до найближчого відділення магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. З повагою, GamePro!

• Максим Г***

Добрий день, Максим! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!

• Микола К***

Чудовий геймпад за свої кошти!
    Єдине, що не вказано ніде, це те, що тригери(курки), не аналогові, а звичайні кнопки. Також переплутані кнопки (A, B) (X Y) А так, геймпад чудовий!

Достоинства:
    Хороший вбудований акумулятор, тримає довго. Хороші вібромоторчики! Приємно натискаються кнопки. Зручно лежить в руках.
    Недостатки:
    Окрім того, що тригери(курки), не аналогові, а звичайні кнопки, та переплутані між собою кнопки (A, B) (X, Y) не помітив більше ніяких недоліків!

Добрий день, Микола! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!

• Дмитро

Кнопки не переплутанію. Це розкладка Нінтендо

• Олексій

А не могли б ви підказати що зажати для підключення по блютуз до пк. Іменинник інструкцію викинув а ресивер згриз пес)

• Владислав В***

Задоволений. Все працює чудово

Недостатки:
    Нижні клавіші під пультом. Нерозумію їх функції і не можу зрозуміти як їх відключити

Доброго дня, Владислав! Вдячні за ваш відгук. Ми дуже раді, що ви задоволені робою геймпада GamePro MG1200. Нижня права клавіша відповідає за зміну режиму вібрації. Користуйтесь з легкістю та задоволенням.

• Епізодичний г***

Працює, як і очікувалось.
    Проблема з постійною вібрацією, на яку всі жаліються, є, але проявляється вона тільки при бездротовому підключенні через рідний ресивер (як не дивно, саме таке підключення рекомендує представник виробника у розділі "Питання" для вирішення проблем з вібрацією).
    При підключенні до ПК шнурком або через блютуз жодних проблем з вібрацією.

Достоинства:
    Доволі зручний, декілька способів під'єднання.
    Недостатки:
    Бажано було б мати інструкцію у вигляді pdf-файлу, а не папірця з дрібним текстом.

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук. Чудово, що вам сподобались зручність та варіативність підключення геймпада GamePro MG1200. Бажаємо гарного досвіду та задоволення у користуванні.

• Віктор

Брав щоб грати EA FC(FIFA),для такої гри абсолютно жахливий геймпад.Награв я 300 годин за кілька місяців,і вже приблизно після 250годин почались глюки - геймпад час від часу посеред матчу починає мій клік сприймати за 2(тобто нажимаю пас раз - гравець віддає пас 2 рази і так з будь-якою кнопкою).Допомагає в таких момент тільки вийти з гри,відключити геймпад і комп'ютера і підключити заново - і вуаля,все працює як треба.Але скільки я матчів програв через таке і скільки я нервів потратив при цьому - словами не описати.Найбільший мінус що приходиться грати тільки на проводі,коли включаєш безпровідний зв'язок - геймпад починає глючити з вібрацією,коли відбувається в матчі стик гравців,включається вібрація яка триває 15-20 секунд замість 1 сек.Цю вібрацію ніяким чином не можна виключити,тому залишається варіант тільки грати на проводі(жаль що я це пізно помітив і вже пройшло 14 днів щоб здати товар назад).Лівий стік має мертві зони,часто реагує не так як хотілось б(коли віддаєш пас тримаючи стік під кутом 45* віддає або на 90* або на -90*).З переваг - грав з дружиною в It take two - там наче все працювало як треба,але це аркадна гра.Абсолютно не рекомендую для змагальних ігор,таких як EA FC.

Достоинства:
    Виключно для аркадних ігор

Доброго дня, Віктор! Вдячні за ваш відгук. Дякуємо за те, що ділитесь власним досвідом у користуванні геймпадом GamePro MG1200. Ми постійно працюємо над покращенням якості наших товарів та сподіваємось надалі будемо радувати вас.

• Ростислав О***

Купив декілька тижнів тому, стіки працюють норм. Була декілька разів проблема з постійною вібрацією, але проблема зникає коли в грі робиш якусь дію після якої з'являється вібрація.
    Підключив геймпад до ресивера за допомогою Home+L.
    Не зовсім зрозумів для чого тут гіроскоп, не знайшов гри в якій можна було б його випробувати. Можливо варто було обрати модель з адаптивними тригерами)
    Кнопка регулювання вібрації працює як перемикач підсвітки при підключенні до ноута.

Достоинства:
    зарядка добре тримає, зручний
    Недостатки:
    інструкція написана незрозуміло, підключив до ресивера через пару днів пошуків як це зробити

Доброго дня, Ростислав! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що геймпад GamePro MG1200 зручний вам. Вдячні вам за те, що ділитесь власним досвідом у користуванні, ми зі свого боку постійно працюємо над вдосконаленням товару. Сподіваємось надалі будемо виключно радувати вас. Користуйтесь з легкістю та задоволенням.

• Олег Ж***

Топ девайс, без крышки смотрится вообще пушечно и малой доволен

Достоинства:
    Классная штука
    Недостатки:
    Нетуу

Доброго дня, Олег! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобався геймпад MG1200 та його дизайн. Бажаємо цікавих ігрових сесій та сподіваємось надалі будемо радувати вас нашим товаром.

• Олексій

Все ок

Доброго дня, Олексій! Вдячні за ваш відгук. Ми дуже раді, що геймпад GamePro MG1200 відповідає вашим очікуванням. Користуйтесь з легкістю та бажаємо вам цікавих ігрових сесій.

• Денис

Вирішив купити за знижкою цей геймпад, коли отримав був задоволений ним, але не мав часу по довгу випробувати його в іграх. Ось тиждень як я почав ним активно користуватись і обидва стіки вже дрифтять, а правий так взагалі не перестає, щоб я йому не робив.
    Китайські репліки геймпадів довше служать чим цей.
    Якби знав, що так буде, то опробував його і повернув в 14-денний термін.

Достоинства:
    Гіроскоп
    Недостатки:
    Дешеві стіки, які після першого тижня почали дрифтити

Доброго дня, Денис! Вдячні за ваш відгук. Чудово, що ви отримали задоволення від користування геймпадом. Шкода, що виникла проблема зі стіками. Сподіваємось надалі ще будемо радувати вас нашим товаром.

• Яна Т***

Одразу скажу, 4 не за самий джойстик, він доволі непоганий - а за жахливу інструкцію

Хрестовина норм, джойстики норм, єдина деталь - незвичне розташування кнопок

Ресивер знаходиться ВСЕРЕДИНІ ДЖОЙСТИКА (треба зняти кришку)

Під'єднувати джойстик після першого конекту треба за допомогою кнопки З КОЛОМ, яка знаходиться зліва від кнопки Home, а не за допомогою комбінацій Home Х/ Home A, як вказано в інструкції

Інструкція тільки плутає

Достоинства:
    Джойстик робить добре, єдина проблема - іноді лагає вібрація
    Недостатки:
    Інструкція просто жахлива, плутає
    Неочевидне розташування ресівера

Доброго дня, Яна! Вдячні за ваш відгук. Чудово, що вам сподобався сам геймпад та його якість. Ресивер дійсно знаходиться під кришкою, яка легко знімається, до картинок з товаром додали відео - огляд на якому для зручності можливо побачити місце його розташування. Геймпад має три варіанти підключення, тому вимагає детальної інструкції з користування. Сподіваємось надалі зможемо повністю відповідати вашим очікування та й надалі радувати нашим товаром. Користуйтесь з легкістю та задоволенням.

• Олексій А***

купил 2 штуки для игры c женой на ПК, типа Mortal Combat 11. Подключены через штатные приемники (также пробовал через внешний bluetoth адаптер). ПК находится в пределах 2 метров от джойстиков. Теряется связь каждую минуту, также есть эффект залипания кнопки (персонаж постоянно прыгает, например). Неделю как-то помучались, поиграли, недавно отложил подальше, ибо больше раздражаешься, чем получаешь удовольствие. Полное разочарование, выброшенные на ветер деньги. Никому не рекомендую к покупке.

Достоинства:
    внешний вид, качество пластика
    Недостатки:
    терятся связь каждую минуту, играть не возможно

Доброго дня, Олексій! Вдячні за ваш відгук. Нам дуже прикро, що вам не підійшли геймпади GamePro MG1200. Нагадуємо, що згідно з Законом України "Про захист прав споживачів" ви маєте право на повернення товару належної якості протягом 14 днів. Сподіваємось надалі ви отримаєте гарний досвід у користуванні нашим товаром.

• Максим Я***
    Достоинства:
    Имеет все указанные функции. Работает отлично
    Недостатки:
    Дребезжащая вибрация.

Доброго дня, Максим! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що всі заявлені функції працюють. Шкода, що вібрація не сподобалась. Сподіваємось ви отримаєте гарний досвід у користуванні нашим товаром.

• Василь Ш***

Товар відповідає опису

Доброго дня, Василь! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що геймпад підійшов вам та повністю відповідає очікуванням. Бажаємо цікавих ігрових сесій та задоволення від користування нашим товаром.

• Олег М***

При розпакуванні трохи панікнув,бо не знайшов адаптера,виявилось він під кришкою)Геймпад за свої гроші топ,приємна підсвітка,дуже багато додаткових кнопок,що підійде для досвідчених геймерів,щоб виставляти на них різні функції.
    З мінусів неприємна вібрація,його починає так в руках трусити,і видавати дивні звуки ,що таке враження ,що він зараз розлетиться.
    А загалом покупкою задоволений.

Достоинства:
    Приємно сидить в руках,підсвітка,за свої гроші топ.
    Недостатки:
    Неприємна вібрація.

Доброго дня, Олег! Дякуємо за ваш відгук. Чудово, що вам сподобався геймпад, його підсвітка та зручність. Бажаємо цікавих ігрових сесій та задоволення від користування.

• Олег М***

В упаковці не було блютуз адаптеру.

Достоинства:
    Навипробував
    Недостатки:
    Геймпад прийшов без блютуз адаптеру

Доброго дня, Олег! Дякуємо за ваш відгук. Адаптер для підключення геймпада знаходить у самому джойстику під його верхньою кришкою. Впевненні, ви отримаєте легкість у користуванні та задоволення від ігрових сесій.

• Олександр К***

Або я щось не розумію або мені прийшов не робочий геймпад, хвилину тримав кнопку поряд з зарядним портом індикація не загорілася і геймпад не запрацював, теж саме при спробі зарядити індикація не працює

Недостатки:
    Не працює

Доброго дня, Олександр! Дякуємо за ваш відгук. Спробуйте, будь ласка, ще раз під'єднати геймпад за допомогою кабелю та через ресивер використовуючи інструкцію. У випадку відсутности підключення зверніться, будь ласка, до сервісного центру до сервісного центру GamePro за номером телефону вказаному у гарантійному талоні, наші менеджери з любовʼю у найкоротші замінять геймпад на новий, відповідно до експертного рішення центру.

• Антон Г***

Геймпад зручний, якісний матеріал, виглядає чудово.

Достоинства:
    Яскравий дизайн, якість матеріалу
    Недостатки:
    В стімі не працює вібрація в NBA2k23, а брав його саме для цієї гри. В іграх не зі стіма вібрація є. Іноді після входу в режим сну важко перепід'єднати.

Доброго дня, Антон! Вдячні за ваш відгук. Опишіть, будь ласка, детальніше ситуацію з вібрацією, а саме: який тип підключення використовуєте, з яким пристроєм та на якій операційній системі? Завчасно вдячні за інформацію.

• Антон Г***

Операційна система Windows 10, х64. Підключення пробував і дротове, і бездротове.

Доброго дня, Антон! Дякуємо за ваше питання. Шкода, що трапилась така ситуація з вібрацією та нагадуємо, що згідно з Законом України "Про захист прав споживачів" ви маєте право на повернення товару належної якості протягом 14 днів. GamePro надає гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Якщо термін 14 днів закінчився просимо Вас звернутися до сервісного центру GamePro, за номером телефону вказаному у гарантійному талоні, наші менеджери з любовʼю у найкоротші терміни вирішать ситуацію або замінять геймпад на новий, відповідно до експертного рішення центру.

• Илья Т***

Все чудово, але як і в попередніх відгуках - проблема з вібрацією. Якийсь глюк, постійно вібрує, треба відключати геймпад, щоб зкинути

Достоинства:
    Зручний, все ок
    Недостатки:
    Незрозумілий глюк з вібрацією

Доброго дня, Ілля! Дякуємо за ваш відгук. Опишіть, будь ласка, детальніше ситуацію з вібрацією, а саме: який тип підключення використовуєте, з яким пристроєм та на якій операційній системі, у якій грі та платформі? Завчасно вдячні за інформацію.

Безпровідний, через радіомодуль. Ігри NFL Madden, FIFA

Win 10

• Сергій Г***

Все добре працює. Нарікань немає.

Доброго дня, Сергій! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що геймпад вам сподобався, та у вас немає зауважень до його роботи. Бажаємо гарного досвіду у користуванні.

• Антон Г***

А в іграх у Steam вібрація працює? Якщо так, підкажіть, будь ласка, які налаштування встановлювали.

• Мирослав К***

Відчуття від гри гарні, руки не втомлюються)

Достоинства:
    Надзручний
    Недостатки:

Доброго дня, Мирослав! Вдячні за ваш відгук. Чудово, що вам сподобався геймпад та ви відчуваєте зручність в ігрових сесіях. Впевненні, що ви отримаєте гарний досвід у користуванні.

• Верещага И***

В целом не плохой геймпад, удобно лежит в руках и симпатично выглядит.
    Но есть проблема с вибрацией.
    Она частенько начинается беспрерывно, и не отключается пока не переключишь геймпад.

Достоинства:
    Удобный , беспроводной.
    Недостатки:
    Проблема с вибрацией

Доброго дня, Ілля! Дякуємо за відгук. Ми дуже раді, що геймпад вам підійшов та вам зручно ним користуватись. Уточніть, будь ласка, тип підключення та пристрій і його операційна система до якого ви під'єднали геймпад?

• Верещага И***

Тип подключения - через комплектный адаптер беспроводной связи.
      Устройство - стационарный пк на системе Windows 10
      В клиенте Стим определяет геймпад как Хбокс 360.

Доброго дня, Ілля! Вдячні за уточнення. Спробуйте, будь ласка, ще раз під'єднати геймпад у режимі використовуючи ресивер у комплекті та інструкцію до геймпада. Така ситуація могла виникнути через некоректне підключення до ПК. Також протестуйте дротове підключення. При коректному бездротовому підключенні за допомогою USB ресиверу мають світитись 3 крайні праві індикатори. Сподіваємось, що ви отримаєте гарний досвід у подальшому користуванні.

• Богдан Ф***

Рекомендую

Доброго дня, Богдан! Вдячні за ваш відгук! Чудово, що вам сподобався геймпад та ви можете його рекомендувати. Бажаємо гарного досвіду у користуванні нашим товаром.

• Віталій Є***

Был бы отличным джостиком ,если не глюк с вибраций

Достоинства:
    Хорошо держит батарея
    Недостатки:
    Часто начинает бесконечная вибрация срабатывать, приходится выкл и вкл джостик что бы вибрацию бесконечную убрать

Доброго дня, Віталій! Вдячні за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобався геймпад та те, що вам не потрібно часто його заряджати. У випадку з вібрацією, спробуйте, будь ласка, вимкнути її у налаштуваннях гри до ігрової сесії. Сподіваємось ви отримаєте гарний досвід у користуванні нашим товаром.

• Верещага И***

Здравствуйте! Приобрел такой недавно. В целом не плохой. Но Такая же проблема.
      Вопрос к представителям.
      Скажите пожалуйста является ли это браком и основанием для возврата?

Доброго дня, Ілля! Дякуємо за ваше питання. Для вирішення ситуації підкажіть, будь ласка, який тип з'єднання використовуєте, до якого пристрою та його операційну систему? Це допоможе нам зрозуміти можливу причину для її усунення.

• Дмитро Ш***

Зроблений з якісного пластику, працює добре, тільки з початку в мене він не підєднувався до ресивира

Достоинства:
    Підсвітка, підключення по блютуз та usb type c роз'єм, вібрації прикольні в іграх, додаткові кнопки.
    Недостатки:
    Інструкція

Доброго дня, Дмитро! Дякуємо за ваш відгук. Чудово, що вам сподобався геймпад. Бажаємо цікавих ігрових сесій та задоволення від користування.

• Максим О***

дуже хороший, в руках лежить і на дотик як дорогий апарат) Підключив к ноуту в режимі ios( home+x) відображаеться як геймпад хбокс. Можливо змінювати колір підсвітки.

Достоинства:
    Стіки дуже чутливі, мертвої зони майже не має. 2 кнопки можливо запограмувати.
    Недостатки:
    Кнопки підписані не як в хбокс, тому можлва плутанина. LT,RT це просто кнопки, з різним натиском не натиснешь.

Доброго дня, Максим! Вдячні за ваш відгук. Чудово, що геймпад GamePro MG1200 зручний для вас. Зауважимо, що кнопки мають коректне розташування та можуть відрізнятись від геймпадів інших брендів. Якщо Ви звикли до іншого розташування, рекомендуємо перепризначити кнопки у налаштуваннях самої гри та отримувати максимальне задоволення.

• Володимир М***

Трохи засмутило, що кнопки без різної сили натиску, побачив вже після покупки, але вже не буду повертати

Доброго дня, Володимир! Дякуємо за ваш відгук. У випадку з геймпадом GamePro MG1200 функція різної сили натиску - відсутня у характеристиках. Якщо у вас виникають питання щодо нашого товару ми з радістю вам допоможемо у виборі наступних позицій. Сподіваємось ви отримаєте гарний досвід у користуванні.

• Виталик 8***

Отлично лежит в руке и все происходит плавно. Брал другой фирмы за 1600 но было совсем не то пальто..

Достоинства:
    Однозначно хороший геймпад
    Недостатки:
    Нету

Доброго дня, Віталій! Вдячні за ваш відгук. Ми дуже задоволенні, що вам сподобався геймпад та вам зручно у користуванні. Бажаємо цікавих ігрових сесій.

• Митя

Хороший геймпад. Качество приятно удивило!)

Достоинства:
    Качество
    Недостатки:
    Не могу сравнить с другим

Доброго дня! Вдячні за ваш відгук. Чудово, що вам сподобалась якість геймпада. Бажаємо приємного користування та цікавих ігрових сесій.

• Олежка

Брав такий брату грати сподобалось, думаю взяти. Є ще в іншому кольорі??

Достоинства:
    Зручний
    Недостатки:

Доброго дня, Олег! Дякуємо за звернення до офіційного представника бренду GamePro. Геймпад GamePro MG1200 виконаний виключно в такому кольорі, як на фото це - Black-Blue. Зауважимо, що у цьому геймпаді верхня панель знімається, після чого ви отримаєте геймпад у достатньо цікавому - прозорому вигляді.

• Олена П***

В реалі кращий ніж на фото, все працює

Достоинства:
    Гарний
    Недостатки:
    Не помітно

Доброго дня, Олена! Дякуємо за ваш відгук. Нам дуже приємно, що вам сподобався геймпад. Бажаємо захоплюючих ігрових сесій.

• Иван И***

Качество топ, надеюсь прослужит долго

Достоинства:
    Качество
    Недостатки:
    Не выявил

Доброго дня, Іван! Дякуємо за ваш позитивний відгук. Чудово, що геймпад підійшов. Приємного вам користування та цікавих ігрових сесій.

• Вадимыч 1***

Работает и качество ок, 5рка

Достоинства:
    Качество
    Недостатки:
    Минусов нет

Доброго дня, Вадим. Дякуємо за ваш приємний відгук. Ми дуже раді, що вам сподобалась якість геймпаду. Сподіваємось ви отримаєте задоволення від цікавих ігрових сесій.

• Велерий С***

Здравствуйте, джостик отличный и быстро разобрался!)

Достоинства:
    Удобный
    Недостатки:
    Нету

Доброго дня, Валерій! Дякуємо за ваш позитивний відгук. Чудово, що геймпад підійшов для вас та ви швидко звикли до нього. Бажаємо цікавих ігрових сесій та приємного досвіду у користуванні.

З поваго, GamePro!

• Степан С***

Швидко отримав. Все працює без нарікань

Достоинства:
    Усе супер
    Недостатки:

Доброго дня, Степан! Дякуємо за ваш відгук. Нам дуже приємно, що вам сподобався наш товар. Користуйтесь з задоволенням.

• Володимир

Опис товару не відповідає дійсності. Не працює в іграх на ПК через підключення по блютус. Техпідтримка не відповідає. Грати ігри на ПК лише через короткий кабель. За такі гроші могли б зробити його реально бездротовим або хоча б написати правду.

Достоинства:
    Жодної
    Недостатки:
    Це не безпровідний контроллер

Доброго дня, Володимир! Дякуємо за ваш відгук. Безпровідний геймпад GamePro MG1200 підключається до ПК за допомогою ресивера GamePro 2.4G., який є у комплекті. Спробуйте, будь ласка, підключити його використавши інструкцію до нього. Якщо в процесі підключення виникнуть додаткові питання, ми з радістю вам допоможемо.

• Володимир К***

У комплекті немає жодного ресівера. Чому?

Доброго дня, Володимир! Дякуємо за ваше питання. У комплекті GamePro MG1200 ресивер для зручності у разі переміщення знаходиться у роз'ємі в самому безпровідному геймпаді. Для вилучення ресиверу зніміть, будь ласка, верхню панель геймпаду та користуйтесь з задоволенням.

• Олежка

Красивый качественный.. а что ещё надо)

Достоинства:
    Удобный геймпад
    Недостатки:
    Нету

Доброго дня, Олег! Вдячні вам за відгук. Чудово, що вам сподобався дизайн геймпаду та ви відчули якість. Бажаємо приємного користування.