Отзывы покупателей о Клавиатура беспроводная GamePro MK130G Pro Outemu Red Switch Hot-Swap 60% RGB USB/Wireless/Bluetooth
Нет в наличии
- Далимир Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Клава бомба вже як 2 місяця користуюся і ніякої поломки нема. Клава вартує свої гроші
- Достоинства:
- Граю в метро
- Недостатки:
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- ДОАКОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Юрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороша клавіатура . Функцію свою виконує добре.
Але , якщо брати під ігри потрібно брати повно розмірну . Як на мене є незручним що більшість функцій клавіатури працюють з FN. Якщо потрібно в грі скористатись F12, то на шляху випадково можна зачепити кнопку P , так як реакція кнопок хороша клавіатура відвалюється. (Точніше переходить у режим підключення через блютуз) , ну і ще такі ситуації.- Достоинства:
- Механічна , гарне натискання , швидка реакція на натискання.
- Недостатки:
- Вночі з підсвіткою нечітко видно деякі клавіші , але це більше напевно питання до шрифту. Наприклад кнопка 8 6 9 0 трішки не домальовані.
- ЛоРод
Якщо я не помиляюсь, можна просто натиснути FN ESC, і тоді можна спокійно натискати лише кнопки F (без FN)
- Андрій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
моя перша мех. клавіатура, дивився ціна=якість, дуже хотів, щоб клавіатура була якісною - і на мій погляд вона такою є (зараз, до речі, пишу на ній, підключення по блютуз).
друкувати приємно і комфортно, звук приємний, затримка через блютуз є, але це напевно через мій старенький ноут, коли підключаю через кабель - працює ідеально.
Зверніть увагу! Тут немає стрілочок (є, але потрібно затискати Fn і це не зовсім зручно), а якщо ви працюєте з текстами, то така навігація потрібна. Просто рекомендую вибрати модель цієї ж марки, але зі стрілочками.- Достоинства:
- блютуз\дріт, підсвідка, запасні клавіші, зручна
- Недостатки:
- не виявив (за 2тижні)
Представник постачальникаДобрий день, Андрій! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- Владислав К***
Привіт пишу також з нової клавіатури
скажи будь ласка в тебе вийшло встановити апку для неї на компютер бо мені постійно антивірус вибиває що небезпечний файл і навіть гугл не дає перейти на їхній сайт
- Владислав Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудова клавіатура, мене усе влаштовує
- Достоинства:
- Тиха, легко натискаються клавіші, три режими підключення, регульована підсвітка, hot-swap
- Недостатки:
- Може бути трохи важко звикнути, але це проблема усіх клавіатур і більше залежить від користувача
Представник постачальникаДобрий день, Владислав! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- Юлия М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Клава топ за свою цену ,не шумна
Представник постачальникаДобрий день, Юлія! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- Рожков М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
клава бомба
- Достоинства:
- Клавиатура просто супер очень классная очень советую
- Недостатки:
- нету
Представник постачальникаДобрий день, Максим! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- Рожков М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
клавиатура просто супер
- Достоинства:
- Клавиатура просто супер очень классная очень советую
- Борис М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нещодавно придбав цю клавіатуру, і вона мене приємно здивувала! Найкрутіше — це технологія hot-swap: можна легко міняти перемикачі, якщо захочеться щось нове спробувати, і це реально додає їй балів. Звук від клавіш тихий, м’який — друкувати одне задоволення. Виглядає клавіатура дуже стильно, акуратний дизайн прямо в точку, добре вписується на моєму столі. Окремий плюс — три режими підключення: бездротовий по Bluetooth, радіоканал або просто через шнур, і все працює без глюків, перемикається моментально. Компактна, зручна в роботі, руки не втомлюються. Дуже задоволений покупкою — якість, вигляд і функціонал на висоті!
- Достоинства:
- Hot-swap, тихий звук, стильний дизайн, три режими підключення, зручність.
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день, Борис! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- ДаняПродавец: Rozetka
Дуже класна за свою ціну. І тайпінг супер
- Максим С***Продавец: Rozetka
А еще она очень тихая и имеет хот свап.В комплекте кейкапы запасные и свитчи. Кейкапы поменял на серые и темно серые.
- Достоинства:
- Все работает,тихая,имеет хот свап
- Максим С***Продавец: Rozetka
Супер хорошая клавиатура.Заказыл по старой цене. Очень доволен покупкой.Все работает играю по проводу.
- Достоинства:
- Все работает
- Денис Г***Продавец: Rozetka
- Достоинства:
- Тайіпнг, дизайн, ціна
- Недостатки:
- Не бачу
Представник постачальникаДобрий день, Денис! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!